Facebook Pixel Masterchef - Survivor: Τεράστιο... χτύπημα Ατζούν σε Masterchef - Αυτόν "στέλνει" Survivor - Εκδίκηση από τους κριτές (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-11-11 08:17:00

Τεράστιο... χτύπημα Ατζούν σε Masterchef - Αυτόν "στέλνει" Survivor -Εκδίκηση από τους κριτές (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστιο... χτύπημα Ατζούν σε Masterchef - Αυτόν "στέλνει" Survivor -Εκδίκηση από τους κριτές (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος δεν ξέχασε την... χυλόπιτα που δέχθηκε πέρυσι από τους Κοντιζά, Κουτσόπολo και Ιωαννίδη και φέτος παίρνει την εκδίκησή του. Ποιο κορυφαίο όνομα "κλέβει" από το ριάλιτι μαγειρικής;

Masterchef - Survivor: Ένα όνομα έκπληξη φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο του Ατζούν με στόχο την συμμετοχή στο Survivor, το οποίο θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Ποιο πρόσωπο από το MasterChef θέλει να στείλει στον Άγιο Δομίνικο ο τούρκος παραγωγός;

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον δημοφιλή διαγωνισμό μαγειρικής του STAR και έκτοτε βρίσκεται κάθε χρόνο στους δέκτες μας…

Στο Survivor ο Γιάννης Αποστολάκης;

Ο Γιάννης Αποστολάκης έχει, κάθε σεζόν, μια ξεχωριστή ενότητα στο MasterChef αφού είναι αυτός που αναλαμβάνει τις εξόδους των παικτών, με τον δημοφιλή σεφ να έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες υπάρχει στενό μαρκάρισμα από την παραγωγή και τον Ατζούν ούτως ώστε να πει το πολυπόθητο ναι.

Ενδεχόμενη θετική του απάντηση θα σημαίνει δύο πράγματα ταυτόχρονα. Αφενός ένα ηχηρό όνομα θα βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αφετέρου αυτό θα σημάνει αυτόματα τη λήξη της συνεργασίας του με το STAR και το MasterChef. Ο ίδιος πάντως δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση.

Πηγή: youfly.com

Χαμός πριν την πρεμιέρα Masterchef - Συμφώνησαν Τζιοβάνι και Μαργαρίτα - "Απέναντι" στους κριτές! Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον νέο κύκλο του Masterchef βρίσκονται όλοι στο Star και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται στα νέα επεισόδια να δούμε αρκετούς και παίκτες από πέρυσι.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐηδου που έγινε η πρώτη γυναίκα Masterchef, μπορεί να μη συμφώνησε με το κανάλι για να κάνει κάποια εκπομπή, ωστόσο είναι πάρα πολύ πιθανό να… περάσει ως guest σε κάποια επεισόδια από το νέο έτος. Άλλωστε, πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, που παρότι δεν εκτίθεται στη δημοσιότητα, έχει κερδίσει το κοινό και έχει τους δικούς της φανς.

Γι’ αυτό και όλοι ψάχνουν να δουν τι θα κάνει τη νέα σεζόν κι αν θα βρίσκεται σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση. Ακόμα λοιπόν δεν έχει κλείσει κάτι, όμως το Sportdog.gr αποκαλύπτει πως έχει δώσει τα χέρια για μία μεγάλη συνεργασία, μακριά από τις κάμερες, αλλά μέσα στην κουζίνα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γνωρίζουμε, η Μαργαρίτα συμφώνησε να εργαστεί στο νέο μαγαζί που ανοίγει ο πρώην συμπαίκτης της Τζιοβάνι στην Αθήνα. Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και είναι δύο πρόσωπα που… λάτρεψε το κοινό. Το μαγαζί θα είναι στα Πετράλωνα, οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις εδώ και μέρες και ο Ιταλός θέλει από τη νικήτρια του Masterchef να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην κουζίνα του.

Βέβαια, η παρουσία τους πλέον στα εστιατόρια της Αθήνας και μάλιστα μετά την τεράστια επιτυχία τους στο Masterchef, σίγουρα θα τους φέρει… απέναντι από τους τρεις κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνου Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά. Και οι τρεις ασχολούνται με την εστίαση και έχουν δικά τους μαγαζιά, ωστόσο οι σχέσεις τους με τους δύο πρώην παίκτες είναι εξαιρετικές και δεν αποκλείεται να τους δούμε στο μαγαζί ως… διαφήμιση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags