Facebook Pixel GNTM: Ακατάλληλη αποκάλυψη για GNTM - "Έκαναν σεξ όλοι μεταξύ τους" - Αυτά είναι τα ζευγάρια στο σπίτι (Vid)
Life
| 2021-11-11 00:16:00

Ακατάλληλη αποκάλυψη για GNTM - "Έκαναν σεξ όλοι μεταξύ τους"-Αυτά είναι τα ζευγάρια στο σπίτι (Vid)

Sportdog Team
Ακατάλληλη αποκάλυψη για GNTM - "Έκαναν σεξ όλοι μεταξύ τους"-Αυτά είναι τα ζευγάρια στο σπίτι (Vid)

Σαν... βόμβα έσκασε η αποκάλυψη On camera. Εδώ και καιρό είχε κυκλοφορήσει, όμως πλέον υπάρχει και μαρτυρία. Μάλιστα, έχουν διαρρεύσει και τα ζευγάρια!

GNTM: Πολύ καιρό τώρα υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με τις σχέσεις και τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του GNTM. Στα τελευταία επεισόδια είναι πολύ φανερό ποια παιδιά έχουν έρθει πιο κοντά, ενώ πλέον και τα πλάνα που δίνει η παραγωγή… τους αποκαλύπτουν.

Στο επεισόδιο της Τρίτης όμως, ήρθε η αποκάλυψη βόμβα και μάλιστα On camera!

Η αλήθεια είναι ότι πριν την αποχώρηση του Θάνου από το GNTM, είχε έρθει αρκετά κοντά με την Όλγα.

Τα πειράγματα που έκαναν μεταξύ τους κατά την επιστροφή του, δεν άρεσαν καθόλου στον Στυλιανό, που ανέφερε: «Θάνο πως τα ξεκινάς έτσι; Για ηρέμησε λίγο.» Ο Θάνος απορημένος είπε: «Τι λέει; Δεν ξέρω πως την έχει δει έτσι ο Στυλιανός κι αν είναι έτσι με όλα τα κορίτσια ή προστατεύει την Όλγα λίγο παραπάνω. Οκ αδυναμίες είναι αυτές.»

Ωστόσο, ο Στυλιανός έδωσε συνέχεια στο θέμα κι απάντησε σε δημοσιογράφο: «Η Όλγα χάρηκε πολύ που γύρισε ο Θάνος. Επόμενη ερώτηση. Δεν του έκανα επίθεση, ήταν αστείο», με τον Θάνο να δηλώνει παρακάτω: «Τι ωραία που τα λέω! Δεν είναι πολύ ωραία που κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και γελάμε; Παιδιά γ…ι όλοι μεταξύ τους, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα ζευγάρια στο σπίτι!

 

 

 

 

 

 

 

Το διάσημο προφίλ στο Instagram, soulaglamorous έγραψε στο okmag.gr: Η Όλγα φημολογείται ότι είχε φλερτ, όχι με έναν αλλά με 2 παίκτες που είναι ακόμα μέσα, Αγγαίο και Στυλιανό, ενώ κάτι παίχτηκε και με έναν που αποχώρησε όταν ήταν στα ξενοδοχεία πριν μπουν στην βίλα. Γενικά σε αυτό το ξενοδοχείο κάτι μου λέει πως εκτυλίχθηκαν σκηνές τύπου «Σόδομα και Γόμορρα» -ακούστε το δυνατά με φωνή Σαπφώ Νοταρά! Τουλάχιστον έτσι διαδίδουν κάποιοι που αποχώρησαν.

 

 

 

 

 

 

 

Άλλο καυτό ζευγαράκι είναι ο Ναπολέων με την Ειρήνη golden pass, όπως και η Κυβέλη με τον Γιάννη, αφού -πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ- έφαγε ένα ξεγυρισμένο Χ από τον Βασίλη γιατί έχει κοπέλα!

 

 

 

 

 

 

 

Σέξι ατύχημα για την κουκλάρα του GNTM - Φάνηκαν όλα από την Όλγα - Ζήτω… ο Ολυμπιακός! (Vid)

 

 

 

 

 

 

 

Πανύψηλη, με εντυπωσιακό κορμί, αθλητικές αναλογίες και ξανθά μαλλιά που παραπέμπουν περισσότερο προς Δυτική Ευρώπη και λιγότερο προς Μεσόγειο, η 21χρονη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, έχει κερδίσει κριτές και τηλεθεατές.

 

 

 

 

 

 

 

«Ονομάζομαι Όλγα Ντάλλα, είμαι 21 στα 22, είμαι από την Αθήνα αλλά έχω καταγωγή και από το Μόναχο της Γερμανίας» ήταν τα πρώτα λόγια στην κάμερα της νεαρής κοπέλας που όλα δείχνουν ότι πολύ πιθανόν θα μας απασχολήσει τηλεοπτικά τους επόμενους μήνες.

 

 

 

 

 

 

 

Για όσους δεν είναι γνώστες της μόδας και κρίνουν καθαρά από το πόσο εντυπωσιακή είναι η εξωτερική εμφάνιση, η Όλγα Ντάλλα μοιάζει να είναι ήδη νικήτρια.

 

 

 

 

 

 

 

Στο GNTM όμως είναι γνωστό πως δεν είναι μόνο η ομορφιά εκείνγη που μετράει. Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο για να στεφθεί μία διαγωνιζόμενη νέα βασίλισσα της πασαρέλας.

 

 

 

 

 

 

 

Σε μία από τις τελευταίες δοκιμασίες πάντως, η εντυπωσιακή ξανθιά… παρασύρθηκε και η κάμερα «έπιασε» όσα δεν έπρεπε!

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags