Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Ρίχνει χρήμα ο Ατζούν: Πασίγνωστος τραγουδιστής στο Survivor - Έκπληξη και με παίκτρια του GNTM!
Life
| 2021-11-19 09:41:00

Τρεις βόμβες Ατζούν στο Survivor: Πασίγνωστος τραγουδιστής, παίκτρια του GNTM και διάσημη ξανθιά!

Sportdog Team
Τρεις βόμβες Ατζούν στο Survivor: Πασίγνωστος τραγουδιστής, παίκτρια του GNTM και διάσημη ξανθιά!

Ο Τούρκος παραγωγός θέλει να εξασφαλίσει την επιτυχία για το νέο ριάλιτι και ήδη τα ονόματα που έχει προσεγγίσει, σίγουρα θα κάνουν ντόρο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο του Survivor έχει ξεκινήσει και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης ψάχνει να βρει τους παίκτες που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τα κάστινγκ για τους «Μαχητές» και οι επαφές για τους «Διάσημους», με στόχο να δημιουργηθεί μια λίστα με αρκετά ονόματα, από τα οποία ο Τούρκος παραγωγός θα επιλέξει την τελική 20άδα.

Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα επώνυμων αλλά δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στους μη επώνυμους παίκτες που θέλουν να είναι τόσο δυνατοί αγωνιστικά αλλά και ισχυροί ως προσωπικότητες.

Το προφίλ των παικτών που έχει προκριθεί είναι αυτό των έξυπνων και γρήγορων και όχι των ιδιαίτερα γυμνασμένων.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αρκετούς από αυτούς που λέμε έξυπνους παίκτες όπως ήταν ο Ορέστης Τσανγκ, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ή μισθοφόρος, ο James Καφετζής ο Μάριος Πρίαμος κλπ.

Όσο για τους επώνυμους ακούγονται πάρα πολλά ονόματα. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πιθανά θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Ο Βαλάντης ο τραγουδιστής δεν θα είναι σε αυτούς που θα ταξιδέψουν ούτε έπίσης η Κατερίνα Λιόλιου.

Αντίθετα μπορεί να δούμε τον Χρήστο Χολίδη, και υπάρχουν συζητήσεις με την Παρασκευή Κερασιώτη την τσιγγάνα του gntm. Η Παρασκευή δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή αγωνιστικά, ωστόσο όπως απέδειξε και στο ριάλιτι μόδας, έχει μεγάλο κοινό!

Πηγή: koolnews.gr

 

Βόμβα Ατζούν με... Τζέιμς στο Survivor - Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο- Δίνει 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Συσκέψεις επί συσκέψεων για το «Survivor» γίνονται μεταξύ ΣΚΑΪ και AcunMedya, με στόχο να πετύχουν δυνατό κάστινγκ, αλλά και να επισπεύσουν την πρεμιέρα για να προλάβουν τη «Φάρμα».

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι αναζητείται τρόπος να γίνουν όλα νωρίτερα, ώστε ο ΣΚΑΪ να… αιφνιδιάσει τον ανταγωνισμό με πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, το κανάλι του Φαλήρου πλασάρει στη διαφημιστική αγορά ότι το «Survivor» θα βγει νωρίτερα, ενώ στόχος του είναι να επωφεληθεί και να διεκδικήσει μερίδιο από την αυξημένη, λόγω εορτών, διαφημιστική κίνηση του Δεκεμβρίου.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ήδη βρέθηκε στον Αγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ενώ το κάστινγκ για τους «μαχητές» και τους «διάσημους» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει το «παζάρι» για να κλείσουν δυνατά ονόματα, με τις αμοιβές να εκτοξεύονται κατά περίπτωση σε 7.000 έως 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Πυρετός επαφών για το νέο Survivor

Ο Ατζούν ετοιμάζει την τελική λίστα του από τους 200 Διάσημους που έχει στα χέρια του, αλλά υπάρχουν και οι Μαχητές. Οι οποίοι πέρασαν ήδη την πρώτη οντισιόν. Η δεύτερη θα είναι τα αγωνίσματα. Στην οποία θα δοθεί και το μεγαλύτερο βάρος.

Γιατί καλή η ίντριγκα που θέλει ο Τούρκος παραγωγός για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τα αγωνίσματα παίζουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Και ο Ατζούν δεν θέλει να πάθει ό,τι πέρυσι στα θέματα τραυματισμών και φυσικής κατάστασης. Που πλήγωσαν πολύ το ριάλιτι.

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο νέος όρος στο συμβόλαιο

Φέτος ο Ατζούν στα συμβόλαια που δίνει στους παίκτες βάζει έναν νέο όρο που καλούνται να υπογράψουν όσοι θέλουν να λάβουν μέρος.

Συγκεκριμένα, όπως όλοι θυμόμαστε πέρυσι όταν αποφασίστηκε ότι θα επεκταθεί το παιχνίδι, η παραγωγή κλήθηκε να κάνει αναπροσαρμογή των συμβολαίων προκειμένου οι παίκτες να κάτσουν περισσότερο.

Τότε ήταν που έφυγαν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης που δεν ήθελαν να καθίσουν παραπάνω. Γι΄αυτό φέτος υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που λέει πως μπορεί το Survivor να κρατήσει μέχρι και 8 μήνες ώστε να μην χρειαστεί να τροποποιήσουν εκ νέου τα συμβόλαια.

Όλα αυτά έρχονται την ώρα που υπάρχει όρος που δεσμεύει τους παίκτες για κάποιο χρονικό διάστημα να μην κάνουν άλλες συνεργασίες πέρα από την Ατζούν Media.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags