Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Μεγάλο... χουνέρι σε Ατζούν και πλήγμα για το νέο Survivor - Αλλάζει τελείως το παιχνίδι, η πρώτη διάσημη!
Life
| 2021-11-25 09:00:00

Μεγάλο... χουνέρι σε Ατζούν, πλήγμα για το Survivor - Αλλάζει τελείως το παιχνίδι, η πρώτη διάσημη!

Sportdog Team
Μεγάλο... χουνέρι σε Ατζούν, πλήγμα για το Survivor - Αλλάζει τελείως το παιχνίδι, η πρώτη διάσημη!

Τα "μαντάτα" που έφτασαν πλέον και στα γραφεία του Τούρκου παραγωγού και τον ανησύχησαν ενόψει του νέου κύκλου. Θα καταφέρει να προλάβει τις ημερομηνίες;
 

Σκούρα φαίνεται πως τα έχουν βρει στην Ατζούν Μίντια το τελευταίο διάστημα και δεν είναι μόνο η αποτυχία του Top Chef που για καιρό θα θυμούνται στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι καθώς αιτία αυτή τη φορά για να τα βάψουν μαύρα στην τουρκική εταιρεία παραγωγής είναι η δυσκολία να βρουν διάσημους παίκτες για το Survivor που πρόκειται να μπει στην φετινή τηλεοπτική αρένα λίγο πριν την αλλαγή του έτους.

Ψάχνουν διάσημους για το Survivor

Μάλιστα, φέτος το παιχνίδι περιπέτειας έρχεται σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για το κανάλι του Νέου Φαλήρου καθώς μετά την περσινή πολύ καλή σεζόν που χτύπησε πρωτιές σε πολλά επίπεδα, φέτος το τοπίο έχει αλλάξει άρδην και μόνο το The Voice βγάζει τα λεφτά του ουσιαστικά. Κάτι το γεγονός ότι φέτος έχουν ανοίξει οι δουλειές μετά από δυο χρόνια καραντίνας, κάτι οι συνθήκες που δεν είναι και οι πιο εύκολες στον Άγιο Δομίνικο με την πείνα και την εξαθλίωση να δυσκολεύουν την επιβίωση στο νησί, και οι επώνυμοι ο ένας μετά τον άλλον αρνούνται να συμμετάσχουν στο παιχνίδι.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στον 6ο κύκλο του ριάλιτι περιπέτειας έχουν κάνει ήδη πρόταση σε όποιο μιλάει ελληνικά… και μάλιστα με απολαβές που δεν πετάς έτσι εύκολα στον κάλαθο των αχρήστων. Κι όμως… Να σκεφτείτε εκεί που πέρσι με τα 5.000 την εβδομάδα ο Τριαντάφυλλος έπιανε ταβάνι στις απολαβές φέτος, τα 5.000 και 6.000 ευρώ είναι απλά η αρχή της διαπραγμάτευσης, αλλά και πάλι τα “όχι” είναι πολύ περισσότερο και ίσως πολύ πιο ανησυχητικά για τα “ναι”. Σε αυτά όλα έρχεται να προστεθεί και η αβέβαιη έκβαση του παιχνιδιού από πλευράς ποσοστών τηλεθέασης μετά από την ανέλπιστα μεγάλη περσινή επιτυχία που σημείωσε το παιχνίδι στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν

Ενδεικτικό της άβολης κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα στελέχη της παραγωγής του Survivor είναι το γεγονός ότι καλούν διάσημους οποιαδήποτε μέρα και ώρα της ημέρας ακόμα και την Κυριακή όπως συνέβη στην περίπτωση της αθλητικής ρεπόρτερ Λίλας Κουντουριώτη που την πήραν Κυριακάτικα για να της κλείσουν ραντεβού. Και σίγουρα δεν είναι η μόνη περίπτωση. Πάντως, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν απειλητικά καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρέπει να έχουν κλείσει τα ονόματα καθώς προτού αναχωρήσουν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο πρέπει να έχουν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να μπουν σε καραντίνα για να μπορεί να βγει το παιχνίδι λίγο πριν την πρωτοχρονιά στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Πηγή: youfly.com

Survivor | Η μεγάλη διαφοροποίηση στον φετινό κύκλο

Σχεδόν ένας μήνας απομένει για την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι του καναλιού του Φαλήρου επιστρέφει μετά τα περσινά πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Η Acun Medya είναι σε αναζήτηση των προσώπων που θα στελεχώσουν την ομάδα των διασήμων. Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα η παραγωγή φέτος θέλει να φανεί το ριάλιτι στοιχείο περισσότερο και λιγότερο τις αθλητικές επιδόσεις και να αναδείξει τις προσωπικότητες των παικτών.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η αναζήτησή της.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διαρροή για τα ονόματα που έχουν κλείσει.

Τα ραντεβού των ανθρώπων του ριάλιτι είναι διαρκή. Τελευταίο όνομα που αποκαλύφθηκε είναι αυτό της Νικολέτας Καρρά. Η εντυπωσιακή ηθοποιός είχε σχεδόν κλείσει και για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο το τηλεφώνημα που περίμενε δεν έγινε ποτέ.

Μένει να δούμε αν θα μπει φέτος στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομήνικο. Τα χρονικά περιθώρια πάντως αρχίζουν και στενεύουν για την παραγωγή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Μην ξεχνάμε ότι όσοι ταξιδέψουν για την Καραϊβική θα πρέπει να περάσουν και από καραντίνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, η πρεμιέρα του «Survivor» προγραμματίζεται για μέσα στις γιορτές. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της παραγωγής αλλά και οι παίκτες θα πρέπει να αναχωρήσουν τουλάχιστον 14 ημέρες νωρίτερα.

Στην παρουσίαση θα είναι και φέτος ο Γιώργος Λιανός.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags