Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Τριπλή βόμβα Ατζούν: "Ναι" από δύο τραγουδιστές - Κοντά με πρώην παίκτη Ολυμπιακού και ΑΕΚ!
Life
| 2021-11-27 10:28:00

Τριπλή βόμβα Ατζούν για Surviror: Έκλεισε δύο τραγουδιστές και πρώην παίκτη Ολυμπιακού και ΑΕΚ!

Sportdog Team
Τριπλή βόμβα Ατζούν για Surviror: Έκλεισε δύο τραγουδιστές και πρώην παίκτη Ολυμπιακού και ΑΕΚ!

Ο Τούρκος παραγωγός απαντάει άμεσα στη φημολογία ότι δεν δέχονται οι διάσημοι να φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο. Οι δύο τραγουδιστές που είπαν το "ναι" και οι προτάσεις σε ηθοποιούς και αθλητές, που είναι πλέον πολύ κοντά.

Το ένα ραντεβού μετά το άλλο κάνουν στην Acun Medya προκειμένου να βρουν Διάσημους και Μαχητές που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Η λίστα γράφεται, σβήνεται και ξαναγράφεται αφού αρκετοί επώνυμοι είπαν όχι στις δελεαστικότατες προτάσεις που τους έγιναν.

Πρόταση έγινε στον Θανάση Βισκαδουράκη όπως διαβάσαμε στο Znews. Θετικά είδαν την πρόταση ο Βαλάντης και ο Πέτρος Ίμβριος.

Πρόταση για να ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων είχε και η Άννα Μαρία Λογοθέτη αλλά απάντησε αρνητικά. Το ίδιο ισχύει και για την αθλητικογράφο Λιλά Κουντουριώτη.

Αντιθέτως θετικά είδε τη συμμετοχή της στο Survivor, η Καλλια Ελευθερίου που γνωρίσαμε από τους «Θαλασσόλυκους».

Ανάμεσα στους υποψήφιους για μια θέση στην καλύβα του Αγίου Δομίνικου που δεν είχαμε ακούσει μέχρι τώρα είναι επίσης ο Άρης Σοϊλέδης και ο Χάρης Σιντζακης, που ήταν υποψήφιος για το φετινό Bachelor στη θέση του Αλέξη Παππά.

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει η τελική επιλογή των υποψηφίων αφού στις 10 Δεκεμβρίου πρέπει να είναι έτοιμα όλα. Όσι για την ημερομηνία της πρεμιέρας; Αν και ο Ατζούν πιέζει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου το πιθανότερο είναι να αρχίσει στις 27.

Πηγή: znews.gr

Survivor: Μεγάλη έκπληξη Ατζούν - Νικητής ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο - Έχει γίνει αγνώριστος! (BINTEO)

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές της παραγωγής του reality επιβίωσης Survivor ώστε να βρει τους διάσημους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα που θα ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον νικητή του Fame Story Νότη Χριστοδούλου να έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή και να έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στις εξωτικές παραλίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από την εταιρεία παραγωγής και όσα διαβάσαμε στο Iciao.gr, η πρώτη προσέγγιση με τον Νότη Χριστοδούλου πήγε αρκετά καλά και πλέον ο πρώην τραγουδιστής μαζεύει πετσέτες αντηλιακά για το μεγάλο ταξίδι της επιβίωσης!

Από και και πέρα, αξίζει να μεταφέρουμε κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν και λένε ότι το Survivor θα ξεκινήσει το 2022. Και όχι 26 ή 27 Δεκεμβρίου που έχει κυκλωθεί από την Acun Medya. Η εταιρεία διαρρέει ότι η ημερομηνία δεν θα αλλάξει και το ριάλιτι δεν θα αργήσει. Όλοι θα είναι στον Άγιο Δομίνικο στην ώρα τους. Και στις 27 το αργότερα θα έχουμε την πρεμιέρα.

Θυμάστε τον Νότη Χριστουδούλου – Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του πρώτου Fame Story

Ο Νότης Χριστοδούλου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την εμπειρία του Fame Story, την απώλεια της μητέρας του και τη στροφή που πήρε η καριέρα του.

«Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει», είπε ο Νότης Χριστοδούλου και αποκάλυψε πως μέσα σε μία νύχτα άλλαξε η ζωή του.

«Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη», πρόσθεσε.

Μάλιστα, μια μέρα τον ξύπνησε η μητέρα του γιατί έξω από το σπίτι είχνα έρθει εκπαιδευτική εκδρομή τρία σχολεία!

«Είχα ανάγκη την επιβεβαίωση, γι’ αυτό κέρδισα. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα τραγουδούσα κιόλας».

Ο Νότης Χριστοδούλου ασχολήθηκε 1,5 χρόνο με το τραγούδι. Δεν περνούσε καλά, καθώς υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές. Πλέον έχει λύσει το πρόβλημα με την ματαιοδοξία του.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, ενώ έκανε και ένα ντουέτο με τον Τομ Τζόουνς στις Κάννες.

«Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω… Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό», δήλωσε.

«Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε πόλεμο από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός».

Ο Νότης Χριστοδούλου έκανε ψυχοθεραπεία μετά το θάνατο της μητέρας του. Δεν έχει σχέση με τον πατέρα του και όπως λέει, ήταν επιλογή του πατέρα του να μην έχουν επαφή.

Ο τραγουδιστής θα ήθελε να κάνει παιδί, όμως δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους.

«Δεν ξέρω αν θα είμαι καλός γονιός, δεν νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη».

Τι κάνει τώρα ο Νότης Χριστοδούλου; Όπως μαρτυρά κι ο ίδιος, γύρισε στην σκηνογραφία. Πλέον κάνει σκηνογραφία σε μεγάλες τραγουδίστριες, όπως την Νατάσα Μποφίλιου, την Δήμητρα Γαλάνη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Προτού τον γνωρίσουμε στο Fame Story ήταν ο σκηνογράφος του Αντώνη Ρέμου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags