Facebook Pixel Masterchef - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Βόμβα πριν την πρεμιέρα Masterchef - Ο Κουτσόπουλος έκλεισε σε άλλη εκπομπή μαζί με πρώην παίκτη!
Life
| 2021-11-28 12:37:00

Βόμβα πριν την πρεμιέρα Masterchef - Ο Κουτσόπουλος έκλεισε σε άλλη εκπομπή μαζί με πρώην παίκτη!

Sportdog Team
Βόμβα πριν την πρεμιέρα Masterchef - Ο Κουτσόπουλος έκλεισε σε άλλη εκπομπή μαζί με πρώην παίκτη!

Μεγάλη ανατροπή λίγες ημέρες πριν βγει στον αέρα ο νέος κύκλος του πολύ πετυχημένου ριάλιτι. Τι συνέβη με τον... θείο Λεό και ποια η νέα του συμφωνία;
 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ήδη αρχίσει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του MasterChef 6 τα γυρίσματα και ήδη έχουν μπει όλοι στο κλίμα και ρίχνουν σκληρή δουλειά.

Ο γνωστός σεφ μίλησε πρόσφατα για τις εκπλήξεις που μας περιμένουν. Τα γυρίσματα γίνονται στο Λαύριο όπως πάντα και ήδη οι κουτάλες έχουν πάρει φωτιά.

«Έχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές για φέτος. Εξωτερικές δοκιμασίες αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Ταξίδια δεν το συζητάω για να μην το γρουσουζέψω. Έχουμε προγραμματίσει ωραία πράγματα μακάρι να τα καταφέρουμε», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλώντας για το MasterChef.

«Ενδεχομένως τα δύο άλλα προγράμματα να τα αδικεί λίγο η περίοδος. Έχει πολύ ωραία πράγματα στη μυθοπλασία. Να πω ότι είναι αγαπημένος μου ο Αυγουστίδης; Τον αγαπώ. Οπότε σε μια άλλη περίπτωση να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είναι και αγαπημένοι συνάδελφοι τα παιδιά» είπε.

«Με το που τελειώνουν από όλο αυτό θέλουν λίγο χρόνο» απάντησε στο γιατί δεν έχει κάποια τηλεοπτική πρόταση η περσινή νικήτρια του ΜasterChef.

Εκπομπή και στο διαδίκτυο!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπολος μπορεί να αναφέρθηκε στη Μαργαρίτα, από το περσινό παιχνίδι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει κρατήσει επαφές και με άλλους παίκτες. Για παράδειγμα, έχει επαφές με τον Τζιοβάνι, τον Ιταλό που μπορεί να μην νίκησε, αλλά ξεχώρισε με την παρουσία του και αγαπήθηκε από το κοινό.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κουτσόπουλος μαζί με τον Ιταλό συζητάνε και ίσως έχουν ήδη συμφωνήσει, να ξεκινήσουν μαζί μία εκπομπή μαγειρικής στο youtube, με διάφορες καλεσμένους!

Εκπλήξεις στο νέο Masterchef - Τρεις επιστροφές από το περσινό - Έκλεισε και... παίκτη του Survivor!

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του έκτου κύκλου του δημοφιλούς παιχνιδιού μαγειρικής Masterchef στο Star. Τι αλλάζει και ποιες είναι οι καινοτομίες για τη νέα σεζόν; Και special bonus, οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το διαγωνισμό και την αγαπημένη του.

Ο πιο πετυχημένος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής και ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα των τελευταίων σεζόν, ξεκινά. Τα γυρίσματα για το Masterchef 6 ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα με τις auditions για την απόκτηση της λευκής ποδιάς και η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα Ιανουαρίου. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης παραμένουν στη θέση τους ως οι αγαπημένοι μας κριτές και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν για μια ακόμη φορά, επικές στιγμές! Ο... θείος Λεωνίδας μάλιστα, ο οποίος χθες είχε και τα γενέθλιά του, βρέθηκε στο θέατρο στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Χρύσας Μιχαλοπούλου και ανακοίνωσε πως ξεκινούν τα γυρίσματα. Άγνωστο ωστόσο παρέμενε, αν θα δούμε για τρίτη χρονιά και το σεφ Γιάννη Αποστολάκη που πολιορκείται από την Acun Medya για το Survivor. 

Κουτάλες και κατσαρόλες, έτοιμες! 

Ρεκόρ συμμετοχών είχαμε και φέτος για το διαγωνισμό μαγειρικής και σε αυτό συνετέλεσε και η περσινή αποθεωτική χρονιά σε επίπεδο τηλεθέασης, στους πολύ καλούς παίκτες που συμμετείχαν, αλλά και στη δημοφιλή νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαίδη, που αγαπήθηκε από το κοινό περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη που πέρασε από το Masterchef. Για να μην σας πούμε από όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, γενικώς. Η Μαργαρίτα θα εμφανιστεί σε ρόλο guest σε κάποια από τα επεισόδια, μαζί με τον Διονύση και τον Παύλο Χάππιλο, αλλά αυτές δεν θα είναι οι μόνες εκπλήξεις που θα δούμε φέτος. 

Βαλίτσες και...φύγαμε για Survivor

Η πανδημία και το lockdown άλλαξε τον προηγούμενο χρόνο κάποιες από τις δοκιμασίες, στις οποίες καλούνται κυρίως οι παίκτες που φτάνουν στην τελική πεντάδα. Πέρυσι δεν είδαμε να κάνουν για παράδειγμα, οι παίκτες ταξίδια στο εξωτερικό όπως μας είχαν συνηθίσει στους προηγούμενους κύκλους. Ακόμη και στην ημιτελική φάση με τους δύο φιναλίστ, τον Διονύση και την Μαργαρίτα, η μόνη δυνατότητα που τους δόθηκε, ήταν να κάνουν τις δοκιμασίες τους σε μεγάλο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, με πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας για να τηρηθεί το πρωτόκολλο κατά του Covid.

Φέτος όμως όλα αλλάζουν και οι παίκτες θα βρεθούν σε τουλάχιστον τρεις μεγάλους προορισμούς του εξωτερικού (κυρίως της Ευρώπης) για να διαγωνιστούν στις κουζίνες των πιο διάσημων σεφ. Η δοκιμασία αυτή, εκτός από την όμορφη εικόνα που προσφέρει σε εμάς τους τηλεθεατές, αποτελεί και μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επίδοξους Masterchef.

Μάλιστα, πριν από λίγο έγινε γνωστός πως θα δούμε και τον Γιάννη Αποστολάκη στο διαγωνισμό για μια ακόμη χρονιά. Πρόκειται για τον σεφ που όχι μόνο είναι πίσω από αρκετές δοκιμασίες των παικτών, αλλά είναι και ο οικοδεσπότης στην bonus έξοδο της νικητήριας ομάδας σε κάποιο μεγάλο εστιατόριο. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έχει δεχτεί μια δελεαστική οικονομικά προσφορά, για να είναι παίκτης του Survivor. Ωστόσο ο ίδιος την απέρριψε!

Πηγή:queen.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags