Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Κόνι Μεταξά στο Mega Star το Σάββατο στις 16:30 στο Mega
Life
| 2021-12-03 02:01:00

Η Κόνι Μεταξά στο Mega Star το Σάββατο στις 16:30 στο Mega

Sportdog Team
Η Κόνι Μεταξά στο Mega Star το Σάββατο στις 16:30 στο Mega

Το «MEGA Star», η αγαπημένη μουσική εκπομπή, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA Star» τον Χρήστο Χολίδη και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο Χρήστος Χολίδης, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, θυμάται στιγμές της καριέρας του και αποκαλύπτει τα επαγγελματικά του σχέδια. Στην παρέα του «MEGA Star» θα βρεθεί και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία δηλώνει ότι η επιτυχημένη κωμωδία του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στην οποία συμμετέχει είναι η νέα της αγάπη. Οι δύο καλεσμένοι μιλούν για τη φιλία και τη συνεργασία τους στο τελευταίο video clip του τραγουδιστή.

Ακόμα, ο Γιώργος Αλκαίος έρχεται στο «MEGA Star» με μια αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη.

Οι αστείες δοκιμασίες συνεχίζονται στο «MEGA Star» και αυτή την εβδομάδα. Ο Χρήστος Χολίδης και η Κατερίνα Ζαρίφη παίρνουν μέρος σε ένα απολαυστικό challenge με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Η κάμερα του «MEGA Star» μπαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από τη μοναδική βραδιά που έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Αλκαίος. Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30 ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA

#MegaStarGr

Facebook: @megastargreece

Instagram: @megastargr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags