Facebook Pixel Sportdog.gr | Alpha: Ο Δεκέμβρης ξεκινά δυναμικά με πρωτιές!
Life
| 2021-12-02 15:15:00

Alpha: Ο Δεκέμβρης ξεκινά δυναμικά με πρωτιές!

Sportdog Team
Alpha: Ο Δεκέμβρης ξεκινά δυναμικά με πρωτιές!

Η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται κι έτσι χθες, ο μήνας ξεκίνησε δυναμικά για τον Alpha αφού διατήρησε την πρωτιά διαδοχικά σε 2 εκπομπές, αποτελώντας τον τηλεοπτικό προορισμό των τηλεθεατών για την πρωινή τους παρέα.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την Τίνα Μεσσαροπούλου, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά, δίνουν τον τόνο για μία Happy Day, όλο αισιοδοξία!

Καθημερινά ο Δήμος Βερύκιος αναλύει την επικαιρότητα και ενημερώνει για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις.

Ο Γιώργος Σατσίδης αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστικά των σταρ του Χόλυγουντ.   

Χθες Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021 το Happy Day βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό (18-54) με μέσο όρο 20,8%, με 752.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό.  Σε επιμέρους κοινά το Happy Day σημείωσε εξίσου πρωτιές με πολύ υψηλές αποδόσεις, που αγγίζουν το 28,9% (Γυναίκες 25-44) έως και 38,7% (Άντρες 15-24). Η εκπομπή παραμένει σταθερά την καρδιά του κοινού και την πρώτη θέση.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή Super Κατερίνα πήρε τη σκυτάλη στο πρόγραμμα και κατέκτησε τη κορυφή στον πίνακα τηλεθέασης την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, σημειώνοντας μέσο όρο 19,3% στο δυναμικό κοινό (18-54). Σε επιμέρους γυναικείο κοινό (25-44) η τηλεθέαση άγγιξε το 28.5%.

Ο Δεκέμβρης ξεκινά δυναμικά στον Alpha με πρωτιές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags