Facebook Pixel Sportdog.gr | Φύγαμε" - Σε Α' τηλεοπτική προβολή απόψε στις 21:00
Life
| 2021-12-03 17:30:00

Φύγαμε" - Σε Α' τηλεοπτική προβολή απόψε στις 21:00

Sportdog Team
Φύγαμε" - Σε Α' τηλεοπτική προβολή απόψε στις 21:00

Η μαγική ταινία της Disney-Pixar στον Alpha, απόψε στις 21:00

Σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία μάς προσκαλεί ο Alpha απόψε στις 21:00.

Δύο αξιολάτρευτα αδέλφια ξωτικά με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, ο ντροπαλός Ίαν και ο δυναμικός Μπάρλεϊ, αναζητούν τη χαμένη μαγεία και προσπαθούν να ξαναφέρουν στη ζωή τον πατέρα τους για μία μόνο ημέρα.

Μια ευχάριστη, αγορίστικη περιπέτεια με ξωτικά, μονόκερους, ταύρους, δράκους και κοιμισμένα πνεύματα από το παρελθόν. Μια συναρπαστική ιστορία που βασίζεται στις οικογενειακές αξίες, στη σχέση πατέρα και γιων και φυσικά στη δύναμη της φαντασίας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δύο έφηβα αδέλφια ξωτικά, οι Ίαν και Μπάρλεϊ Λάιτφουτ, έχουν μια απροσδόκητη ευκαιρία να περάσουν μια μέρα με τον εκλιπόντα πατέρα τους. Ξεκινούν μια αποστολή με το επικό βανάκι του Μπάρλεϊ, την Γκουίνεβιρ. Όπως κάθε συναρπαστική αποστολή, το ταξίδι τους είναι γεμάτο με μαγικά ξόρκια, αινιγματικούς χάρτες, ακατόρθωτα εμπόδια και απίθανες ανακαλύψεις. Όταν, όμως, η Λόρελ, η ατρόμητη μητέρα των αγοριών, συνειδητοποιεί ότι οι γιοι της έχουν εξαφανιστεί, συνεργάζεται με μια πρώην πολεμίστρια, που είναι εν μέρει λιοντάρι, νυχτερίδα και σκορπιός - γνωστή και ως Μαντιχώρη - και πάει να τους βρει. Πέρα από τις επικίνδυνες κατάρες, κανείς τους δεν είχε καν ονειρευτεί πόσο σημαντική θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή η μαγική μέρα.

Ταυτότητα

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2020

Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον
Σενάριο: Νταν Σκάνλον
Ηθοποιοί: Τομ Χόλαντ, Κρις Πραττ, Τζούλια Λούις Ντρέιφους, Οκτάβια Σπένσερ, Μελ Ροντρίγκεζ
Ηθοποιοί μεταγλώττισης: Θανάσης Κουρλαμπάς, Βίνα Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κατερίνα Γκίργκις, Ζωή Ρηγοπούλου
 

Όλη η οικογένεια πάει στο “Disney cinema” στον Alpha, απόψε στις 21:00.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags