Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: "Άγρια" νύχτα για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου - Επίθεση στο σπίτι τους, ήρθε η Αστυνομία
Life
| 2021-12-04 16:41:00

"Άγρια" νύχτα για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου - Επίθεση στο σπίτι τους, ήρθε η Αστυνομία

Sportdog Team
"Άγρια" νύχτα για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου - Επίθεση στο σπίτι τους, ήρθε η Αστυνομία

Τι συνέβη στο γνωστό ζευγάρι των δημοσιογράφων και ποιοι βρίσκονται πίσω από την... επίσκεψη στο σπίτι τους στην Κηφισιά.

Μία δύσκολη νύχτα είχαν ζήσει πριν από λίγο καιρό οι Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα, είχε γίνει μία καταδρομική επίθεση, αυτή τη φορά στην οικία όπου διαμένει το γνωστό ζευγάρι, στην Κηφισιά από μέλη του Ρουβίκωνα, πετώντας τρικάκια και ρίχνοντας μπογιές στην πρόσοψη του σπιτιού του.

Με ανάρτησή τους σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα τα μέλη του Ρουβίκωνα, που αυτοαποκαλούνται «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα» ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης, ενώ αναφέρονται στους δυο δημοσιογράφους με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Ευαγγελάτος και Στεφανίδου πάντως άφησαν πίσω τους το συγκεκριμένο περιστατικό και συνέχισαν χωρίς φόβο και με το ίδιο πάθος τη δουλειά τους.

 

Τρέλανε και τον… Μαρινάκη ο Ευαγγελάτος - Μόλις ανακοινώθηκαν τα… μαντάτα - Χαμός στο MEGA!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι από τους μεγάλους νικητές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν από εκεί που άφησε την προηγούμενη. Δηλαδή στην κορυφή της τηλεθέασης με την εκπομπή Live News, η οποία σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τα μεσημέρια στο MEGA, παρότι απέναντι του σε όλα τα κανάλια, έχει δυνατά προγράμματα.

Πρώτο λοιπόν στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17% για το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο το μήνα Νοέμβριο. Σταθερή επιλογή των τηλεθεατών στην απογευματινή ζώνη το «Live News» προσελκύει καθημερινά πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές με την κάλυψη να ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, τον μήνα που έκλεισε την εκπομπή παρακολούθησαν 518.186 τηλεθεατές με την κάλυψη να φτάνει τους 1.631.393 τηλεθεατές!

Τηλεθέαση – Νοέμβριος: Ποια προγράμματα των MEGA και ALPHA έπιασαν κορυφή

MEGA και ALPHA βρέθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης τον Νοέμβριο, φανερώνοντας τη δυναμική τους στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Ποια προγράμματα τους κυριάρχησαν;

Με μέσο όρο 14,4%, το MEGA κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού και συνεχίζει την ανοδική πορεία που καταγράφει από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Στην prime-time ζώνη, την ισχυρή παρουσία του MEGA επιβεβαιώνει η πρωτιά τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54.

MEGA

Κοινωνία Ώρα MEGA

Με απόλυτη πρωτιά έκλεισε ο Νοέμβριος για την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη που συνεχίζει ακάθεκτα την ανοδική της πορεία. Με ποσοστό 24,2% στο σύνολο του κοινού και 22,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, η εκπομπή κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει στην πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης αλλά να αυξήσει τον μήνα Νοέμβριο τα ποσοστά της σε όλες τις κατηγορίες κοινού αλλά και τον αριθμό τηλεθεατών της. Συγκεκριμένα τον Νοέμβριο, η αύξηση σε ποσοστιαίες μονάδες φτάνει το 29,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 και το 17,5% στο σύνολο του κοινού με σύνολο τηλεθεατών 168.073 και κάλυψη 662.378 τηλεθεατές.

MEGA Καλημέρα

Στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16,7% βρέθηκε το «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη σημειώνοντας άνοδο από τον προηγούμενο μήνα και κυριαρχώντας στη συγκεκριμένη κατηγορία κοινού έναντι όλων των προγραμμάτων του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής του.

Πάμε Δανάη

Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 έκλεισε ο μήνας Νοέμβριος για το «Πάμε Δανάη!». Η πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα σημείωσε ποσοστό 15,9% και επικράτησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής της. Υψηλά ποσοστά κατέγραψε η εκπομπή και σε επιμέρους γυναικείo κοινό με ποσοστό 21,6%.

MEGA Γεγονότα

Παραμένει και τον μήνα Νοέμβριο στην πρώτη θέση το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με παρουσιάστρια τη Δώρα Αναγνωστοπούλου τις καθημερινές και την Μαριλένα Γεραντώνη τα Σαββατοκύριακα, στην κατηγορία του δυναμικού κοινού 18-54 με ποσοστό 16,4%. Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας στο MEGA καταφέρνει να προηγείται με 4,3 ποσοστιαίες μονάδες από το δελτίο ειδήσεων του ανταγωνισμού που μεταδίδεται στην ίδια ζώνη.

Live News

Πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17% για το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο το μήνα Νοέμβριο. Σταθερή επιλογή των τηλεθεατών στην απογευματινή ζώνη το «Live News» προσελκύει καθημερινά πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές με την κάλυψη να ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, τον μήνα που έκλεισε την εκπομπή παρακολούθησαν 518.186 τηλεθεατές με την κάλυψη να φτάνει τους 1.631.393 τηλεθεατές.

Η Γη της Ελιάς

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Η γη της ελιάς», καθήλωσε και τον Νοέμβριο τους τηλεθεατές με τις δυνατές εξελίξεις και τις απανωτές ανατροπές. Η σειρά που παρακολουθούν κατά μέσο όρο 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, σημείωσε ποσοστό 28,5% στο σύνολο του πληθυσμού, καταγράφοντας άνοδο τριών ποσοστιαίων μονάδων σε σύγκριση με τον περασμένο μήνα. Εντυπωσιακή και η κάλυψη, που έφτασε τους 2.316.572 τηλεθεατές. «Η γη της ελιάς» κινήθηκε ανοδικά και στο δυναμικό κοινό 18-54 όπου σημείωσε μέσο όρο 21,4%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 41%.

Συμπέθεροι απ’τα Τίραννα

Οι απολαυστικοί «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» του MEGA διατηρούν το ισχυρό τους προβάδισμα στον πίνακα τηλεθέασης καταφέρνοντας και τον Νοέμβριο πρωτιά στο σύνολο κοινού με ποσοστό 28,2% και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 23,6%. Με τους τηλεθεατές να ενθουσιάζονται κάθε Παρασκευή στις 21:00 που μεταδίδεται το επεισόδιο και κάθε ατάκα από τους ήρωες της επιτυχημένης κωμωδίας να δημιουργεί συζήτηση και αναρτήσεις στα social media, οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στο MEGA καταφέρνουν αξιοσημείωτη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής τους από τα προγράμματα του ανταγωνισμού με 15,6% ποσοστιαίες μονάδες στο σύνολο του κοινού και 9,2% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Φως στο Τούνελ

Το «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε τον Νοέμβριο στην κορυφή της τηλεθέασης, σχεδόν σε όλα τα κοινά. Η Αγγελική Νικολούλη, με την αποτελεσματική έρευνά της, κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σημείωσε πρωτιά στο σύνολο του πληθυσμού, με μέσο όρο 18,7% και κάλυψη που άγγιξε τους 1.314.619 τηλεθεατές. Στο ίδιο διάστημα, η εκπομπή ήταν πρώτη και στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 16,5%. Το «Φως στο Τούνελ» κέρδισε τον ανταγωνισμό και σε επιμέρους γυναικεία κοινά αγγίζοντας μέχρι και το 25%.

ALPHA

Με πρωτιές έκλεισε και ο Νοέμβριος για τον Alpha! Ενημέρωση, ψυχαγωγία και μυθοπλασία μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έφεραν τον Alpha στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

ALPHA News

Το Alpha News εξακολούθησε να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης για το μήνα Νοέμβριο, από Δευτέρα έως Κυριακή, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, σημειώνοντας μέσο όρο 14,7% στο δυναμικό κοινό 18-54 αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό (STAR 13,1%, ΑΝΤ1 12,2%, ΣΚΑΪ 9,6%, MEGA 9,5%, OPEN 5,2%, ΕΡΤ-1 3,6%). Αλλά και στο σύνολο κοινού, το Alpha News τερμάτισε πρώτο στον πίνακα τηλεθέασης και βρέθηκε στην κορυφή των Κεντρικών Δελτίων Ειδήσεων, από Δευτέρα έως Κυριακή, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης σημειώνοντας μέσο όρο 14,9% (ΣΚΑΙ 14,6%, STAR 14,5%, ANT1 12,9%, MEGA 11%, OPEN 5,9%, ΕΡΤ-1 4,7%)

DEAL

Ο Χρήστος Φερεντίνος μοίρασε κέρδη, για άλλο ένα μήνα με το «Deal» εκτοξεύοντας στα ύψη τα νούμερα τηλεθέασης. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι παρακολούθησαν 1.318.000 τηλεθεατές έστω και για 1 λεπτό και τερμάτισε πρώτο τον Νοέμβριο, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,2%, όσο και στο σύνολο κοινού με 19,7%.

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Η «Μουρμούρα» είναι μόνο μία κι αναντικατάστατη στις καρδιές των τηλεθεατών. Για ένατη χρονιά συνεχίζει να χαρίζει γέλιο και αυτό ανταμείβεται με πρωτιές. Το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» τον Νοέμβριο τερμάτισε πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης με 17,2% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 1.354.000 τηλεθεατές να την παρακολουθούν έστω και για 1 λεπτό χαρίζοντάς της ποσοστό, στο σύνολο κοινού, 15,4%.

Σασμός

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί. Ο «Σασμός» συνεχίζει να κυριαρχεί στην prime time ζώνη. Για ακόμα ένα μήνα τερμάτισε πρώτος με 2.366.000 τηλεθεατές να τον παρακολουθούν έστω και για 1 λεπτό και 1.392.000 τηλεθεατές να συντονίζονται κάθε βράδυ για τη συγκλονιστική εξέλιξη της σειράς. Συγκεκριμένα η ερωτική δραματική σειρά του Alpha κατέκτησε την κορυφή στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 29%, αλλά και στο σύνολο κοινού με 28,2%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Top 20 της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, για τον μήνα Νοέμβριο, ο «Σασμός» κατέκτησε τις 18 από τις 20 θέσεις!

Πρωταγωνιστές

Η επιστροφή του Σταύρου Θεοδωράκη στην τηλεόραση, μετά από 7 χρόνια, με τους «Πρωταγωνιστές», έφερε πρωτιά: Η εκπομπή με τα ρεπορτάζ και τελικά τις απαντήσεις που απαιτεί η επικαιρότητα σημείωσε ποσοστό 17,8% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση

Ο Νίκος Μάνεσης και το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» συνέχισε να σαρώνει και τον Νοέμβριο αγγίζοντας την κορυφή της τηλεθέασης! Στο δυναμικό κοινό 18-54 τερμάτισε πρώτος με ποσοστό 18,5% και στο σύνολο κοινού σημείωσε 22,1%. Τέλος, 1.297.000 τηλεθεατές πέρασαν έστω και για 1 λεπτό με την απόλυτη πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Καλύτερα Δε Γίνεται

Τη σκυτάλη της πρωτιάς κράτησε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!», καταγράφοντας 16,2% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 17,5% στο σύνολο κοινού. 1.623.000 τηλεθεατές ψυχαγωγήθηκαν έστω για 1 λεπτό με τη Ναταλία και την παρέα της.

Kitchen Lab

Ο Άκης Πετρετζίκης στην πιο αγαπημένη μαγειρική εκπομπή της τηλεόρασης, το «Kitchen Lab», μοιράζεται με τους τηλεθεατές τις συνταγές του και δημιουργεί τις πιο ξεχωριστές γεύσεις. Κάθε Σάββατο και Κυριακή μαγειρεύει τα πιο νόστιμα και λαχταριστά φαγητά, κάνοντας τους δείκτες τηλεθέασης να χτυπάνε κόκκινο. Τον Νοέμβριο το «Kitchen Lab» τερμάτισε πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 σημειώνοντας 14,3% και στο σύνολο κοινού αγγίζοντας το 17,8%, με 1.137.000 τηλεθεατές να το παρακολουθούν έστω για 1 λεπτό.

J2US

Το πιο διασκεδαστικό, το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το «Just the 2 of Us» κατέκτησε και τον Νοέμβριο την πρώτη θέση με 3.115.000 τηλεθεατές να το παρακολουθούν έστω και για 1 λεπτό και ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,7%.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags