Facebook Pixel Survivor: Απίστευτο! Δύο γνωστοί ηθοποιοί έφυγαν από τις παραστάσεις τους για να μπουν στο Survivor (Vid)
Life
| 2021-12-07 16:00:00

Απίστευτο! Δύο γνωστοί ηθοποιοί έφυγαν από τις παραστάσεις τους για να μπουν στο Survivor (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτο! Δύο γνωστοί ηθοποιοί έφυγαν από τις παραστάσεις τους για να μπουν στο Survivor (Vid)

Χαμός με την επιλογή τους και τρομερές αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες...
 

Δύο ηθοποιοί, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή θεωρείται βέβαιο πλέον ότι θα συμμετέχουν στο φετινό Survivor.

Όμως και οι δύο συμμετέχουν σε παραστάσεις και μάλιστα ο πρώτος θα έπαιζε με τον Σπύρο Μπιμπίλα σε παράσταση που ετοιμαζόταν να κάνει πρεμιέρα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στο «Πρωινό» και επιβεβαίωσε ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε οριστικά από την παράσταση και μάλιστα αναβάλλεται η πρεμιέρα λόγω της αποχώρησης.

«Έχουμε και την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλη παράσταση. Διαφωνώ με όλα τα είδη των ριάλιτι που εξευτελίζουν ανθρώπους . Ο Γιάννης είναι ένα εξαίρετο παιδί όμως κάνει κάτι που και για το Σωματείο μας δεν είναι σωστό αλλά και είναι απαράδεκτο να φεύγουν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις τους» είπε.

«Σέβομαι τα οικονομικά των ανθρώπων. Εάν υπήρχαν συλλογικές συμβάσεις ισχυρές δεν θα έφευγαν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις γιατί θα υπήρχαν αυστηρές ρήτρες. Ο Γιάννης για την τσέπη του κάνει το σωστό για το θέατρο κάνει λάθος» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για το οικονομικό δέλεαρ του Survivor.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags