Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Έξαλλος ο Ατζούν! Ποιοι του ζήτησαν 250.000 ευρώ για να μπουν στο Survivor - Άμεσα Ελλάδα
Life
| 2021-12-09 09:40:00

Έξαλλος ο Ατζούν! Ποιοι του ζήτησαν 250.000 ευρώ για να μπουν στο Survivor - Άμεσα Ελλάδα

Sportdog Team
Έξαλλος ο Ατζούν! Ποιοι του ζήτησαν 250.000 ευρώ για να μπουν στο Survivor - Άμεσα Ελλάδα

Ο Τούρκος παραγωγός έρχεται τις επόμενες ώρες στη χώρα μας για να κλείσει το ρόστερ για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβιώσης. Φήμες ότι θα ξεκινήσει νωρίτερα...

Τα περιθώρια πλέον έχουν στερέψει και είναι ώρα αποφάσεων στον ΣΚΑΙ. Η λίστα με τους διάσημους φαίνεται πως κλείνει για το φετινό Survivor, με τον Ατζούν να είναι έτοιμος για το τελικό ξεσκαρτάρισμα.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου Survivor αναμένεται να βγει στον αέρα στις 27 Δεκεμβρίου και ως εκ τούτου σε ΣΚΑΙ και Acun Media έχει αρχίσει… το τρέξιμο.

Μετά από μια πραγματική παρέλαση ονομάτων, που μπαινοβγαίνει καθημερινά στη λίστα, έχουμε τους 8 διάσημους που έχουν πει το ναι. Χωρίς να σημαίνει ότι θα πάνε και οι 8 στον Άγιο Δομίνικο, αυτοί είναι:

  • Βαλάντης
  • Μυριέλλα Κουρεντή
  • Γιάννης Χατζηγεωργίου
  • Νότης Χριστοδούλου
  • Σάκης Αρσενίου
  • Θανάσης Βισκαδουράκης
  • Λάμπρος Κωνσταντάρας
  • Ελισάβετ Σπανού

Σύμφωνα όμως με τον Γιώργο Σκρομπόλα, τα εισιτήρια δεν θα αναθεωρηθούν για όλους. Για την ακρίβεια τουλάχιστον δύο από τους οκτώ αναμένεται να κοπούν από τη λίστα, κάτι που θα οριστικοποιηθεί με τον ερχομό του Ατζούν. Ο τούρκος παραγωγός έρχεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα και σε μια μεγάλη σύσκεψη με το κανάλι θα αποφασιστεί ποια ονόματα δεν θα μπουν στο αεροπλάνο.

Παρά το ότι οι ανατροπές είναι συνεχόμενες αρχίζει πλέον να σχηματίζεται η ομάδα των διάσημων. Ακόμα και αν κάποιοι από αυτούς τελικά κοπούν, τα ονόματα φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα στο άκουσμα τους.


Αρχίζουν από 250.000 € για να πουν το πολυπόθητο ναι

Στα κόκκινα βρίσκεται ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος βλέπει το reality Survivor να μην μπορεί να κλείσει μέχρι στιγμής τους παίκτες που ο ίδιος επιθυμεί!

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερο εκνευρισμό στον Τούρκο παραγωγό είναι το γεγονός πως στην Ελλάδα πλέον τον βλέπουν σαν την κότα με τα χρυσά αυγά και σε όσους διάσημους έχουν κάνει πρόταση για να πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης ζητούν ιλιγγιώδη ποσά μερικά εξ αυτών αγγίζουν τις 250.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν δύο περιπτώσεις διάσημων παικτών που πήγαν στο ραντεβού με την παραγωγή μαζί με τον δικηγόρο τους ώστε να εξασφαλίσουν καλύτερη αντιμετώπιση αλλά και μεγαλύτερα ποσά αποζημίωσης.

Μέχρι στιγμής τα περισσότερα ονόματα που έχουν ακουστεί και αφορούν τραγουδιστές ηθοποιούς αλλά και παρουσιαστές δεν έχουν περάσει ούτε έξω από την εταιρεία παραγωγής και μόνοι τους διαρρέουν σε site και εκπομπές τα ονόματά τους για να γίνεται ντόρος!

Ο Ατζούν αναμένεται να έρθει την δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου στην Αθήνα για να βάλε το χέρι του πολύ βαθιά στην τσέπη...

Πηγή: Εφημερίδα SPirto

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags