Facebook Pixel Masterchef: Διέρρευσε η ημερομηνία της πρεμιέρας - Οι δύο τεράστιες αλλαγές στα νέα επεισόδια
Life
| 2021-12-24 23:18:00

Masterchef: Διέρρευσε η ημερομηνία της πρεμιέρας - Οι δύο τεράστιες αλλαγές στα νέα επεισόδια

Sportdog Team
Masterchef: Διέρρευσε η ημερομηνία της πρεμιέρας - Οι δύο τεράστιες αλλαγές στα νέα επεισόδια

Κι όμως, ο φετινός κύκλος θα διαφέρει πάρα πολύ. Στο κανάλι... τρέχουν για να προλάβουν το Survivor που ξεκινάει άμεσα και ετοιμάζουν αρκετά τρικ για την τηλεθέαση!

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την επιστροφή του MasterChef για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο κανάλι του Star. Το ριάλιτι μαγειρικής που έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια από τη τηλεοπτικό κοινό, βρίσκεται ήδη στη φάση των γυρισμάτων των auditions, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να το «προδίδει» μέσω μιας φωτογραφίας πριν από μερικές ημέρες.

«Ήταν κάποτε ένας Ιταλός, ένας Ιάπωνας και ένας Νεοσμυρνιώτης...», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το πλατό κάνοντας tag τους άλλους δύο κριτές, καθώς και άτομα από την παραγωγή.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται πάντως, η φετινή σεζόν θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον με το κανάλι να θέλει να επενδύσει εκτός από το μαγειρικό κομμάτι και σε αυτό του ριάλιτι, επιλέγοντας πρόσωπα, τα οποία θα θα αγαπήσει ή θα μισήσει το κοινό. Κάτι, που είδαμε άλλωστε να συμβαίνει και στην περσινή σεζόν.

Πότε θα το δούμε τώρα να κάνει πρεμιέρα; Όπως όλα δείχνουν θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο, σε μια προσπάθεια να ανακόψει την πορεία του Survivor, το οποίο θα ξεκινήσει από τις 26 Δεκεμβρίου. Το πρώτο επεισόδιο του MasterChef πέρυσι είχε προβληθεί το Σάββατο 23/1 και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και φέτος.

Τα Σαββατοκύριακα 15-16 Ιανουαρίου και 22-23 Ιανουαρίου συγκεντρώνουν αυτή τη στιγμή τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να δούμε την πρεμιέρα της έκτης σεζόν του MasterChef.

 

Ζευγάρια μέσα στο σπίτι!

Μεγάλες αλλαγές μου σφύριξε ένα πουλάκι ότι θα έχει το Masterchef. Μπορεί να έχουμε πάλι αυτές τις γκουρμέ συνταγές και τον πόλεμο των… πιάτων, που αυτά θα πάνε σε δεύτερη μοίρα. Σας είπαμε ότι το φετινό Masterchef θα είναι πιο πολύ ριάλιτι από κάθε άλλη φορά.

Και δεν είναι μόνο ένα πρώην ζευγάρι που έχει περάσει τα πρώτα τεστ και θεωρείται σίγουρο ότι θα μπει τελικά στο σπίτι. Υπάρχουν δύο εν δυνάμει ζευγάρια λένε οι τελευταίες πληροφορίες που επίσης ετοιμάζονται να περάσουν στην τελική φάση. Εκεί στο Star προσέξτε λίγο μην καεί τελικά το φαγητό.

Πηγή: Iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags