Facebook Pixel Survivor: Το πρώτο trailer Survivor θυμίζει ταινία Hollywood - Ελικόπτερα, αστυνομία κι ένας τραυματισμός (Vid)
Life
| 2021-12-26 10:42:00

Το πρώτο trailer Survivor θυμίζει ταινία Hollywood - Ελικόπτερα, αστυνομία κι ένας τραυματισμός (Vid)

Sportdog Team
Το πρώτο trailer Survivor θυμίζει ταινία Hollywood - Ελικόπτερα, αστυνομία κι ένας τραυματισμός (Vid)

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

 

Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

 Δύο τα αγωνίσματα στην πρεμιέρα

Το πρώτο καλημέρα ο παρουσιαστής θα το πει στους 24 παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών, σε μια νέα παραλία όπου θα τους βάλει μάλιστα να αγωνιστούν στο πρώτο αγώνισμα της ημέρας το οποίο δεν θα είναι άλλο απο το δικαίωμα στην έτοιμη καλύβα του νησιού ή στα βοηθητικά σύνεργα επιβίωσης. Μέσα σε όλα αυτά όμως θα έχουμε και έναν σοκαριστικό τραυματισμό στην ομάδα των Μαχητών, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Θανάση Μπέλλο να τραυματίζεται στο κεφάλι με κάτι που προσπαθούσε να κάνει στην ζούγκλα.

Δείτε το πρώτο Survivor 5 trailer της σεζόν:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags