Facebook Pixel Masterchef: Απίθανο που χαλάει τα λεφτά του Masterchef η περσινή νικήτρια - Επιστρέφει η Μαργαρίτα στο παιχνίδι!
Life
| 2022-01-04 15:18:00

Απίθανο που χαλάει τα λεφτά του Masterchef η περσινή νικήτρια - Επιστρέφει η Μαργαρίτα στο παιχνίδι!

Sportdog Team
Απίθανο που χαλάει τα λεφτά του Masterchef η περσινή νικήτρια - Επιστρέφει η Μαργαρίτα στο παιχνίδι!

Η κοπέλα που... τρέλανε τους κριτές και όλη την Ελλάδα, αποκαλύπτει πως ζει έξι μήνες μετά, πως ξοδεύει τα χρήματα του επάθλου, αλλά και το εάν θα βρίσκεται στον φετινό κύκλο.
 

Κάθε της ατάκα στο Masterchef την περσινή χρονιά έγινε viral. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε με το σπάνιο ταλέντο στη μαγειρική να νικήσει το διαγωνισμό και με την αυθεντική της αλήθεια και το χιούμορ της, να κερδίσει και τις καρδιές μας.

Έξι μήνες μετά λοιπόν και λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου, η περσινή νικήτρια αποκαλύπτει πού χαλάει τα χρήματα που κέρδισε και ρίχνει τη… βόμβα για την επιστροφή στο παιχνίδι, καθώς εκφράζοντας την επιθυμία της να επιστρέψει, επιβεβαιώνει τα πρόσφατα ρεπορτάζ!

Μιλώντας στο Queen.gr ανέφερε:

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που αγόρασες με τα χρήματα από το έπαθλο; Μία σπατάλη που είχες πια τη δυνατότητα να κάνεις;

To delivery. Που μπορώ να παραγγέλνω ότι θέλω όποτε θέλω, ακόμη και κάθε μέρα, χωρίς να με νοιάζει. Όλα μου τα λεφτά εκεί πηγαίνουν! (γελάει) Κάνουμε και εμείς οι μάγειρες τις ατασθαλίες μας! Επίσης έχω την άνεση πια να πηγαίνω να τρώω σε όποιο εστιατόριο θέλω.

Σε κάτι πιο προσωπικό, σε ρούχα ή καλλυντικά δεν έκανες σπατάλες;

Ό τι χρειάζομαι το αγοράζω, αλλά δεν καίγομαι κιόλας να σου πω την αλήθεια, τώρα που έχω κάποια χρήματα, να πάω για παράδειγμα στα μαγαζιά και να τα... σηκώσω όλα.

Στη μαμά σου, που της έχεις και αδυναμία, δεν πήρες κάποιο δώρο;

Η μαμά μου θέλει να κάνει μια ανακαίνιση στην αυλή, είναι ακριβή! Της έχω τάξει ότι θα της κάνω αυτό το δώρο το καλοκαίρι. Όλο μου το έπαθλο της ανήκει όμως, δικαιωματικά.

Κράτησες επαφή και με τα υπόλοιπα παιδιά;

Σχεδόν με όλους έχω επικοινωνία. Πολύ πιο τακτικά θα μιλήσω και θα συναντηθώ με τον Παύλο, αλλά επίσης μιλάω με την Μαρία, τη Λία, την Μαρίνα. Και με τον Διονύση επίσης και έχουμε μιλήσει και έχουμε βρεθεί από κοντά.

Επειδή είσαι μοναδική περίπτωση του Masterchef, γιατί όλοι σε αγαπούσαν, βρέθηκε κάποιος ωστόσο να σου ζητήσει συγγνώμη για κάτι που σου είπε πάνω στην ένταση και ενδεχομένως δεν το είχαμε δει σε κάποια από τα επεισόδια;

Με όλα τα παιδιά όταν βγήκαμε από το παιχνίδι ήμασταν καλά μεταξύ μας. Δεν χρειάστηκε να αναλύσουμε τίποτε από όσα είχαν συμβεί, ούτε κόντρες, ούτε συγκρούσεις. Και εγώ ενδεχομένως να είχα πει κάτι πάνω στα νεύρα μου σε κάποια δοκιμασία, αλλά δεν χρειάστηκε να το συζητήσουμε.

Στο νέο κύκλο του Masterchef που ξεκινά σε λίγες ημέρες θα κάνεις εμφάνιση ως guest όπως ακούγεται;

Μακάρι, το θέλω πάρα πολύ. Ας το κρατήσουμε για έκπληξη.
 

O έκτος κύκλος του Masterchef κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 21.00 και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η Μαργαρίτα όχι μόνο θα επιστρέψει στο παιχνίδι μαγειρικής του Star, αλλά αναμένεται σε αρκετά επεισόδια να έχει τον ρόλο του... τέταρτου κριτή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags