Facebook Pixel Τζέιμς Καφετζής - Ατζούν Ιλιτζαλί: Νέο "χτύπημα" Τζέιμς σε Ατζούν - Κάνει το δικό του... Survivor σε άλλο κανάλι - ΦΩΤΟ αποκάλυψη!
Life
| 2022-01-10 08:11:00

Νέο "χτύπημα" Τζέιμς σε Ατζούν - Κάνει το δικό του... Survivor σε άλλο κανάλι - ΦΩΤΟ αποκάλυψη!

Sportdog Team
Νέο "χτύπημα" Τζέιμς σε Ατζούν - Κάνει το δικό του... Survivor σε άλλο κανάλι - ΦΩΤΟ αποκάλυψη!

Ο Τούρκος βρίσκεται στα... μαχαίρια με τον πιο αγαπητό παίκτη του περσινού παιχνιδιού και εκτός από το εξώδικο των 100.000 ευρώ, πλέον θα τους χωρίζει και μία εκπομπή...

Αν ήταν στο χέρι του Ατζούν, θα έκανε τα πάντα για να στείλει ξανά τον Τζέιμς στο Survivor. Άλλωστε, πέρυσι αποχώρησε εκτάκτως από το νησί και ποτέ δεν μάθαμε αν θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το τέλος, καθώς θυμίζουμε ότι είχε και τρομερό… έρεισμα στον κόσμο.

Οι δυο τους όμως είναι πλέον στα «μαχαίρια» και θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, καθώς ο πρώην παίκτης δεν τήρησε τους όρους του συμβολαίου του και πήγε σε άλλη εκπομπή και συγκεκριμένα στο Just του Νίκου Κοκλώνη. Αυτό είχε ως συνέπεια να του στείλει ο Τούρκους ένα εξώδικο 100.000 ευρώ, όμως ο Τζέιμς δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα.

Μάλιστα, τώρα που στο Survivor συζητούν ξανά για την επιστροφή παλιών παικτών στον Άγιο Δομίνικο, αυτός όχι μόνο δεν το σκέφτεται, αλλά ετοιμάζει… νέο χτύπημα στον Ατζούν.

Ο Τζέιμς μαζί με την Super Kiki αναμένεται να παρουσιάσουν μία ταξιδιωτική εκπομπή και μάλιστα ήδη ο Κοκλώνης τους έχει βρει για χορηγό ένα μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Καφετζής στο Instagram και πλέον περιμένουμε τις αντιδράσεις του Τούρκου παραγωγού!

 

Spoiler Survivor: Εκτάκτως είσοδος γνωστού τραγουδιστή - Τρέχει να... προλάβει ο Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Tο Survivor επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη εβδομάδα, με αρκετά και ενδιαφέροντα, αλλά και με μια μεγάλη ανατροπή.

Αυτό το Σάββατο, λοιπόν, 8/1, μην κανονίσετε τίποτα. Το βράδυ στις 21:00 στον ΣΚΑΙ έχει Survivor – ΕΠΑΘΛΟ ΦΑΓΗΤΟΥ

Τι θα συμβεί με την ψηφοφορία;

Για οικογενειακούς λόγους αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, την ώρα που γινόταν μία ακόμη κόντρα μεταξύ Βαλάντη και των περισσότερων παικτών των Διασήμων που έχασαν με διαφορά από τους Μαχητές.

Αν είστε από εκείνους τους τηλεθεατές του Survivor που παρακολουθούσατε με πάθος τα τελευταία χρόνια το reality επιβίωσης, αλλά φέτος δυσκολεύεστε να καταλάβετε όσα παράλογα συμβαίνουν, είστε μία ή ένας από εμάς. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν η επιτομή της ανατροπής. Kυρίως με την κατάληξη του συμβουλίου όπου ανακοινώθηκε η οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου που έφερε πρωτοφανείς αλλαγές και στην ψηφοφορία. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, μιλούν για την είσοδο νέου παίκτη στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι κλειδώνουν οι ψήφοι για τους υποψήφιους, οι οποίοι ωστόσο θα παραμείνουν ως υποψήφιοι και την επόμενη εβδομάδα χωρίς όμως να τεθούν στην κρίση του κοινού για δεύτερη φορά, μαζί με εκείνους που θα προκύψουν από τα δύο επόμενα αγωνίσματα για την ασυλία. Αυτό όπως καταλαβαίνετε σημαίνει προφανώς ότι θα έχουμε διπλή αποχώρηση.

Αυτό στο reality έγινε όπως λένε μέλη της παραγωγής για να μην διαταραχθεί η ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων, αφού και αυτός που θα αποχωρούσε χθές το βράδυ, αλλά και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ανήκαν στην ομάδα των Διασήμων. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονα μια φήμη, ότι θα έχουμε είσοδο νέου παίκτη στο reality για να καλυφθεί η θέση του ηθοποιού στην ομάδα των διασήμων.

Ποιος ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο;

Από την πίστα στο Φρατζέλικο στην ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. Το όνομα του Σάκη Αρσενίου παίζει πολύ έντονα σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές.

Έχει δηλώσει αμέτρητες φορές τον τελευταίο μήνα σε συνεντεύξεις του πως έχει έρθει σε επαφή με την παραγωγή μια φορά αλλά οι συζητήσεις είχαν σταματήσει εκεί. Όπως φαίνεται, όμως, οι συζητήσεις έχουν αρχίσει και προχωράνε! Περισσότερα για όλο το παρασκήνιο σύντομα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags