Facebook Pixel Survivor: Άνω-κάτω το Survivor - Έφυγαν για Άγιο Δομίνικο τέσσερις διάσημοι - Αλλάζουν όλα στις δύο ομάδες!
Life
| 2022-01-14 09:00:00

Άνω-κάτω το Survivor - Έφυγαν για Άγιο Δομίνικο τέσσερις διάσημοι - Αλλάζουν όλα στις δύο ομάδες!

Sportdog Team
Άνω-κάτω το Survivor - Έφυγαν για Άγιο Δομίνικο τέσσερις διάσημοι - Αλλάζουν όλα στις δύο ομάδες!

Όνομα-έκπληξη στην τετράδα των νέων παικτών, καθώς δεν έχει γραφτεί ξανά. Είναι μία εντυπωσιακή κοπέλα και πρώην του Δημήτρη Αλεξάνδρου...

Ήσυχία δεν έχουν ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι συνεργάτες του. Μετά την «εισβολή» του Άρη Σοϊλέδη στο «Survivor», που σας αποκαλύψαμε, θα μπει και άλλος στο παιχνίδι.

Στο συγκεκριμένο, είχε γίνει πρόταση και στο παρελθόν, όπως είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος. Τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον ο Σάκης Αρσενίου είναι έτοιμος να πάει στον Άγιο Δομίνικο!

Η πανδημία άλλαξε τα σχέδια του τραγουδιστή. Ο Σάκης Αρσενίου, είχε ξεκινήσει να τραγουδά σε ένα μα

γαζί που απασχολούσε 50 εργαζόμενους. Όπότε, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πει το «ΝΑΙ». Τα μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση οδήγησαν σε αλλαγή πλάνων.

Έτσι, τις επόμενες μέρες ο τραγουδιστής θα μπει στο στίβος μάχης του «Survivor». Έχει ήδη υπογράψει με την εταιρεία παραγωγής και παραμένει σε καραντίνα για να μπει στο αεροπλάνο και να πάει στο εξωτικό νησί.

Οικειοθελή αποχώρηση στο Survivor είδαμε, αποχώρηση παίκτη είδαμε, ε να μη δούμε και μια είσοδο.

Και τι είσοδο, ποδοσφαιρική! Όπως όλα δείχνουν, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να «εισβάλει» στην καλύβα των «Διάσημων» ο Άρης Σοϊλέδης!

Ο 30 χρονος ποδοσφαιριστής, που έμεινε ελεύθερος από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Είναι γνωστή η συνταγή του Αντζούν Ιλιτζαλί έχει και αθλητές από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Αλλά έχουμε και μια γνωστή από τα παλιά.

Μια παίκτρια του προηγούμενου Survivor που έγραψε ιστορία, χωρίς να μείνει πολύ. Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο.

Μάλιστα ήταν κάτι που το ήθελε πολύ, για να μπορέσει να δείξει τις δυνατότητες, αφού η πρώτη της παρουσία έληξε άδοξα, με το γνωστό πρόβλημα υγείας. Τώρα όμως είναι 100% υγιής και πολύ καλά γυμνασμένη. Είναι έτοιμη να πάρει την δική της ρεβάνς.

Η τετράδα συμπληρώνεται από ακόμα μια εντυπωσιακή παρουσία. Απλά ακόμα για το τυπικό δεν έχουν πέσει υπογραφές.

Η παίκτρια που έχει ετοιμάσει βαλίτσες και από στιγμή σε σύντομα φτάνει στην παραλία είναι η Χριστιάνα Γρηγοράσκου. Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τις πασαρέλες και τα καλλιστεία θα εισβάλει στο παιχνίδι για λογαριασμό των μαχητών.

Γυμνάστρια στο επάγγελμα, αυτό όμως που ο πολύς κόσμος δεν ξέρει είναι η κρυφή σχέση που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η Γρηγοράσκου μάλιστα είχε κερδίσει τον τίτλο Miss Fitness στα καλλιστεία Star Ελληνική Ομορφιά του 2019.

Αλλά θα έχουμε και μια οικειοθελή αποχώρηση.

Μιλάμε για την Κρυσταλλία από τους μαχητές. Όπως λέγεται θα την αντικαταστήσει η Ταραμπάνκο.

Σοιλέδης και Γρηγοράσκου στους διάσημους.

Ταραμπάνκο και Αρσενίου στους μαχητές

Πηγή: sports365.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags