Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - MEGA: Απάντηση Νίκου Ευαγγελάτου στο… κράξιμο - Χαμός στο twitter - Τεράστια δικαίωσή του (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-01-14 09:48:00

Απάντηση Νίκου Ευαγγελάτου στο… κράξιμο - Χαμός στο twitter - Τεράστια δικαίωσή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απάντηση Νίκου Ευαγγελάτου στο… κράξιμο - Χαμός στο twitter - Τεράστια δικαίωσή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος του MEGA δέχθηκε σκληρή κριτική τις τελευταίες ημέρες για όσα έγιναν στην εκπομπή του, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις... πήρε την εκδίκησή του!

Νούμερο ένα trend στο ελληνικό Twitter έχει γίνει το περιστατικό με τον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Όλα ξεκίνησαν όταν εντονα εκνευρισμένος ο παρουσιαστής διέκοψε τη ζωντανή σύνδεση με φαρμακείο στην Καλλιθέα, για ένα υβριστικό μήνυμα που μεταδόθηκε στον αέρα της εκπομπής, από έναν πολίτη ο οποίος περίμενε στην ουρά έξω από το φαρμακείο όπου βρισκόταν το συνεργείο του MEGA.

Συγκεκριμένα, ενώ η ρεπόρτερ περιέγραφε την κατάσταση με τις ουρές που σχηματίζουν οι πολίτες έξω από τα φαρμακεία για τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων για τον κορονοϊό, ένας από τους πολίτες φώναξε ένα υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα ο Νίκος Ευαγγελάτος να διακόψει άμεσα τη σύνδεση.

«Μητσοτάκη γ...» ακούστηκε να φωνάζει ο πολίτης πριν η σύνδεση διακοπεί. Εμφανώς εκνευρισμένος, ο παρουσιαστής δήλωσε πως ο καθένας μπορεί να έχει και να λέει τη γνώμη του, όμως η ύβρις δεν είναι γνώμη.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και ιδιαίτερα το Twitter- υπάρχει θύελλα αντιδράσεων για το περιστατικό, το οποίο έχει γίνει ήδη νούμερο ένα trend στο ελληνικό Twitter με τον ίδιο υβριστικό χαρακτηρισμό να απευθύνεται πλέον στον δημοσιογράφο. Κάποιοι από τους χρήστες επιδοκιμάζουν τον πολίτη για αυτό που είπε δημιουργώντας και το αντίστοιχο hashtag εναντίον του Νίκου Ευαγγελάτου, ενώ άλλοι παίρνουν το μέρος του παρουσιαστή λέγοντας ότι δεν γίνεται να μεταδίδονται υβριστικά μηνύματα στον τηλεοπτικό αέρα.

Πάντως, παρά τα αρνητικά σχόλια υπήρξαν εναντίον της εκπομπής και του παρουσιαστή της, τα νούμερα τηλεθέασης έδωσαν... απαντήσεις. Η απογευματινή ενημέρωση του MEGA με το LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για ακόμα μία ημέρα, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, βρέθηκε στην υψηλότερη θέση τηλεθέασης με ποσοστό 16,9% στο σύνολο του κοινού και 17% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Δικαιωμένος και έχοντας πάρει την... εκδίκησή του!

 

"Πόλεμος" ανάμεσα σε Τριανταφυλλόπουλο και Ευαγγελάτο - Το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ - Χαμός στο twitter!

Στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο κ. Γαβριήλ Δημητρίου, Διευθυντής Παιδιατρικής Νοσοκομείου Ρίου, για την κατάσταση της υγείας του μικρού Μάριου, αλλά και για το νέο κύμα που πλήττει και τις μικρότερες ηλικίες.

«Είναι σταθερός. Οι μικρές διαφορές δεν έχουν τόση σημασία. Είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε ο κ. Δημητρίου.

«Έχουμε παιδιά στην παιδιατρική Covid. Είχαμε ένα 10χρονο παιδί θετικό, έκανε ένα χαμηλό πυρετο και τον παρακολουθούμε. Το μεσημέρι μπήκε κι ένα 2 μηνών, από θετικούς γονείς», πρόσθεσε.

«Δεν ξέρουμε αν όλα είναι από το νέο στέλεχος. Τελευταία πολλά παιδιά είναι θετικά, δεν χρειάζονται όλα εισαγωγή βέβαια. Στην Αγγλία, από την εμπειρία τους, αναφέρουν ότι έχει κατέβει σε ηλικίες κάτω των 30 ετών και σε παιδιά 6-9 ετών, που δεν το βλέπαμε πριν…», τόνισε.

Με αφορμή όμως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στο MEGA, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε ένα πολύ επιθετικό tweet με απίστευτους χαρακτηρισμούς, εναντίον του Νίκου Ευαγγελάτου, που αφορούσαν κυρίως τον τρόπο που παρουσιάστηκε.

Δείτε το tweet και μετά το επίμαχο βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags