Facebook Pixel Masterchef spoiler: Οι παίκτες που ξεχώρισαν στο Masterchef - Αυτοί μπαίνουν στο σπίτι - Έχουμε το πρώτο φαβορί (Vid)
Life
| 2022-01-14 22:56:00

Οι παίκτες που ξεχώρισαν στο Masterchef - Αυτοί μπαίνουν στο σπίτι - Έχουμε το πρώτο φαβορί (Vid)

Οι παίκτες που ξεχώρισαν στο Masterchef - Αυτοί μπαίνουν στο σπίτι - Έχουμε το πρώτο φαβορί (Vid)

Ποιο ήταν το...  πιο νόστιμο πιάτο που έφαγαν οι κριτές, οι πρώτοι που ξεχώρισαν για τις ικανότητες τους στο φαγηρό και στην τηλεόραση, ποιοι θα παραμείνουν στο παιχνίδι και ποιος ετοιμάζεται για την κορυφή.

MasterChef 6 Spoiler: Από την πρώτη χρονιά του διαγωνισμού για όλους όσους το παρακολουθούν φαινόταν ότι το MasterChef του STAR. ξεκίνησε για να μείνει. Με αλλαγές, με διαφορετικούς κριτές στην πορεία, αλλά δεν σταμάτησε να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι του τηλεοπτικού κοινού.

Αρκετά επιτυχημένος  αναμένεται να είναι και το MasterChef 6 που άρχισε! 

Πολύ καλό το κάστινγκ των υποψηφίων.

Περιμένουμε να δούμε όμορφες καταστάσεις στο σπίτι και μεγάλο ανταγωνισμό.

Ποια είναι τα κριτήρια στις οντισιόν για να περάσει κάποιος στην επόμενη φάση;

Μέσα σε 35 λεπτά και δέκα λεπτά μπροστά στους κριτές θα πρέπει να πείσουν τους κριτές για τα πιάτα τους οι υποψήφιοι που διεκδικούν μια θέση στα bootcamp.

Με 1 ή κανένα ΝΑΙ μένει εκτός. Με 2 ΝΑΙ περάνει στην επόμενη φάση. όποιος καταφέρει να πάρει τρία ΝΑΙ θα έχει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.

Τι είναι το χρυσό pin που θα δούμε στις οντισιόν;

Υπάρχει μια σοβαρή αλλαγή που δεν την είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι το χρυσό pin! Αυτό είναι, ουσιαστικά, το pin πυ θα περάσει στο σπίτι κατευθείαν κάποιον παίκτη που θα κρίνουν οι κριτές. Θα έχουν συνολικά τρία δικαιώματα, ένα ο καθένας.

Ο Κοντιζάς είχε μεγάλη τρέλα με τα ακίνητα. Τους τρέλανε όλους. Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος είχαν πεθάνει στα γέλια.

Το PIN και τα 3 ΝΑΙ που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Δημήτρης  – 3 ΝΑΙ

 

Πρώην εστιάτορας με την Μπόμπενα. Πρόκειται για την ιστορική ψαροταβέρνα στην Καισαριανή, η οποία λειτουργούσε για 21 χρόνια και από τα τραπέζια της πέρασαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, αθλητές και ο… Σωτήρης Κοντιζάς, ο κριτής του MasterChef.

Η ταβέρνα με τα ψάρια και τα θαλασσινά πήρε το όνομά της από το παρατσούκλι του πατέρα του. Ο πατέρας του πέθανε το 1991. Με βάση τη λέξη «Μπόμπος» προέκυψε η ονομασία «Μπόμπενα», καθώς ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τόσο τη μητέρα του όσο και τον πατέρα του.

Γαριδομακαρονάδα. Με αυτό το πιάτο κέρδισε τους κριτές, περνώντας με τρία «ναι» στην επόμενη φάση. Όπως είπε, κατά τη διάρκεια παραμονής του στον διαγωνισμό μαγειρικής θέλει να μάθει τα άλλα παιδιά τεχνικές και να μάθει και ο ίδιος από τους νέους.

Εξαιρετικά σχόλια και από τους τρεις κριτές.

Με τρία ΝΑΙ πέρασε και θα έχει πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.

Νικόλας Παπαϊωάννου – 3 ΝΑΙ

 

Ερωτικός μετανάστης στο Μιλάνο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε ερωτικός μετανάστης αφού πήγε στο Μιλάνο για τη γυναίκα της ζωής του, την Ειρήνη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια και μαγείρεψε το αγαπημένο πιάτο της κόρης του, δηλαδή ριζότο με κολοκύθα με αμαρέτο και πανσέτα καπνιστή.

Ακόμα, ο Νίκος Παπαϊωάννου, με καταγωγή από τον Βόλο, αποκάλυψε πως το παρατσούκλι του είναι «Ταλιμπάν» από την εποχή των online video games.
Ο διαγωνιζόμενος πήρε τρία «ναι» από τους κριτές και ο Πάνος Ιωαννίδης φόρεσε στον Νίκο Παπαϊωάννου τη λευκή ποδιά.

Ο Κοντιζάς είπε ένα τίμιο ΝΑΙ, ο Κουτσόπουλος ξετρελαμένος και ΝΑΙ, και ο Ιωαννίδης πολύ ευχαριστημένος.

Βασιλική Δροσάτου – PIN

 

Η Βασιλική Δροσάτου είναι 47 χρόνων και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει μια δική της επιχείρηση στον κλάδο της ομορφιάς.

Το Fairynails στη Νέα σμύρνη είναι ο beauty χώρος που διοικεί τα τελευταία χρόνια και που θα αφήσει για λίγο στα χέρια των συνεργατών της, μιας και θα μπει στο φετινό MasterChef.

Η Βασιλική, όπως αποκάλυψε η ίδια τον τελευταίο χρόνο πηγαίνει σε σχολή μαγειρικής κι έτσι επέλεξε ένα γκουρμέ πιάτο για να κερδίσει τους κριτές

Συκώτι μενιέρ. Πολύ καλή εμφάνιση και τέλεια ψημένο.

Πολύ καλές εντυπώσεις και ο Κοντιζάς έκανε χρήση του δικού του PIN. “Το πιο νόστιμο πιάτο που έχω φάει στον διαγωνισμό”

Πέρασε απευθείας στο σπίτι, Καλώς ήρθες στο MasterChef.

Μαρία – Μαίρη – 3 ΝΑΙ

 

Από Θεσσαλονίκη, μητέρα δυο παιδιών.

Όπως αποκάλυψε η διαγωνιζόμενη στο MasterChef 2022, ο ένας από τους δυο γιους της την έπεισε να δηλώσει συμμετοχή.

Δουλεύει ως κρεοπώλης.

Είναι 43 ετών έχει δύο γιους κι εργάζεται ως… κρεοπώλης, όσο παράξενο κι αν φαίνεται στους πελάτες του κρεοπωλείου όπου εργάζεται.

Η Μαίρη – Μαρία έφτιαξε για την audition της σουτζουκάκια σμυρναίικα, τον τόπο καταγωγής της γιαγιάς της. Όταν αποκάλυψε στους κριτές το επάγγελμά της, την κοίταξαν καλά καλά!

Τέτοια άτομα θέλουμε στον διαγωνισμό, είπαν οι κριτές.

Το πιάτο της φάνηκε… τίμιο στον Σωτήρη Κοντιζά που της έδωσε «ναι», ενώ η καλή γεύση του έπεισε και τον Πάνο Ιωαννίδη που της είπε κι εκείνος «ναι». Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χαρακτήρισε το φαγητό της βαθιά νόστιμο δίνοντάς της τη λευκή ποδιά, με τους κριτές να απογοητεύονται που η Μαίρη – Μαρία δεν έχει δει στο παρελθόν MasterChef.

Από Καναδά. Ήρθε Ελλάδα για διακοπές και τελικά έκανε οικογένεια εδώ.

Ήρθε στην Ελλάδα από τον Καναδά το 2002 κι ερωτεύθηκε τη χώρα, τη γλώσσα και την Εύη με την οποία κι έφτιαξε μια όμορφη οικογένεια.

Ο Τζόναθαν Χάρτνετ κέρδισε τους κριτές με τον χαρακτήρα του, αλλά και την ιστορία της ζωής του, αφού επί της ουσίας είναι ερωτικός μετανάστης. Ο 43χρονος άντρας έφτιαξε ένα πιάτο από τη Λατινική Αμερική, τα humitas ecuatorianas, με υλικά ελληνικής προέλευσης.

Πρώτη Ελληνική λέξη ήταν η “παπάρα” που έκανε στην χωριάτικη, και μετά η Νο1 ..Μ@@@@@ς.

Όπως αποκάλυψε, ο χειρότερος κριτής του είναι ο γιος του, ενώ η γυναίκα του ήταν αυτή που τον έπεισε να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 2022.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν ιδιαίτερα σκεπτικός με αυτό που δοκίμασε, όπως και οι άλλοι δύο κριτές. «Χρειάζεσαι εκπαίδευση στον τρόπο που κινείσαι» του είπε ο Πάνος, χαρακτηρίζοντας το πιάτο του νόστιμο και δίνοντάς του το πρώτο «ναι». Η ιδέα άρεσε πολύ στον Σωτήρη Κοντιζά που του είπε το δεύτερο «ναι», με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμφωνεί, αφού του αρέσουν άνθρωποι σαν τον Τζόναθαν!

«Αισθάνομαι πολύ Έλληνας αν και δεν είμαι», είπε για τη διεκδίκηση του μεγάλου τίτλου του διαγωνισμού μαγειρικής, με τη σύζυγό του να τον συμβουλεύει να… καθαρίζει αν περάσει στο MasterChef.

3 ΝΑΙ και σοβαρό πλεονέκτημα για την επόμενη φάση.

Δημήτρης – 3 ΝΑΙ

 

Ο παίκτης που έχει χορηγό την πεθερά του!

Ερασιτέχνης μάγειρας.

Ο ερασιτέχνης μάγειρας Δημήτρης θέλησε να μαγειρέψει τραχανά με παρθένα υλικά από τον τόπο του και… χορηγία της πεθεράς του και να τον παρουσιάσει στους κριτές.

Τραχανάς με κεφτεδάκια τυριού.

Με υλικά της πεθεράς του. Μέχρι και νερό δικό του είχε φέρει.

Το πιάτο του διαγωνιζόμενου αν και απλό, εντυπωσίασε Κουτσόπουλο, Κοντιζά και Ιωαννίδη που δε χόρταιναν να τρώνε! O Κοντιζάς πήρε ένα μπολάκι να το απολαύσει στην θέση του.

Σπιτικό όμορφο φαγητό, και ρεσιτάλ νοστιμάδας.

Ο Δημήτρης από τη Χαλκιδική πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με τρία «ναι». «Είσαι ένας από τους λίγους που παίρνουν τρία ‘’ναι’’», είπε στον Δημήτρη ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον παίκτη να βουρκώνει.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης εξομολογήθηκε την περιπέτειά του με τον καρκίνο που τον έκανε ακόμα πιο δυνατό και ποτέ δεν το έβαλε κάτω. «Το πέρασα σαν συνάχι» είπε ο Δημήτρης και συγκίνησε.

Τους συγκίνησε όλους με την ιστορία της ζωής τους.

Με 3 ΝΑΙ και πλεονέκτημα πέρασε στην επόμενη φάση.


Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags