Facebook Pixel Πόπη Τσαπανίδου - Ιβάν Σαββίδης: Άνω-κάτω στο OPEN με την Πόπη Τσαπανίδου - Αυτή είναι η απόφαση Ιβάν Σαββίδη - Αλλάζουν όλα!
Life
| 2022-01-19 09:20:00

Άνω-κάτω στο OPEN με την Πόπη Τσαπανίδου - Αυτή είναι η απόφαση Ιβάν Σαββίδη - Αλλάζουν όλα!

Sportdog Team
Άνω-κάτω στο OPEN με την Πόπη Τσαπανίδου - Αυτή είναι η απόφαση Ιβάν Σαββίδη - Αλλάζουν όλα!

Τα νούμερα είναι αποητευτικά και οι αποφάσεις οριστικές. Πολύ σύντομα η γνωστή παρουσιάστρια θα κληθεί στη δοίκηση για να υπάρξουν εξελίξεις...

Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε την έκπληξη και είπε το «ναι» στην πρόταση του Open, επιστρέφοντας στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Και μπορεί η επιστροφή της να εξέπληξε πολλούς, ωστόσο τα νούμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open δεν είχαν την αναμενόμενη άνοδο, με πολλούς να αποδίδουν το πρόβλημα στην επιλογή παρουσιαστή. Για τον λόγο αυτό, τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την γνωστή δημοσιογράφο εκτός καναλιού από την νέα σεζόν.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του tvnea, η κατάσταση είναι διαφορετική. Στις συσκέψεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο ανοιχτό κανάλι έχει τεθεί ανοιχτά το θέμα του δελτίου, ωστόσο το βασικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στο χαμηλό lead in και εν γένει στις χαμηλές πτήσεις του σταθμού. Έχουν γίνει βέβαια προσεγγίσεις σε πρόσωπα από τον ανταγωνισμό για να παρουσιάσουν το δελτίο από την νέα σεζόν, όμως οι ιθύνοντες γνωρίζουν ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιο «δυνατό» όνομα για να αναλάβει το εν λόγω εγχείρημα. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ακόμα και αν δεν συνεχίσει στην παρουσίαση του δελτίου, στο κανάλι επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας τους με την Πόπη Τσαπανίδου. Μάλιστα, έχει πέσει στο τραπέζι και η αξιοποίηση της με μία εβδομαδιαία εκπομπή πολιτικού περιεχομένου, είτε από φέτος είτε από την επόμενη σεζόν. Το ερώτημα βέβαια είναι αν η δημοσιογράφος θα δεχτεί να συνεχίσει με αυτούς τους όρους, ή αν θα θέσει ως προϋπόθεση για την παραμονή της την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Πηγή:
tvnea.com
 

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά και ποζάρει αγκαλιά με τον εγγονό της Εttore

H Πόπη Τσαπανίδου έγινε πρόσφατα γιαγιά για πρώτη φορά, καθώς η κόρη της Μαρίνα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Έτσι η δημοσιογράφος ζει τις πρώτες γιορτές με τον εγγονό της Ettore, ο οποίος ζει μόνιμα μαζί με τους γονείς τους στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ.

 

Η Πόπη Τσαπανίδου πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι στην Ολλανδία μαζί με την κόρη και τον εγγονό της και τώρα έκαναν όλοι μαζί τα πρώτα τους χριστούγεννα ως οικογένεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags