Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μυθοπλασία είναι Alpha!
Life
| 2022-01-21 19:05:00

Η μυθοπλασία είναι Alpha!

Sportdog Team
Η μυθοπλασία είναι Alpha!

Η μυθοπλασία στον Alpha μας καθηλώνει αλλά και μας διασκεδάζει. Έχει -σταθερά-γέλιο και πολλή συγκίνηση. Έχει ρεαλισμό αλλά και ποίηση. Τη δύναμη του έρωτα και της συγχώρεσης αφενός, την ανατροπή, τη λοξή ματιά και την χιουμοριστική πλευρά της ζωής μας αφετέρου. Έχει «Σασμό» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», δύο τηλεοπτικές σειρές με ειδικό βάρος και φανατικό κοινό. Δύο σειρές που έχουν αγαπηθεί όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση και χθες Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, έγραψαν για μία ακόμη φορά πρωτιές στην τηλεθέαση.

Ο έρωτας έρχεται σε κόντρα με την βεντέτα, η οποία μοιάζει να «πνίγει» τα όποια αισθήματα ανθίζουν στον «Σασμό», όπου η δύναμη της κρητικής παράδοσης γοητεύει τον τηλεθεατή μαζί με το δυνατό σενάριο, τις συγκλονιστικές ερμηνείες και  τα μοναδικά τοπία. Η δημοφιλής σειρά του Alpha, η δημοφιλέστερη σειρά μυθοπλασίας της σεζόν μέχρι τώρα, έχει σκαρφαλώσει στους πίνακες τηλεθέασης με σιγουριά και διάρκεια. Οι αριθμοί το αποδεικνύουν περίτρανα, αφού και χθες, Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, σημείωσε σαρωτική πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες του τηλεοπτικού κοινού. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 18-54 έφτασε το 31% και στο σύνολο κοινού το 30,9%. Μάλιστα άγγιξε το 51,2% σε επιμέρους γυναικείο κοινό, ενώ 2.526.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό την ερωτική δραματική σειρά του Alpha.

Αποτελεί σταθερή αξία, είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Την έχουμε αγαπήσει, έχουμε διασκεδάσει, γελάσει, περάσει μοναδικές στιγμές μαζί της. Η «Μουρμούρα», για 9η σεζόν, είναι μόνο μία κι αναντικατάστατη στις καρδιές των τηλεθεατών. Ιστορίες αληθινές, καταστάσεις που ο τηλεθεατής αναγνωρίζει και ταυτίζεται με τους χαρακτήρες της και αυτό αντικατοπτρίζεται στους πίνακες τηλεθέασης, όπου η «Μουρμούρα», χθες, Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου ήλθε πρώτη στο σύνολο κοινού με 17%. 1.621.000 τηλεθεατές διασκέδασαν, έστω για 1 λεπτό, με τις περιπέτειες των ηρώων. Το γυναικείο κοινό έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του, ακόμη μία φορά, σημειώνοντας 20,7%, σε επιμέρους κατηγορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags