Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ: Βρήκαν τη λέξη με μια κίνηση
Life
| 2022-01-22 14:16:00

Αδιανόητο κόλπο στο Ρουκ Ζουκ: Κατάφεραν να βρουν τη λέξη με μια κίνηση - Άφωνη η Ζέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αδιανόητο κόλπο στο Ρουκ Ζουκ: Κατάφεραν να βρουν τη λέξη με μια κίνηση - Άφωνη η Ζέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως γίνεται. Παντομίμα με μία μόνο κίνηση. Ή μήπως όχι; Δείτε προσεκτικά το βίντεο της εκπομπής!

Και όμως γίνεται. Παντομίμα με μία μόνο κίνηση. Ή μήπως όχι;

Μία ομάδα ανδρών βρέθηκε στο «Ρουκ Ζουκ» και ήρθε η στιγμή να παίξουν στον γύρο της παντομίμας.

Η κατηγορία που επιλέχτηκε ήταν η «Μισή Πυξίδα». Ο τίτλος του τραγουδιού που έπρεπε να βρουν οι παίκτες της ομάδας ήταν το «Απ’ Τον Βορρά Μέχρι Τον Νότο», το τραγούδι του Βασίλη Καρρά.

Ο παίκτης που έπρεπε να περιγράψει με κινήσεις τον τίτλο κοίταξε τους συμπαίκτες του, κούνησε το δεξί του χέρι και τα δάχτυλά του πρίν ξεκινήσει την περιγραφή και με το που ξεκίνησε ο χρόνος έκανε μόνο μία κίνηση. Ένας συμπαίκτης του φώναξε τον τίτλο του τραγουδιού αφήνοντας την παρουσιάστρια του παιχνιδιού με ανοιχτό το στόμα.

Εσείς μπορείτε να καταλάβετε το κόλπο της ομάδας; Ήταν θέμα καλής προπόνησης στην παντομίμα, κοινών ακουοσμάτων των παικτών ή βοήθησαν και οι χειρονομίες του παίκτη προς τους συμπαίκτες του πρίν αρχίσει επίσημα να μετράει ο χρόνος;

Δείτε τι έγινε στο βίντεο που ακολουθεί

 

Βροχή... μπιπ στο Ρουκ Ζουκ - Ακατάλληλη περιγραφή με ιερόδουλη - "Πάγωσε" η Μακρυπούλια (Vid)

Αποφασισμένοι να νικήσει ήταν η ομάδα που παρουσιάστηκε σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του Ρουκ Ζουκ και δεν σταμάτησε σε κανένα εμπόδιο.

Όταν μάλιστα τους δόθηκε η λέξη «κάγκελο» για να περιγράψουν, έδωσαν ρεσιτάλ, καθώς όλοι αναφέρθηκαν στην… ιερόδουλη και στη γνωστή λαϊκή φράση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αρχικά γέλασε, όμως όταν άρχισαν να ακούγονται «γαλλικά» στον αέρα, κατάλαβε γρήγορα πως η κατάσταση ξέφυγε!

Δείτε το βίντεο μετά το 0.40’’:  

Η πιο εκνευριστική παίκτρια στο Ρουκ Ζουκ - Τσάντισε και τη Ζέτα Μακρυπούλια - "Τώρα μπορείς;" (Vid)

Στο φετινό Ρουκ Ζουκ έχουμε δει σχεδόν τα πάντα. Από αστείες στιγμές, γκάφες, βρισιές και πολλά (πάρα πολλά...) ερωτικά υπονοούμενα.

Στο επεισόδιο 77 όμως του παιχνιδιού,  η νέα ομάδα κατάφερε και έχασε, αν και το μόνο που χρειαζόταν να βρει ήταν 4 λέξεις στον τελευταίο γύρο. Ο λάθος χειρισμός της αρχηγού έφερε την... καταστροφή καθώς κατάφερε και εκνεύρισε ακόμα και την Ζέτα Μακρυπούλια η οποία στο τέλος της «ζήτησε» και τα ρέστα!

Η κοπέλα δεν άφηνε τις συμπαίκτριες της να μιλήσουν και χωρίς να το καταλάβουν, έφτασαν στην ήττα αφού δεν βρήκαν καμία λέξη!

Δείτε τι έκανε και την ΕΠΙΚΗ αντίδραση της Ζέτας:


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags