Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - ΣΚΑΪ: Πασίγνωστη και κουκλάρα ηθοποιός... άφησε τον Μανουσάκη και συμφώνησε με τον Ατζούν (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-01-25 09:42:00

Πασίγνωστη και κουκλάρα ηθοποιός... άφησε τον Μανουσάκη και συμφώνησε με τον Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πασίγνωστη και κουκλάρα ηθοποιός... άφησε τον Μανουσάκη και συμφώνησε με τον Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Ποιος θα το περίμενε πως η Αναστασία θα συμφωνούσε τόσο γρήγορα με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor.

Από τον Μανούσο Μανουσάκη στον… Ατζούν Ιλιτζαλί. Μετά το Κόκκινο Ποτάμι, η Αναστασία Παντούση επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω ΣΚΑΪ και… Κόκκινου Δωματίου. Η πρωταγωνίστρια συμφώνησε σε όλα με την Acun Medya και θα μπει στο καστ της νέας σειράς του καναλιού του Φαλήρου!

Στη νέα αυτή σειρά, τα γυρίσματα της οποίας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, συμφώνησαν να παίξουν και οι Μαρία Ναυπλιώτου, Αλέκος Συσσοβίτης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Λένα Παπαληγούρα και η Γιολάντα Μπαλαούρα. Πρόκειται για ένα δραματικό κοινωνικό σίριαλ με έντονα στοιχεία ψυχογραφήματος, βασισμένο σε αληθινές ιστορίες.

Βασική πρωταγωνίστρια θα είναι μια ψυχίατρος, την οποία θα υποδυθεί η Μαρία Ναυπλιώτου. Η ψυχίατρος σε κάθε επεισόδιο να βοηθήσει τον άνθρωπο που θα απευθύνεται σε αυτήν. Ενώ μέσα από την αφήγησή του θα αποκαλύπτονται άγνωστες κρυμμένες ιστορίες. Η κάθε ιστορία θα εμπλέκεται με κάποιο τρόπο με τις άλλες.

ΣΚΑΪ: Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς του Ατζούν Ιλίτζαλι – Ποιοι θα πρωταγωνιστούν

Νέα προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο Τούρκος παραγωγός ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ με τον πρώτο κύκλο του «Survivor» πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και συνεχίζει με διάφορα προγράμματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ο Ατζούν θα κάνει επένδυση και στη μυθοπλασία ετοιμάζοντας σειρά που θα μεταδοθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Πρόκειται για διασκευή τούρκικης σειράς με τον τίτλο «Κόκκινο Δωμάτιο» και θα είναι δραματική.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, η Μαρία Ναυπλιώτου προορίζεται για τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο.

 Σύμφωνα με το zappit.gr οι Αλέκος Συσσοβίτης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Λένα Παπαληγούρα και Γιολάντα Μπαλαούρα θα πλαισιώσουν τη γνωστή ηθοποιό.

Η σειρά επικεντρώνεται σε μία ψυχίατρο της οποίας το γραφείο είναι γνωστό ως «κόκκινο δωμάτιο» αφού κυριαρχεί το συγκεκριμένο χρώμα. Από το γραφείο της θα περάσουν πολλές υποθέσεις και ασθενείς με τραυματικές εμπειρίες που προσπαθούν να βρουν λύση στο αδιέξοδό τους.

Οι ιστορίες θα εξελίσσονται σε πέντε περίπου επεισόδια. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2022.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags