Facebook Pixel Survivor: Ανατροπή - Οι στοιχηματικές δίνουν γυναίκα φαβορί για τις 100.000 μετά την αποχώρηση Πηλίδη!
Life
| 2022-01-31 09:03:00

Ανατροπή Survivor: Οι στοιχηματικές δίνουν γυναίκα φαβορί για τις 100.000 μετά την αποχώρηση Πηλίδη!

Sportdog Team
Ανατροπή Survivor: Οι στοιχηματικές δίνουν γυναίκα φαβορί για τις 100.000 μετά την αποχώρηση Πηλίδη!

Έριξαν τη... βόμβα οι στοιχηματικές εταιρίες, καθώς το αναγκαστικό «αντίο» από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πάλης, άλλαξε τελείως τα δεδομένα στο παχνίδι.

Πηλίδης τέλος! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης, αποτελεί παρελθόν από το Survivor, λόγω προβλήματος υγείας. Αυτό το γεγονός φέρνει τα πάνω – κάτω, τόσο στο ριάλιτι, όσο και στις αποδόσεις στοιχήματος!

Survivor 2022 αποδόσεις

Ο Γιώργος Πηλίδης, δινόταν ως ο επικρατέστερος για κατάκτηση των 100.000€ από τις στοιχηματικές εταιρίες και με την αποχώρησή του, υπάρχουν πολλές αλλαγές, αλλά και εκπλήξεις στην πρώτη πεντάδα των φαβορί!

Πλέον στην 1η θέση βρίσκουμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, σε απόδοση 5.00! Ναι, καλά ακούσατε. Η παίκτρια των μαχητών είναι αρκετά δημοφιλής όπως φάνηκε και στο πρόσφατο συμβούλιο αποχώρησης, ενώ για τη μαχητικότητά της δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι συμπαίκτες της την παρομοιάζουν με… βουνό και η ίδια έχει φέρει τις περισσότερες νίκες στην ομάδα της, από οποιονδήποτε άλλο «μπλε»!

Στη 2η θέση των φαβορί βρίσκουμε τον ποδοσφαιριστή Αρη Σοϊλέδη σε απόδοση 5.30. Ο έμπειρος αθλητής έχει δείξει από τις πρώτες μέρες του στο ριάλιτι ότι προφανώς το έχει με τους στίβους μάχης και ότι είναι ένας παίκτης που ανεβάζει και ψυχολογικά την ομάδα του.

Η αγωνιστική πτώση του Γιώργου Κατσαούνη, τον έφερε από 6.00 στο 7.00, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Σάββας Κάλφας (9.00) και η Μυριέλλα Κουρεντή (10.00).

Πού βλέπουμε το Survivor

Το πρόγραμμα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ τέσσερις φορές την εβδομάδα. Τρία κανονικά επεισόδια προβάλλονται Δευτέρα με Τετάρτη (αποχώρηση), ενώ το σπέσιαλ επεισόδιο παίζει κάθε Κυριακή.

Survivor νικητές

Η φετινή είναι η ένατη σεζόν του ελληνικού Survivor και πέμπτη με τη δομή που έχει τώρα. Οι νικητές ήταν οι εξής:

Survivor 2003: Ευαγγελία Δερμεντζόγλου
Survivor 2004: Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης
Survivor 2006*: Ντέρια Ντουρμουσλάρ
Survivor 2010: Βαγγέλης Γερασίμου
Survivor 2017: Γιώργος Αγγελόπουλος
Survivor 2018: Ηλίας Γκότσης
Survivor 2019*: Κατερίνα Δαλάκα – Γιουσούφ Καρακάγια
Survivor 2021: Σάκης Κατσούλης

* Survivor Ελλάδα-Τουρκία


Πηγή: kingbet.gr

Έκπληξη Ατζούν - Βάζει στο Survivor άλλους δύο διάσημους

Τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη θα υπάρχουν προσθήκες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αφού η παραγωγή θέλει το Survivor να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κόσμου, αλλά και για να δίνει ανάσες στους ήδη καταπονημένους παίκτες.

Survivor spoiler: Τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη θα υπάρχουν προσθήκες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αφού η παραγωγή θέλει το Survivor να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κόσμου, αλλά και για να δίνει ανάσες στους ήδη καταπονημένους παίκτες.

Ήδη έχουμε δει ότι έχουν μπει στο Survivor τρεις παίκτες, δύο για την ομάδα των Μαχητών και έναν για την ομάδα των Διασήμων. Ονόματα ακούγονται πολλά, σήμερα όμως αποκαλύφθηκαν δύο ακόμα που πρόκειται να εισέλθουν στο ριάλιτι.

Ο πρώτος αφορά την ομάδα των Διασήμων, αφού μετά την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη και την όπως όλα δείχνουν αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη, θα χρειαστούν ενίσχυση άμεσα. Αυτός θα είναι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

Ποιος είναι ο Σάκης Αρσενίου που εισβάλει στο Survivor

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ένας τραγουδιστής, ο οποίος έχει κάνει μπαμ τα τελευταία χρόνια με τα τραγούδια του. Είναι εκπρόσωπος του σύγχρονου λαϊκού ρεπερτορίου και έχει μαγνητίσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του.

Από το ξεκίνημα, σχεδόν, της καριέρας του, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Caramela, μέσα στο οποίο έχει συναντήσει μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Ο δεύτερος θα είναι Μαχητής και θα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος είναι make up & hair artist!

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που θα μπει στο Survivor

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεγάλωσε στην Κνωσό μαζί με τους γονείς του.

Στην ηλικία των 10 χρονών μετακόμισε στην Αθήνα και συνέχισε την ζωή του στην πρωτεύουσα.

Ξεκίνησε τις σπουδές του στην ηλικία των 18 χρονών στη σχολή κομμωτικής Διαμαντόπουλος στην Κηφισιά, όπου έμεινε εκεί για 2 χρόνια και αποφοίτησε αριστούχος.

Στην συνέχεια και σε ηλικία 20 χρονών συνεργάστηκε με την Ρούλα Κορόμηλα και έτσι δυναμικά μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης.

Σημαντική στιγμή της καριέρας του ήταν η συνεργασία του με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Roberto Cavali…

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags