Facebook Pixel Μεταγραφή-βόμβα: Τι γίνεται με τον Over Fm;
Life
| 2022-02-04 17:53:00

Μεταγραφή-βόμβα στο ραδιόφωνο - Από τον Bwin Sportfm στον Over Fm κορυφαίο όνομα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μεταγραφή-βόμβα στο ραδιόφωνο - Από τον Bwin Sportfm στον Over Fm κορυφαίο όνομα (ΦΩΤΟ)

Έγινε η μεγάλη έκπληξη και πριν λίγο ανακοινώθηκε κι επίσημα!

Μεταγραφές δεν γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο. Μεταγραφές γίνονται και στο ραδιόφωνο. Και ο Over FM 104.9 έκανε ίσως την καλύτερη.

O Μάνος Ζερβάκης είναι ραδιοφωνάνθρωπος. Υπήρξε ραδιοερασιτέχνης πριν την εμφάνιση της ελεύθερης-ιδιωτικής ραδιοφωνίας. Με την εμφάνισή της άρχισε να συνεργάζεται στη Δημοτική Ραδιοφωνία Ανω Λιοσίων (Ξένιος) πριν μεταπηδήσει στον «ΔΙΑΥΛΟ 10».

Εκεί έγινε ευρύτερα γνωστός ως ραδιοφωνικός παραγωγός και ξεχώρισε αμέσως με την χαρακτηριστική φωνή του και τον άρτιο χειρισμό της ελληνικής γλώσσας. Εκεί γνωρίστηκε με κάμποσους από τους φίλους του με τους οποίους συνεργάζεται ραδιοφωνικά μέχρι και σήμερα.

Υπήρξε από τα βασικά στελέχη του Σπορ fm, συμβάλλοντας καθοριστικά στην έναρξη της λειτουργίας του και την στελέχωσή του. Εκεί μεταπήδησε από την ψυχαγωγία στη ενημέρωση. Από το 1996 μέχρι και το 2021 παρουσίαζε ενημερωτικές εκπομπές τα Σαββατοκύριακα και στη συνέχεια τις καθημερινές.

Καθιερώθηκε στην απογευματινή ενημερωτική ζώνη κρατώντας την κορυφή στον ανταγωνισμό. Ο Μάνος Ζερβάκης με το λεπτό χιούμορ του και την απέραντη ανεκτικότητά του σε όσους, δεκάδες χρόνια τώρα, κάνουν… υπαινιγμούς για την ηλικία του θα συνεχίσει να κινεί τα νήματα της αθλητικής ενημέρωσης από τα μικρόφωνα του Overfm 104,9.

Από Δευτέρα ως Παρασκευή 7-9 το βράδυ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags