Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: Kitchen Lab , αύριο Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στις 16:40
Life
| 2022-02-11 19:21:00

ALPHA: Kitchen Lab , αύριο Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στις 16:40

Sportdog Team
ALPHA: Kitchen Lab , αύριο Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στις 16:40

Συνταγές αρωματικές και λαχταριστές προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab», για το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στις 16:40.

Χοιρινή τηγανιά με βαλσάμικο, μια τηγανιά μαλακή και λαχταριστή, ένα ορεκτικό που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα φτιάχνει ραβιόλια με σπανάκι, μια ιταλική συνταγή που είναι πολύ πλούσια σε γεύση, καταπράσινη και γεμάτη με βιταμίνες και σερβίρει με παρμεζάνα, πιπέρι και βασιλικό.  Για γλυκό, ο Άκης φτιάχνει ένα κέικ με χουρμάδες και μέλι που είναι θρεπτικό, υγιεινό αλλά και παράλληλα τόσο νόστιμο!

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, ο Άκης Πετρετζίκης, στις 16:40, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» που συγκεντρώνει πολλά γλυκά στοιχεία μαζί, αφού όλες οι συνταγές είτε έχουν γλυκά υλικά που συνδυάζονται τέλεια, είτε δημιουργούν γλυκό και μελένιο αποτέλεσμα γεύσης.

Πρώτα, φτιάχνει μια σαλάτα με γαρίδες και αβοκάντο που λόγω της sauce με μέλι και berries αφήνει μια «τόσο όσο» γλυκιά επίγευση. Είναι μια σαλάτα θρεπτική, ανάλαφρη, με όμορφα χρώματα και καταπληκτικούς συνδυασμούς υλικών που συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Μοσχαράκι με γλυκοπατάτες ετοιμάζει για κυρίως γεύμα, ένα φαγητό μελένιο που λιώνει στο στόμα, συγκεντρώνει τόσα αρώματα μαζί και συνδυάζει τόσο αρμονικά τα συστατικά του και το  σερβίρει με ελαιόλαδο, ρίγανη και πιπέρι. Το  γλυκό της ημέρας είναι ότι πιο γλυκό και λαχταριστό υπάρχει σε cupcakes και αυτό γιατί δεν είναι απλά σοκολατένια cupcakes, είναι σοκολατένια με πραλίνα, στολισμένα με σαντιγί και ζαχαρόπαστα.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags