Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια - Ρουκ Ζουκ: Η Ζέτα Μακρυπούλια έμαθε στο Ρουκ Ζουκ μία νέα στάση του σεξ - "Δεν περιγράφεται κόσμια" (Vid)
Life
| 2022-03-04 09:40:00

Η Ζέτα Μακρυπούλια έμαθε στο Ρουκ Ζουκ μία νέα στάση του σεξ - "Δεν περιγράφεται κόσμια" (Vid)

Sportdog Team
Η Ζέτα Μακρυπούλια έμαθε στο Ρουκ Ζουκ μία νέα στάση του σεξ - "Δεν περιγράφεται κόσμια" (Vid)

Άφωνη η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, ρωτούσε να μάθε περισσότερα, καθώς δεν είχε ιδέα για όσα της έλεγε ο παίκτης!

Στο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ που προβλήθηκες χθες Τετάρτη (16/2) μία ομάδα κατάφερε να φτάσει στον τελικό γύρο, όπου όπως προβλέπεται από τους κανόνες του παιχνιδιού ένας παίκτης έπρεπε να πει πολλά πράγματα από μία κατηγορία που θα του υποδείκνυε η Ζέτα Μακρυπούλια και στη συνέχεια οι υπόλοιποι παίκτες και παίκτριες να τα μαντέψουν.

Η κατηγορία που δόθηκε στον παίκτη ήταν «Ονόματα Κοκτέιλς» και ενώ θα περίμενε κανείς να ακούσει κάποια all time classic κοκτέιλ, όπως είναι το Cosmopolitan, το Cuba Libre και το Μοχίτο ακούσαμε κάτι που μάλλον δεν είχαμε ξανακούσει. Ο παίκτης πρόσθεσε στην λίστα ένα κοκτέιλ που ονομάζεται «Blind Unicorn» (aka Τυφλός Μονόκερος»). Και όσο περίεργη και να ακούγεται η ονομασία του κοκτέιλ άλλο τόσο περίεργη είναι η ιστορία του, αφού ο παίκτης αποκάλυψε στη Ζέτα πως το όνομα του κοκτέιλ προέρχεται από μία στάση του σεξ που δεν μπορούσε να περιγράψει on air.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το «Blind Unicorn» ήταν ένα από τα δύο κοκτέιλ της λίστας που βρήκε η ομάδα μαζί με το -κλασικό θα λέγαμε- Μοχίτο. Η φάση γενικώς στο πλατό ήταν «δεν περιγράφω άλλο» και σας αφήνουμε το παρακάτω βίντεο, προκειμένου να το διαπιστώσετε και μόνοι σας!

 

 

Ποδοσφαιριστής… γύπας στο Ρουκ Ζουκ "έριξε" τη Ζέτα Μακρυπούλια με το δώρο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη ένα επεισόδιο Ρουκ Ζουκ προβλήθηκε σήμερα Τρίτη (1/3) και ένας παίκτης έκανε «ποδαρικό» στην Ζέτα Μακρυπούλια φέρνοντάς της μερικά δώρα από το νησί του. Άλλωστε, από την αρχή ξεκαθάρισε πως... ψάχνει μία γυναίκα σαν την παρουσιάστρια!

Και ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος φέρνει ένα δώρο στη Ζέτα εκείνη ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω. Εκτός λοιπόν από τοπικά προϊόντα από το νησί του, ο παίκτης έφερε στην παρουσιάστρια και μια νεροσφυρίχτρα εντυπωσιάζοντας την Ζέτα πάρα πολύ.

Μάλιστα, η ίδια είπε on air πως πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στο σπίτι του φίλου της, Θανάση Αλευρά, ο οποίος είχε μία παρόμοια σφυρίχτρα και η ίδια ζήλεψε και ήθελε και εκείνη μία. Απ’ ότι φαίνεται η Ζέτα απέκτησε την σφυρίχτρα που ήθελε πριν λίγες ημέρες με αποτέλεσμα να εντυπωσιαστεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που δεν σταμάτησε να σφυρίζει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Παίκτρια... γυπαετίνα στο Ρουκ Ζουκ - "Δεν αφήνει τίποτα όρθιο" - Σοκ για Ζέτα Μακρυπούλια! (Vid)

Με το παρατσούκλι… γυπαετίνα παρουσιάστηκε μία νέα παίκτρια στο Ρουκ Ζουκ και η Ζέτα

Μακρυπούλια εντυπωσιάστηκε, καθώς όπως ανέφερε δεν το είχε ξανακούσει!

Μάλιστα, τη ρώτησε πώς προέκυψε και επειδή δεν πήρε απάντηση, στη συνέχεια απευθύνθηκε στις φίλες της που την… έκαψαν.

«Δεν μένει τίποτα όρθιο», απάντησαν τα κορίτσια και η Ζέτα αφού γούρλωσε τα μάτια, αναφώνησε: «Τίποτα; Τόσο δυνατή; Μπράβο σου και δεν σου φαίνεται. Φαίνεσαι τόσο συνεσταλμένη. Περνάς ωραία, μπράβο σου. Αυτό δεν είναι κακό»!

Δείτε μετά το 1.14:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags