Facebook Pixel Masterchef Spoiler: Masterchef - Tο απόλυτο φαβορί για τις 50.000 και η μεγάλη έκπληξη - Ξανά γυναίκα νικήτρια; (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-03-10 09:40:00

Masterchef: Το απόλυτο φαβορί για τις 50.000 και η μεγάλη έκπληξη - Ξανά γυναίκα νικήτρια; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Masterchef: Το απόλυτο φαβορί για τις 50.000 και η μεγάλη έκπληξη - Ξανά γυναίκα νικήτρια; (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο μεγάλο spoiler για τον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής. Ποιος έχει ξεχωρίσει, η τελική τριάδα και η άποψη των κριτών.

Μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν με την πρώτη γυναίκα νικήτρια (Μαργαρίτα Νικολαΐδη), το Master Chef είναι και φέτος στον τηλεοπτικό αέρα!

Το MasterChef 6 έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό (μεταδίδεται Δευτέρα-Παρασκευή στις 21.00, MasterClass κάθε Κυριακή στις 17.45 στο Star) και μας έχει προσφέρει ουκ ολίγα πράγματα, από τεχνικές που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι νέες ίντριγκες, διαξιφισμούς, διαφωνίες και φυσικά άπειρες ανατροπές.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει η παροιμία, άρα και φέτος έχουμε στο νέο MasterChef τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Από τους 24 παίκτες που μπήκαν φέτος στο σπίτι βρισκόμαστε ήδη στους 17. Αλλοι έφυγαν οικειοθελώς, άλλοι από δοκιμασία αποχώρησης. Οπως πάντα σε αυτό το ριάλιτι μαγειρικής τίποτα δεν είναι δεδομένο και μια απροσεξία μπορεί να βγάλει οποιονδήποτε από τον διαγωνισμό, τόσο απλά.

MasterChef φαβορί για τη νίκη

To kingbet.net μίλησε με τις στοιχηματικές εταιρείες για αποδόσεις για τον νικητή και για άλλες αγορές και σας τις παρουσιάζουμε αποκλειστικά εδώ! Τη δεδομένη χρονική στιγμή λοιπόν, πρώτο φαβορί για νικητή του MasterChef 6 αποτελεί ο Γιάννος με απόδοση 3.75. Ακολουθεί με πολύ μικρή διαφορά η Φανή στο 4.20 και την τριάδα κλείνει ο Γρηγόρης στο 5.00. Είναι και οι τρεις τους πολύ καλοί μάγειρες, συχνά βγάζουν στα καλύτερα πιάτα και δείχνουν ότι έχουν τα φόντα για να αναδειχτεί κάποιος από αυτούς νικητής για φέτος. Στο 7.00 ακολουθεί ο Βασίλης Β. με τον Παναγιώτη και στο 9.00 η Ελπίδα με τον Νικήτα.

Εξακολουθούμε να μιλάμε για πολύ καλούς μάγειρες, η Ελπίδα μάλιστα έχει και προϊστορία στα ριάλιτι μαγειρικής καθώς παλιότερα είχε συμμετάσχει και στο Hell’s Kitchen, οι οποίοι προς το παρόν βρίσκονται λίγο πιο πίσω σε όσα βλέπουν οι μπουκ. Η πρώτη δεκάδα κλείνει με τους Νίκο (στο 12.00), Βασίλη (στο 15.00) και Μάριο (στο 17.00). Πιο πίσω θα βρούμε τον Σταύρο (στο 25.00), τον Δημήτρη (στο 35.00), τον Τζόναθαν (στο 50.00), τον Χριστόφορο (στο 75.00), την Καλλιόπη (στο 90.00), ενώ τα δυο golden pins που έχουν μείνει στον διαγωνισμό βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις των προβλέψεων των στοιχηματικών, η Βασιλική στο 150.00 και η Ελισάβετ στο 200.00.

 

 

MasterChef στοίχημα και αποδόσεις

Δεν σταματάει όμως εδώ η ανάλυση, καθώς ρωτήσαμε για αποδόσεις τις στοιχηματικές και για άλλα πράγματα εκτός του νικητή. Ετσι λοιπόν, το να κερδίσει κάποιος αμφότερα το τρόπαιο του νικητή αλλά και το silver award το βρίσκουμε φέτος μόλις στο 7.00 (συγκρατημένες πλέον οι στοιχηματικές γιατί η συγκεκριμένη επιλογή έχει επιβεβαιωθεί στους τελευταίους δυο διαγωνισμούς) και το όχι στο 1.90. Το να είναι άντρας ο φετινός νικητής το συναντάμε στο 1.70 και τη γυναικεία επιλογή στο 1.90. Τέλος, να είναι ο νικητής κάποιος που θα ξαναμπεί στο παιχνίδι μελλοντικά το συναντάμε στο 12.00.

MasterChef αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Τρίτης κλήθηκαν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους ως οι πιο αδύναμες προσπάθειες οι Γιώργος, Βασιλική και Καλλιόπη. Ωστόσο η Ελπίδα, κάτοχος της κάρτας ασυλίας, την έδωσε στην Καλλιόπη, της οποίας τη θέση πήρε ο Δημήτρης που είχε την τέταρτη χειρότερη προσπάθεια. Από αυτούς δεν γύρισε σπίτι ο Γιώργος, που είχε αστοχία στο ψήσιμο στα γλυκάδια.


Πηγή: kingbet.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags