Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας: Γι’ αυτό το εξώφυλλο ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας - Τι έγραφε για την "35χρονη καλλονή"! (ΦΩΤΟ-Vid)
Life
| 2022-03-16 09:20:00

Γι’ αυτό το εξώφυλλο ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας - Τι έγραφε για την "35χρονη καλλονή"! (ΦΩΤΟ-Vid)

Sportdog Team
Γι’ αυτό το εξώφυλλο ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας - Τι έγραφε για την "35χρονη καλλονή"! (ΦΩΤΟ-Vid)

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ήταν έξαλλος και προειδοποίησε με μηνύσεις. Στο παρελθόν πάντως είχε ανάλογη κόντρα και με άλλο περιοδικό, αλλά για διαφορετικό λόγο…

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, για τις ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα ότι περιμένει παιδί, με αφορμή τη συζήτηση για τη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ως Ιησούς Χριστός σε γνωστό free press περιοδικό.

Όταν η Φαίη Σκορδά του είπε ότι έχει φωτογραφηθεί και εκείνος στο παρελθόν με κοιλιακούς, ο παρουσιαστής απάντησε «εγώ έχω φωτογραφηθεί; Έγινε ένα εξώφυλλο χωρίς τη δική μου συναίνεση και πήραν το δικό μου κεφάλι και τους κοιλιακούς ενός άλλου άνδρα. Φωτομοντάζ. Έχω φωτογραφηθεί εγώ με κοιλιακούς; Πρόσεχε σε παρακαλώ πάρα πολύ τι λες. Ποτέ».

Και συμπλήρωσε φανερά εκνευρισμένος «επειδή δεν έχω κινηθεί νομικά όλων όσων με έχουν θίξει, δε σημαίνει ότι ισχύουν όλα αυτά. Όπως ότι περιμένω παιδί που γράφεται τώρα. Δηλαδή έλεος πια! Το ότι δεν κινούμαι νομικά, μην το θεωρήσετε αδυναμία κάποιου».

Δείτε το εξώφυλλο στο οποίο αναφέρθηκε και μετά όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής:

 

 

 

Οι φωτογραφίες με κοιλιακούς του Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν μερικά είχε ανοίξει κόντρα με άλλο περιοδικό και μάλιστα τότε τον είχαν... φωτογραφήσει με κοιλιακούς.

Ο παρουσιαστής είχε επικρίνει το περιοδικό για την φωτογράφιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου, στην οποία είχε εμφανιστεί φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι.
«Έκανα αυτή την φωτογράφιση γιατί μπορώ!», είχε δηλώσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου όταν πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Μετά την κυκλοφορία του περιοδικού, ο Γιώργος Λιάγκας, τόνισε στον «αέρα» του «Πρω1νού», ότι σύμφωνα με την άποψη του, οι φωτογραφίες της παρουσιάστριας του «Πάμε Πακέτο» υπέστησαν επεξεργασία και ρετουσάρισμα.

«Τελευταία τα περισσότερα περιοδικά έχουν εφαρμόσει μια μέθοδο “celebrity φωτογραφίσου όπως θα ήθελες να ήσουν”. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις ωραιότερες γυναίκες της ηλικίας της και το σώμα της- λόγω beach volley- είναι “φέτες” αλλά δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Ο κόσμος μας βλέπει γιατί λέμε αλήθεια. Η φιλαρέσκειά μας πρέπει να έχει και ένα όριο. Δεν πουλάτε αλήθεια στα περιοδικά, γι΄αυτό δεν σας αγοράζει ο κόσμος», είχε πει  ο παρουσιαστής.

Μάλιστα τόνισε, ότι για τον λόγο αυτό δεν κάνει φωτογράφιση, γιατί γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα ρετουσάρουν και τις δικές του φωτογραφίες.

Το περιοδικό Down Town είχε απαντήσει τότε στα επικριτικά σχόλια του οικοδεσπότη του «Πρω1νού» για την φωτογράφιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου, με το πιο ρετουσαρισμένο εξώφυλλο στην ιστορία του.

Σε αυτό, φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας, γυμνός από τη μέση και πάνω, με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Στο δημοσίευμα, μάλιστα, δείχνουν βήμα- βήμα την μεταμόρφωση του Γιώργου Λιάγκα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags