Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: Kitchen Lab, αύριο Σάββατο 19/03 & την Κυριακή 20/03, στις 16:40
Life
| 2022-03-18 19:01:00

ALPHA: Kitchen Lab, αύριο Σάββατο 19/03 & την Κυριακή 20/03, στις 16:40

Sportdog Team
ALPHA: Kitchen Lab, αύριο Σάββατο 19/03 & την Κυριακή 20/03, στις 16:40

Comfort συνταγές προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab», για το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 16:40.

Γεμιστό σκορδόψωμο που λιώνει στο στόμα, ιδανικό για να συνδυάσει συνοδευτικά την πίτσα, ή σαν ορεκτικό σε ένα μεσογειακό γεύμα ή και σαν ένα σνακ,  είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Κοτόπουλο από το Μαρόκο, με πλούσια αρώματα και γεύση που θα μας ταξιδέψουν σε μέρη μακρινά κι εξωτικά και θα μας θυμίσουν ότι το φαγητό ενώνει τον κόσμο, είναι το κυρίως πιάτο, σερβιρισμένο με ρύζι μπασμάτι, κόλιανδρο και γιαούρτι. Για επιδόρπιο, ο Άκης φτιάχνει ένα απίθανο γλυκό, γαλακτομπούρεκο με αμύγδαλα, το οποίο διαθέτει πλούσια γεύση.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο Άκης Πετρετζίκης, στις 16:40, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab», το οποίο περιλαμβάνει συνταγές παντός καιρού.

Ορεκτικό για το κυριακάτικο μενού οι αγκινάρες τουρσί,  που στέκεται τέλεια σε πολλές περιστάσεις, αφού πρόκειται για  κάτι πολύ ιδιαίτερο, ειδικά όταν είναι χειροποίητο. Για κυρίως γεύμα, ο αγαπημένος σεφ φτιάχνει ένα φαγητό που όλοι τρώμε παραδοσιακά την 25η Μαρτίου, μπακαλιάρο σκορδαλιά, εκείνος όμως το φτιάχνει σε street εκδοχή. Για το σερβίρισμα, σε φόρμα για muffin, τοποθετεί μικρές αραβικές πίτες σταρένιες, ψήνει και σερβίρει τον μπακαλιάρο, μαζι με αγγούρι σε φλούδες, ντομάτα σε κυβάκια, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, σκορδαλιά, γλυκοπατάτες ψημένες, μαϊντανό, λεμόνι και πολλές πιτούλες. Για γλυκό, ο Άκης ετοιμάζει μια συνταγή που είναι λαχταριστή, ιδιαίτερη, δροσερή, ταρτάκια φρούτων με πατισερί λευκής σοκολάτας, τα οποία σερβίρει με λευκή κουβερτούρα και δυόσμο.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags