Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πάνω από 10 εκατ. η πρώτη προσφορά σε Ολυμπιακό - Δεν υπάρχει... PAOKtv - Ποιο κανάλι είναι φαβορί
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-29 15:17:00

Πάνω από 10 εκατ. η πρώτη προσφορά σε Ολυμπιακό - Δεν υπάρχει... PAOKtv - Ποιο κανάλι είναι φαβορί

Sportdog Team
Πάνω από 10 εκατ. η πρώτη προσφορά σε Ολυμπιακό - Δεν υπάρχει... PAOKtv - Ποιο κανάλι είναι φαβορί

Η μάχη των προτάσεων έχει ξεκινήσει ανάμεσα στους δύο διεκδικητές την  Cosmote TV και τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Πειραιωτών και αναμένεται να γίνει μεγάλη... μάχη!

Βαρόμετρο για τον κλάδο της συνδρομητικής τηλεόρασης ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με πληροφορίες η μάχη των προτάσεων έχει ξεκινήσει ανάμεσα στους δύο διεκδικητές την  Cosmote TV και τη Nova.

Οι προσφορές κυμαίνονται μεταξύ 12-15 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του Ολυμπιακού, ενώ θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το κόστος της διαφημιστικής επένδυσης στα ΜΜΕ  της Άλτερ Εγκο.

Οι διαβουλεύσεις που θα γίνουν μεταξύ των μετόχων των συνδρομηικών πλατφορμών, οι  τελικές προσφορές που θα υποβληθούν και η  επιλογή που θα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κρίνει καθοριστικά που θα γύρει η αγορά.

Το νέο “παιδί” του Μαρινάκη και το... PAOKTV

Το τι θα συμβεί  την επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό  και τους δύο διεκδικητές του Nova και Cosmote TV κανονικά δεν θα έπρεπε να επηρεάζει τις άλλες ομάδες που βρίσκονται στην πλατφόρμα με τους λιγότερους συνδρομητές.

Θα έπρεπε να είχε μεταδοθεί το σήμα της ανανέωσης, έτσι ώστε να μείνει μόνο η συζήτηση του Ολυμπιακού στο τέλος.

Όπως πάνε τα πράγματα , η αντίστροφη πορεία μπορεί να στείλει τις ομάδες πιο γρήγορα στην Cosmote TV.

ανείς δεν θα καθίσει να περιμένει ως το τέλος όπως συνέβη το 2019 με τον ΠΑΟΚ που κατέληξε να παίζει στο …Paok TV

Οι ομάδες έχουν δύο επιχειρήματα. Την κολοσσιαία συμφωνία Nova-WIND  της τάξης του 1 δισ. ευρώ και την δυνατότητα των μετόχων να αγοράζουν ομάδες.

Αν διατίθενται τόσα χρήματα εκτός, είναι δυνατόν να μην λύνονται εντός τα υπόλοιπα ζητήματα.

Η πολύ παλιά Nova (NetMed) είχε στο παρελθόν αποκτήσει μόνη της ομάδα, την ΑΕΚ

Παρενθετικά, τα ίδια αναρωτιούνται και οι εκδότες του ελληνικού Τύπου που βλέπουν την νέα Nova να μην διαφημίζεται στον εγχώριο Τύπο και να προτιμάει το Facebook.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Χρήστο Καλογεράκη (φωτό)  τον οποίο είχε αρχικά προσδιορίσει η United έφτιαξε την πλατφόρμα Shopflix.gr , η οποία θα ανταγωνιστεί το Skroutz και τα Public σε συνεργασία με την Courier Center. 

Και υπάρχουν  πάντα τα φορτηγά της Άργος που μεταφέρουν τον Τύπο σε όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνεχίζει να αναπτύσσεται και σε άλλους κλάδους της οικονομίας έχοντας ήδη ισχυρή παρουσία στα ΜΜΕ.

Πηγή: typologies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags