Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ανατροπή με το διαζύγιο για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιαγκά
Life
| 2022-04-22 11:31:00

Ανατροπή με το διαζύγιο για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιαγκά

Sportdog Team
Ανατροπή με το διαζύγιο για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιαγκά

Εδώ και και πολύ καιρό κυκλοφορεί η σχετική πληροφορία, έρχονται και ανακοινώσεις....
 

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ήταν, όπως αποδείχτηκε, τηλεοπτικό θρίλερ με πολλά επεισόδια και κύκλους! O ANT1 τούς ήθελε μαζί άλλη μία χρονιά τουλάχιστον, αλλά αυτοί ήθελαν από τον Σεπτέμβριο να είναι χώρια, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να πονοκεφαλιάζουν τα στελέχη του καναλιού!

Με το τηλεοπτικό τοπίο να είναι ακόμη ρευστό για τη νέα σεζόν, ο ΑΝΤ1 επιθυμούσε να διατηρήσει το «Πρωινό» ακριβώς όπως είναι αυτή τη στιγμή. Παρότι υπήρξαν σκέψεις και αλλεπάλληλες συζητήσεις για τριχοτόμηση της ζώνης, με τον Γιώργο Παπαδάκη νωρίς το πρωί και στη συνέχεια δύο ξεχωριστές εκπομπές, μία με τον Γιώργο Λιάγκα και μία με τη Φαίη Σκορδά, το σενάριο αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν, με τα στελέχη του σταθμού να λένε με κάθε τρόπο στον πρώην ζευγάρι στη ζωή ότι θα ήθελαν να συνεχίσει ως τηλεοπτικό δίδυμο στη ζώνη 10 με 1 και με την ίδια σύνθεση ομάδας.

Οι παρουσιαστές όμως λέγεται ότι διαφωνούσαν έντονα. Η προοπτική να πάρουν τηλεοπτικό «διαζύγιο» την προσεχή σεζόν και να συνεχίσουν χώρια τέθηκε πριν από δύο μήνες και ικανοποίησε τόσο τον Γιώργο Λιάγκα όσο και τη Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, αμφότεροι άρχισαν να κάνουν σχέδια για τη «χωριστή» πορεία τους στο μέλλον.

Όπως ακουγόταν στους διαδρόμους του καναλιού, ο ΑΝΤ1 επέμενε να συνεχίσουν μαζί, ενώ εκείνοι ένιωθαν εγκλωβισμένοι στην ίδια τους την επιτυχία, καθώς έχουν συγκρούσεις στον αέρα.

Όμως στο Μαρούσι, από τη στιγμή που η εκπομπή αγγίζει καθημερινά ποσοστά μέχρι και 20%, δεν έκαναν πίσω. Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο να υπάρξει αδιέξοδο, το δίδυμο των παρουσιαστών δέχτηκε, λέγοντας το «ναι» και για του χρόνου και βάζοντας τέλος στο… θρίλερ!

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags