Facebook Pixel Super League: Δύο επιχειρηματίες ρίχνουν πολύ... ζεστό χρήμα - "Χουνέρι" σε ΑΕΚ-Ολυμπιακό, πρόταση σε Σαββίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-24 23:11:00

Δύο επιχειρηματίες ρίχνουν πολύ... ζεστό χρήμα - "Χουνέρι" σε ΑΕΚ-Ολυμπιακό, πρόταση σε Σαββίδη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δύο επιχειρηματίες ρίχνουν πολύ... ζεστό χρήμα - "Χουνέρι" σε ΑΕΚ-Ολυμπιακό, πρόταση σε Σαββίδη!

Αποφασισμένοι να φέρουν τα πάνω - κάτω στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο! Ποιοι είναι οι δύο ποδοσφαιρικοί παράγοντες, ευρέως γνωστοί, που έχουν αποφασίσει το φετινό καλοκαίρι να κλείσει πολλά και μεγάλα deals; Ήδη έχουν κάνει πάντως τις πρώτες κινήσεις τους.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, περιέργως μετά από μία μετριότατη σεζόν του Αστέρα Τρίπολης, που δεν μπήκε καν στα πλέι οφ!

Οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης τον τελευταίο μήνα «φιγουράρουν» στα ρεπορτάζ όλων των σάιτ, για διαφορετικούς όμως λόγους. Άλλοτε για την απόφασή τους να επενδύσουν στα media και άλλοτε για τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την ομάδα της Αρκαδίας. Κοινός παρονομαστής σε όλα τα δημοσιεύματα, τα… εκατομμυρία που τους συνοδεύουν.

Ας ξεκινήσουμε ποδοσφαιρικά και από τις δύσκολες αποφάσεις που έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα οι ιδιοκτήτες του Αστέρα. Γιατί δεν ήταν εύκολο να πείσουν τον Γιώργο Κανελλόπουλο, να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου, τη στιγμή που το όνομά «έπαιζε» για ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Όπως σας μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος σε χθεσινό ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες όντως τσέκαραν τον 22χρονο αμυντικό μέσο, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια πρόταση. Παρόλα αυτά, στην Τρίπολη βιάστηκαν, τον έκλεισαν μέχρι το 2024 και τώρα περιμένουν να αγωνιστεί βασικός του χρόνου και να ανεβάσει την αξία του, ώστε να υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον και από το εξωτερικό.



Όπως συμβαίνει για παράδειγμα με τον Γιάννη Χριστόπουλο, για τον οποίο ήρθαν και απορρίφθηκαν προτάσεις τον Γενάρη ύψους 1 εκατ. από Κλαμπ Μπριζ και Ντιναμό Κιέβου, ενώ το Sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει πως ο 22χρονος δεξιοπόδαρος στόπερ βρίσκεται ήδη στα… ραντάρ της Ρόμα!

Από εκεί και πέρα, στα εξωαγωνιστικά, οι Μπάκος και Καϋμενάκης ήταν έτοιμοι να επενδύσουν και στα τηλεοπτικά media και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έχουν φτάσει κοντά στην υπογραφή προσυμφώνου για την εξαγορά δύο περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της Αττικής.

Το πρώτο είναι το ΚONTRA CHANNEL της οικογένειας Κουρή και το δεύτερο το ACTION 24 του επιχειρηματία Διονύση Παναγιωτάκη. Μάλιστα, ήδη από την περασμένη Τρίτη έχει ξεκινήσει ο ενδελεχής έλεγχος στα οικονομικά των δύο τηλεοπτικών επιχειρήσεων, το due diligence, από ομάδα της Deloitte που θα ανάψει και το πράσινο φως για την ολοκλήρωση των δύο deals. Ενώ δεκάδες ρεπορτάζ επιμένουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και για το OPEN του Ιβάν Σαββίδη, στον οποίο έχουν καταθέσει συγκεκριμένη (μεγάλη) πρόταση και παρά την αρνητική του πρώτη απάντηση, περιμένουν πως στο τέλος θα βγει… λευκός καπνός!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποφασίζουν Κλοπ και Λίβερπουλ για Τσιμίκα - Τον... έκοψε ο Μπέντο - Να γυρίσει στον Ολυμπιακό..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags