Facebook Pixel Λάκης Λαζόπουλος: Η μεγάλη επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου - Αυτή είναι η σειρά που ετοιμάζει - "The Greek Father"
Life
| 2022-05-02 18:13:00

Η μεγάλη επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου - Αυτή είναι η σειρά που ετοιμάζει - "The Greek Father"

Sportdog Team
Η μεγάλη επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου - Αυτή είναι η σειρά που ετοιμάζει - "The Greek Father"

Ο Λάκης ψάχνει γαμπρούς και νύφες και επιστρέφει στο γυαλί. Ποιο κανάλι... κέρδισε την υπογραφή του;

Έλληνας πατέρας… ψάχνει γαμπρούς και νύφες! Αυτή κι αν είναι «εκρηκτική» επιστροφή για τον Λάκη Λαζόπουλο στην εγχώρια μικρή οθόνη.

Από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον του σημαντικού θεατρικού δημιουργού πληροφορηθήκαμε ότι βρίσκεται ξανά σε γοργούς ρυθμούς για να γυρίσει μια νέα σπαρταριστή κωμωδία σε σενάριο του ίδιου, με τίτλο «Τhe Greek Father»!

Όπως έμαθε η «Espresso» από συνεργάτες του, η ιστορία ξεκινά στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, όπου ένας αυτοδημιούργητος άνδρας και συντηρητικός μπαμπάς που έχει τρελή αγάπη για την πατρίδα του, την Ελλάδα, και πιστεύει στο γνωμικό «παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είν’ και μπαλωμένο», έχει βάλει σκοπό να παντρέψει τις τρεις κόρες του και τον έναν γιο του με γαμπρούς και νύφη από την Ελλάδα, για να κάνουν μια σωστή και ωραία οικογένεια.

Ο ομογενής έχει εταιρία μεταφορών και μάλιστα κερδοφόρα, στις ΗΠΑ, την Ικαρος, και οι δουλειές του πάνε χάρμα.

Ο καημός του όμως είναι να φάει κουφέτα από τα παιδιά του και να τα δει να παντρεύονται Ελληνες και χριστιανούς ορθόδοξους σε εκκλησιές, και γαμήλια γλέντια με κλαρίνα και σουβλιστά αρνιά, καθώς καθετί ξένο το βλέπει με στραβό μάτι. Η αναζήτηση της κατάλληλης νύφης για τον γιο του τον κάνει να φτάσει μέχρι τη Λέσβο, και τα ευτράπελα ξεκινούν στο όμορφο αυτό νησί του βόρειου Αιγαίου.

Σε μια εποχή που το τηλεοπτικό κοινό έχει ανάγκη να γελάσει πιο πολύ από ποτέ, με όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν στην κοινωνία μας, δεν είναι λίγα τα ιδιωτικά κανάλια που σκέφτονται για μια ακόμη φορά τη Νο 1 επιλογή στη χαρά και τη σάτιρα: τον Λάκη Λαζόπουλο!

Ακούγεται, δε, πως το κανάλι του Αμαρουσίου ήδη έχει ξεκινήσει την οργάνωσή του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς τη φετινή χρονιά δεν του πήγαν όλα ρόδινα όσον αφορά τα περισσότερα projects και κυρίως τα ριάλιτι που έβγαλε στον αέρα. Ο ΑΝΤ1, όπως λέγεται, σκοπεύει τη νέα σεζόν να συνεργαστεί ξανά με τον Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί το 2018 με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Φήμες ήθελαν τον Λάκη να επιστρέφει με μια γαλλική κωμωδία, που είχε παίξει στο θέατρο, το «Θεέ μου, τι σου κάναμε», με ήρωα έναν πατέρα που παντρεύει τις τέσσερις κόρες του… με αλλόθρησκους!

Αλλά τελικά να ‘σου που ο Λάκης γράφει δική του ολόφρεσκη τηλεοπτική κωμωδία!

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags