Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η μεγάλη συμφωνία Ολυμπιακού με Cosmote - Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα - Εξελίξεις με ΠΑΟΚ!
Μπάσκετ
| 2022-05-10 12:10:00

Η μεγάλη συμφωνία Ολυμπιακού με Cosmote - Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα - Εξελίξεις με ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Η μεγάλη συμφωνία Ολυμπιακού με Cosmote - Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα - Εξελίξεις με ΠΑΟΚ!

Η NOVA απαντάει με ξένο πρωτάθλημα και Euroleague! Φουντώσει η κόντρα ανάμεσα στα δύο συνδρομητικά και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή...

Η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της Super League θα κρίνει και ποιες ομάδες θα αλλάξουν και τηλεοπτική στέγη.

Η Cosmote TV έκανε τη μεγάλη κίνηση και εξασφάλισε τα δικαιώματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με μια συμφωνία που θα ισχυροποιήσει τη θέση της στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό των συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Επόμενος στη λίστα των συζητήσεων μπορεί να είναι ο Άρης, ο οποίος θα βρίσκεται στη Nova μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως φαίνεται να είναι ανοικτός σε προτάσεις. Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ παραμένει το ισχυρό χαρτί της Nova (United Media), με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Με δύο μεγάλες συμφωνίες θα συνεχίσει να πορεύεται η πλατφόρμα της United Media. Μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο «Final 4» η συνεργασία με τη Euroleague (2019 – 2023) αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού εκτιμάται πως θα αγκαλιάσουν την επόμενη σεζόν τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ.

Παράλληλα, τον Αύγουστο του 2022, και για τις επόμενες έξι σεζόν, μέχρι και το 2028, ξεκινάει η συνεργασία της Nova με την Premier League. Το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παγκοσμίως επιστρέφει αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, ύστερα από τη συμφωνία που έκανε η United Group, η οποία προσέφερε περισσότερα χρήματα για την απόκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Πηγή: typologies.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags