Facebook Pixel Γιώργος Καπουτζίδης - Γιώργος Γεωργίου: Χυδαίο ΒΙΝΤΕΟ Γεωργίου για Καπουτζίδη - "Οξω π@@ - Αχ καλέ, η Αννούλα" - Γι' αυτό τρελάθηκε!
Life
| 2022-05-16 14:56:00

Χυδαίο ΒΙΝΤΕΟ Γεωργίου για Καπουτζίδη - "Οξω π@@ - Αχ καλέ, η Αννούλα" - Γι' αυτό τρελάθηκε!

Sportdog Team
Χυδαίο ΒΙΝΤΕΟ Γεωργίου για Καπουτζίδη - "Οξω π@@ - Αχ καλέ, η Αννούλα" - Γι' αυτό τρελάθηκε!

Τι απάντησε ο γνωστός ηθοποιός για το σχόλιο που έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε, ενώ αποκάλυψε και κάτι που δεν είχε καταλάβει κανείς, πάλι κατά την διάρκεια μετάδοσης στη Eurovision.

Μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο Πρωινό για την εμπειρία του στη Eurovision 2022, για την on air απάντησή του σε σεξιστικό σχόλιο αλλά και για τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν.

«Δεν πέρασα καλά. Δεν το ευχαριστήθηκα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Η μόνη στιγμή που το ευχαριστιόμουν ήταν όταν ήμουν στον θάλαμο με τη Μαρία Κοζάκου. Μόνο τότε ήταν ξεκούραστα και το διασκέδαζα. Από το πρωί της Τετάρτης άρχισα να κάνω πυρετό κι έμεινα σταθερά με πυρετό. Αρρώστησα γιατί ήμουν ένας κουρασμένος άνθρωπος σε κίνηση και σε ταλαιπωρία», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, μίλησε για το επίμαχο σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια του τελικού.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο είπε στον «αέρα»: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Σχετικά με αυτό ανέφερε: «Το σκέφτηκα εκείνη τη μέρα και το είπα στη Μαρία και μου είπε «ναι πες το». Για να μην νομίζετε ότι ανακάλυψα την πυρίτιδα, υπάρχει όρος στα αγγλικά που στα ελληνικά σημαίνει επανοικειοποίηση, κάτι που στην Ελλάδα γνωρίζουν μόνο μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Όταν μία πληθυσμιακή ομάδα παίρνει τις μειωτικές, προσβλητικές λέξεις που λένε εναντίον της οι άλλοι, τις οικειοποιείται, τις βάζει στο δικό της λεξιλόγιο κι έτσι ο προσβλητικός χαρακτήρας των λέξεων φθίνει. Αν εγώ πω τον εαυτό μου αδερφή, αν μου το πεις εσύ δεν τρέχει και τίποτα. Στην Ελλάδα καθόμαστε και ακούμε ό,τι έρθει του άλλου και σκύβουμε το κεφάλι και νομίζω ότι πρέπει αυτό το πράγμα να αλλάξει».

Επίσης, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό: «Το 2006, όταν παρουσίαζα τη Eurovision δέχτηκα την πιο ακραία επίθεση. Ένας αθλητικογράφος είχε μιλήσει για τον τρόπο που παρουσίασα εγώ τη βραδιά –επειδή έλεγα «Αννούλα» κι εννοείται με είχε πει «αδερφή και αδερφάρα», μετά είπε τη φράση «όξω που@@στη κι άσχημε». Αυτές οι φράσεις στο λεξιλόγιο των νέων εκείνης της εποχής, πέρασαν. Τώρα πήρα το «Αννούλα» στη συμμετοχή της Γερμανίας και το χρησιμοποίησα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα τεχνικά προβλήματα που διαπιστώθηκαν τη βραδιά του τελικού.

«Ήταν πολύ περίεργα φέτος για μας. Ξέρω ότι ξαφνιαστήκατε όταν μας ακούσατε τα πρώτα 10 λεπτά λες και ήμασταν από πηγάδι. Είχαμε πολλά τεχνικά θέματα. Την Τετάρτη που κάναμε τη δοκιμαστική μετάδοση για τον β’ ημιτελικό που τη γράφει η ΕΡΤ, δεν γράφτηκε τίποτα από ό,τι κάναμε. Την Πέμπτη είχαμε πάλι προβλήματα στον ήχο. Αλλά το χειρότερο που μας συνέβη ήταν αυτό το Σάββατο, όταν μας είπαν ότι δεν ακουγόμαστε από τα μικρόφωνα και να πάρουμε το τηλέφωνο. Εκεί τα έχασα».

 

 
Σε ποιον αναφέρεται ο Γιώργος Καπουτζίδης; Ποιος είναι ο αθλητικός δημοσιογράφος που είχε κάνει αυτές τις ακραίες ομοφοβικές αναφορές εναντίον του; Η αναφορά του είναι ξεκάθαρα φωτογραφική και δεν χρειάζεται πολλήγ σκέψη κάποιος για να καταλάβει ότι αναφέρεται στον Γιώργο Γεωργίου. Με το παρακάτω βίντεο να αποτελεί μια από τις χειρότερες ομοφοβικές επιθέσεις που έχουν γίνει ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags