Facebook Pixel Σοφιάννα Αβραμάκη - Survivor: Αποκάλυψεις Σοφιάννας για Σοϊλέδη και ερωτική έλξη - Αδιανόητο τι κάνει on camera παίκτης του Survivor
Life
| 2022-05-20 09:20:00

Αποκάλυψεις Σοφιάννας για Σοϊλέδη και ερωτική έλξη - ΣΟΚ τι κάνει on camera παίκτης του Survivor!

Sportdog Team
Αποκάλυψεις Σοφιάννας για Σοϊλέδη και ερωτική έλξη - ΣΟΚ τι κάνει on camera παίκτης του Survivor!

Τι πραγματικά συνέβη στον Άγιο Δομίνικο, η στρατηγική και η κίνηση πρώην συμπαίκτη της που δεν φαντάζεστε...

 

Ένα από τα πιο δυναμικά και σέξι κορίτσια του φετινού Survivor, η Σοφιάνα Αβραμάκη σε συνέντευξή της αποκαλύπτει όσα συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες και εξηγεί γιατί δεν συνέβαινε ποτέ κάτι με τον Άρη Σοϊλέδη στον Άγιο Δομίνικο!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα youfly.com κάνει λόγο στις στρατηγικές που ακολουθούσαν κάποιοι συμπαίκτες της, ενώ αναφέρει πως ορισμένοι αλλάζουν μέχρι και τη φωνή τους μπροστά στην κάμερα!

Αναλυτικά:

Υπήρχαν παίκτες που προσπαθούσαν να βγάλουν ένα άλλο πρόσωπο προς τα έξω;

Σίγουρα εντόπιζα σε κάποιους ανθρώπους διαφορετική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των στιγμών που καταγραφόμασταν. Κάποιοι άλλαζαν και τη φωνή τους μπροστά στις κάμερες, κάποιοι έκαναν σόου.

Εσείς μπήκατε στο παιχνίδι με συγκεκριμένη στρατηγική;

Θα ακουστεί τετριμμένο αλλά πραγματικά δεν είχα καμία στρατηγική μπαίνοντας στο παιχνίδι. Μάλιστα, θυμάμαι κάποια στιγμή να λέω στον Σάββα «πρέπει να είμαι η μοναδική χωρίς καμία στρατηγική εδώ μέσα» και μου απαντάει «ίσως αυτή να είναι η πιο επικίνδυνη στρατηγική τελικά».

Ποιος θεωρείτε ότι έχει την πιο πετυχημένη στρατηγική στο φετινό Survivor;

Την πιο πετυχημένη στρατηγική την έχει αναμφίβολα ο Σπύρος Μαρτίκας. Ό,τι έχει βάλει στο μυαλό του από την πρώτη εβδομάδα μέχρι σήμερα, του έχει βγει με μαθηματική ακρίβεια.

Εσείς νιώσατε ερωτική έλξη για κάποιον από τους συμπαίκτες σας;

Δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Φτάνεις σε ένα σημείο που με όλη την ομάδα είσαι σαν οικογένεια, η οικειότητα περνάει σε άλλο επίπεδο που δε σου επιτρέπει να σκεφτείς πονηρά για κανέναν.

«Λυπήθηκα που ορισμένοι άνθρωποι για να δειχτούν θίγουν προσωπικότητες»

Ένας συμπαίκτης σας ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επανειλημμένως μέσα από συνεντεύξεις του ανέφερε ότι έχετε έρθει πολύ κοντά με τον Άρη Σοιλέδη. Εσείς όταν γυρίσατε στην Ελλάδα και τα μάθατε όλα αυτά ποια ήταν η αντίδραση σας;

Βαριέμαι… Είδα όσο έλεγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στη στήλη «φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα». Έκανε τρολ με ζητήματα που δυστυχώς δε μου επέτρεψαν να γελάσω, παρόλο τον κωμικό τρόπο που τα παρουσίαζε. Λυπήθηκα που ορισμένοι άνθρωποι για να δειχτούν θίγουν προσωπικότητες και υπολήψεις άλλων ατόμων.

Αληθεύει ότι ήρθατε σε επαφή με την Μαρία Αντωνά, τη σύντροφο του Άρη Σοιλέδη και ξεκαθαρίσατε κάποια πράγματα;

Φυσικά και αληθεύει. Με τη Μαρία συναντήθηκα μια μέρα αμέσως μετά την άφιξη μου στην Ελλάδα. Ήθελα να την κοιτάξω μέσα στα μάτια και να είμαι καθαρή απέναντι της. Έχουμε καθημερινή επαφή και τη θαυμάζω γιατί έχει σταθεί κυρία απέναντι σε όλα αυτά που συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό.

 

Ο Τζέιμς Καφετζής έριξε τη… βόμβα στο Survivor - Τεράστιο σκάνδαλο - Το γνωρίζει ο Ατζούν! (Vid)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος βρέθηκε στην πρεμιέρα του Ηλία Βρεττού σε γνωστό βραδινό μαγαζί και σχολίασε τον σάλο που προκλήθηκε μετά την επικοινωνία των Άρη και Τάλα με ανθρώπους στην Ελλάδα.

Ο τέως παίκτης του «Survivor» απάντησε στους δημοσιογράφους για τους λόγους που ένας διαγωνιζόμενος μπορεί να θέλει να επικοινωνήσει με τους δικούς του, εκτός φυσικά της μοναξιάς.

«Το να έχει πρόσβαση σε τηλέφωνο δίνει ένα αβαντάζ σε κάποιον επειδή ξέρει τι γίνεται έξω και άρα πως να συμπεριφερθεί. Αλλά, επειδή είναι “Survivor”, όλοι έχουν τα ίδια όπλα και, όποιος μπορεί, κάνει κάτι παραπάνω. Εκεί ήμουνα. Ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι και τι γίνεται» απάντησε ο Τζέιμς Καφετζής.

Και στη ερώτηση αν θυμάται περιστατικά που κάποιος μπόρεσε να μιλήσει με την Ελλάδα, απάντησε: «Σχεδόν όλοι».

Πρόκειται φυσικά για μία σοβαρή καταγγελία, η οποία έχει φτάσει και στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος ξέρει όσα έχουν γίνει στον Άγιο Δομίνικο, όμως για την ώρα δεν έχει επιβάλει τιμωρίες...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags