Facebook Pixel Γιώργος Παπαδάκης: Ανατροπή με τον Γιώργο Παπαδάκη - Δύο γυναίκες... παίρνουν την εκπομπή του - Σκάει ανακοίνωση!
Life
| 2022-05-26 09:41:00

Ανατροπή με τον Γιώργο Παπαδάκη - Δύο γυναίκες... παίρνουν την εκπομπή του - Σκάει ανακοίνωση!

Sportdog Team
Ανατροπή με τον Γιώργο Παπαδάκη - Δύο γυναίκες... παίρνουν την εκπομπή του - Σκάει ανακοίνωση!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής ετοιμάζεται να αλλάξει ρόλο και να αποχωρήσει από το γυαλί...

Στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι μαγειρεύουν πριν πεινάσουν, ώστε να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης να βρίσκεται και τη νέα σεζόν μπροστά από τις κάμερες, αλλά στο Μαρούσι προετοιμάζονται όταν θα πάει πίσω από αυτές. Κάτι που άλλωστε έχει αποκαλύψει ο βασιλιάς της πρωινής ζώνης.

Η επόμενη χρονιά θα είναι λοιπόν μεταβατική για το Καλημέρα Ελλάδα μέχρι να αποκτήσει την τελική μορφή της. Και, όπως όλα δείχνουν, θηλυκό δίδυμο θα είναι εκείνο που θα αναλάβει τις τύχες της εκπομπής. Πάντα φυσικά με τη βοήθεια του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος θα έχει το πρόσταγμα, αλλά δεν θα είναι στην παρουσίαση.

Ποιο θα είναι λοιπόν αυτό το δίδυμο; Δύο γυναίκες που έρχονται στο Μαρούσι με τη λήξη της σεζόν που ολοκληρώνεται σε δύο μήνες. Τα συμβόλαιά τους τελειώνουν, θα είναι ελεύθερες σε λίγο καιρό και ήδη ο ΑΝΤ1 τους… έχει κλείσει το μάτι. Εκείνες από την πλευρά τους έχουν ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα και αναμένουμε τις ανακοινώσεις.

Η πρώτη που ετοιμάζεται να πάει από την Παιανία στο Μαρούσι θα είναι η Φαίη Μαυραγάνη. Φεύγει σίγουρα από το Open και έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΝΤ1.

Στόχος είναι να αναλάβει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, ενώ θα κάνει γκεστ και την Παρασκευή, για να μπαίνει στο κλίμα.

Η δεύτερη γυναίκα που έρχεται θα είναι όπως όλα δείχνουν, η Μαρία Αναστασοπούλου. Η οποία αποχωρεί έπειτα από αρκετά χρόνια από τον ΣΚΑΪ. Και από το Φάληρο μετακομίζει στο Μαρούσι. Μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή με τον Δημήτρη Οικονόμου, υπήρχαν δύο προτάσεις από τον ΣΚΑΪ για να μείνει.

Και στις δύο όμως η απόσταση ανάμεσα σε κανάλι και δημοσιογράφο φάνηκε ότι ήταν μεγάλη. Η Αναστασοπούλου είπε δύο όχι και ο ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να κάνει τρίτη πρόταση. Εκείνη ήθελε να έχει πολύ ενεργό ρόλο ή αν ήταν δυνατόν να είχε δική της εκπομπή. Να είναι μόνη δηλαδή. Όμως, η προσφορά του καναλιού του Φαλήρου δεν άλλαξε.

Μπορεί να είχε προτάσεις από Alpha και Mega, αλλά η πρόταση να είναι στο Καλημέρα Ελλάδα, αρχικά δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, της κέντρισε το ενδιαφέρον. Μιλάμε και για την πιο ιστορική εκπομπή της πρωινής ζώνης. Οπότε όλα δείχνουν ότι θα πει το ναι και θα ξεκινήσει η συνεργασία της σιγά σιγά και με τη Μαυραγάνη.

Πηγή: iciao.gr

Πρωτοφανές ξέσπασμα Γιώργου Παπαδάκη On camera - "Το ξέρει όλη η Ελλάδα, ρεζίληδες…" (Vid)

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκαν όσοι παρακολούθησαν το πρωί της Τρίτης την εκπομπή του. Αφορμή στάθηκε η αναφορά του στο θέμα που έχει προκύψει με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η είδηση με το διαφαινόμενο κλείσιμο του «Χαμόγελου του Παιδιού» έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στους πολίτες που αντιδρούν.

Στο Twitter, το όνομά του είναι στις πρώτες θέσεις από χθες, ενώ το πρωί της Τρίτης, τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Παπαδάκης με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα για τα δεδομένα του.

«Ρεζίληδες…»

«Κάτω τα χέρια από το Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι ρεζίληδες αυτοί που δεν έχουν αναγνωρίσει την προσφορά αυτού του συλλόγου, χρόνια τώρα. Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί, όλων των κομμάτων. Τα σπασμένα να τα πληρώνει αυτός ο εκπληκτικός σύλλογος που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και έχει προσφέρει βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά και οικογένειες» είπε.

«Δεν πίστευα στα αυτιά μου με αυτά τα οποία άκουγα χθες στη συνέντευξη Τύπου όπου ο Κώστας Γιαννόπουλος, εθελοντές, παιδιά που μεγάλωσαν εκεί και επιστήμονες, έλεγαν για τον κίνδυνο και την απειλή να κλείσει το Χαμόγελο του Παιδιού. Εμένα δεν το σηκώνει η συνείδησή μου γιατί έρχομαι αρκετά χρόνια πίσω, όταν με τον μικρό Ανδρέα, το σύμβολο του Χαμόγελου του Παιδιού, έδινε μέσα από την δική μας εκπομπή, την υπόσχεση πως θα δημιουργηθεί ένας σύλλογος που θα δίνει χαμόγελο στα παιδιά (σ.σ εννοώντας τον Κώστα Γιαννόπουλο). Θα μας βρουν απέναντι και εμάς, όσοι πάρουν απόφαση να κλείσουν το Χαμόγελο του Παιδιού», είπε χαρακτηριστικά πριν δώσει τον λόγο στον Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος κατήγγειλε πως η Υφυπουργός κάνει συνεργασία με φορέα «που έχει πολύ χρήμα από πίσω».

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags