Facebook Pixel Sportdog.gr | ΨΕΜΑΤΑ: Διπλή πρωτιά για τη σειρά του Alpha στη ζώνη προβολής της - Πρώτη στο δυναμικό και στο σύνολο κοινού
Life
| 2022-05-28 20:06:00

ΨΕΜΑΤΑ: Διπλή πρωτιά για τη σειρά του Alpha στη ζώνη προβολής της - Πρώτη στο δυναμικό και στο σύνολο κοινού

Sportdog Team
ΨΕΜΑΤΑ: Διπλή πρωτιά για τη σειρά του Alpha στη ζώνη προβολής της - Πρώτη στο δυναμικό και στο σύνολο κοινού

Διπλή πρωτιά για τη νέα συναρπαστική σειρά του Alpha «Ψέματα». Η σειρά, χθες Παρασκευή 27 Μαΐου, τερμάτισε πρώτη  στο σύνολο κοινού με 19,2% και  πρώτη στο δυναμικό κοινό με 17%  στη ζώνη προβολής της, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Μια ιστορία δυνατή, συγκλονιστική, με συνεχείς ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης, ζωντανεύει στην οθόνη. Μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση.

Τα «Ψέματα» είναι μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων, μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας;  Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Κι εάν η αλήθεια είναι μια και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»; Οι απαντήσεις κάθε Παρασκευή στις 22:40 στα «Ψέματα»!

Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης,  Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Facebook: PsemataSeiraAlphaTV

Instagram: psemata_seira_alphatv

Twitter: PsemataOfficial

TIK TOK: psemata_alphatv

 

«Ψέματα»: Δύο όψεις μία αλήθεια – Παρασκευή στις 22:40 στον Alpha!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags