Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψη την οικονομική ζημιά του Ατζούν από το Survivor - "Φέτος ήταν…" (Vid)
Life
| 2022-06-11 12:50:00

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε την οικονομική ζημιά του Ατζούν από το Survivor - "Φέτος ήταν…" (Vid)

Sportdog Team
Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε την οικονομική ζημιά του Ατζούν από το Survivor - "Φέτος ήταν…" (Vid)

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι αναφέρθηκε στην τεράστια διαφορά που υπάρχει στο φετινό παιχνίδι από το περσινό και στα χρήματα που... έχασε ο Τούρκος παραγωγός!

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο Τριαντάφυλλος σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Survivor και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άγιο Δομίνικο. Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν, επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες, πως η συμμετοχή του κόσμου/των τηλεθεατών στον φετινό κύκλο είναι μικρότερη από πέρυσι, κάτι που μεταφράζεται και σε μικρότερα έσοδα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον ΣΚΑΪ!

Οι συζητήσεις για το Survivor All Star έχουν ξεκινήσει και υπάρχουν ερωτηματικά τόσο για το ποιους θα δούμε να επιστρέφουν στην αρένα του reality επιβίωσης, όσο και για το ποιον θα δούμε στην παρουσίασή του. «Κάνω προπόνηση με τον Σάκη και τη Μαριαλένα, κρυφά, δεν το ξέρει κανείς», σχολίασε με χαμόγελο ο Τριαντάφυλλος, όταν η Άννα Ζηρδέλη από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τον ρώτησε αν κάνει προετοιμασία για το Survivor All Star.

Όσο για το πώς θα έβλεπε τον Ντάνο στην παρουσίαση, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε: « Α δεν ξέρω. Αυτό είναι θέμα του Ατζούν». Θα έβλεπε τον εαυτό του στην παρουσίαση; «Νομίζω θα είναι το κορυφαίο όλων των εποχών. Θα το έκανα. Γιατί όχι; Ο Γιώργος Λιανός κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, είναι φανταστικός, απίστευτος, οπότε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με τον Ντάνο. Πρώτη φορά το ακούω. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Γιώργος», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι θα του άρεσε η σκέψη να παρουσιάσουν συνδυαστικά το Survivor All Star μαζί με τον Γιώργο Λιανό. «Μου αρέσει πάρα πολύ. Γενικά το ονειρεύομαι αυτό αλλά θέλει πολλή προσπάθεια. Από εκεί και πέρα θα δούμε», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο τραγούδι του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, αλλά και στο ρεκόρ του Σπύρου Μαρτίκα. «Ξέρω ότι είναι πολύ καλός make up artist δεν ήξερα ότι τραγουδάει» είπε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. «Νομίζω όμως ότι σε μας ψήφιζε πάρα πολύς κόσμος, εδώ δεν ξέρω αν ψηφίζει τόσος κόσμος. Στο δικό μας ψήφιζε όλος ο κόσμος», πρόσθεσε σχολιάζοντας για τον Σπύρο Μαρτίκα και τον «έρωτά» του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. «Έλα τώρα, γελάμε. Ο έρωτας ήταν ένας, Σάκης-Μαριαλένα», σχολίασε ο τραγουδιστής.

 

Κίνηση-ματ ο Ατζούν: Στο Survivor ο παίκτης που "μίσησε" όλη η Ελλάδα - Χαμός και με Τριαντάφυλλο!

Την All-Star εκδοχή του Survivor ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να φέρει στην ελληνική τηλεόραση την «αφρόκρεμα» από τους προηγούμενους κύκλους.

Πρόκειται για εκδοχή που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία. Στη γειτονική χώρα άλλωστε ξεκίνησε το «Survivor» όπως το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η παραγωγή έχει ήδη προσεγγίσει κάποιους παίκτες που προκάλεσαν αίσθηση τα προηγούμενα χρόνια. Τους είπε μάλιστα να μην κλείσουν κάπου για την επόμενη σεζόν αφού το All-Star είναι προ των πυλών.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, επειδή το κόστος αναμένεται να είναι πολύ υψηλό, τότε υπάρχει ενδεχόμενο να μεταδίδεται επτά ημέρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα πρόσωπα που προσεγγίστηκαν για το «Survivor All Star».

Ακόμη, η παραγωγή έχει προσεγγίσει τον Ηλία Μπόγδανο. Στην εκπομπή αναφέρθηκε και το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο αγαπητός σε όλους Ντάνος, ήταν νικητής του πρώτου ριάλιτι επιβίωσης που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ και κάποιοι τον... προορίζουν ακόμα και για παρουσιαστή του παιχνιδιού, αν και ο ίδιος το διέψευσε!

Την ίδια στιγμή, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ατζούν ετοιμάζει τη... βόμβα με δύο ονόματα που μπορεί να μην ξεχωρίζουν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, αλλά θα φέρουν τσακωμούς και νούμερα. Ο ένας θα είναι προφανώς ο Τριαντάφυλλος που... διέπρεψε στο περσινό και ο δεύτερος ο Στέλιος Χανταμπάκης, που είχε γίνει «μισητός» στο πιο πετυχημένο Survivor όλων των εποχών στην Ελλάδα!

Αυτά τα χρήματα έδωσε ο Ατζούν στον Κωνταντίνο Εμμανουήλ για να… τινάξει το Survivor στον αέρα!

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έφυγε πριν από μερικά 24ωρα από το Survivor καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε για ένατη φορά να κρατήσει στο νησί τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ έκανε και την πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, λέγοντας πως θα ήθελε το φετινό Survivor να είναι γυναικεία υπόθεση, δείχνοντας την προτίμησή του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Παρόλα αυτά ο make up artist δεν πρέπει να είναι παραπονεμένος για όσα κέρδισε από την παραμονή του στο Survivor μολονότι δεν βρέθηκε από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο αλλά προστέθηκε στους παίχτες αφού είχε ξεκινήσει το ριαλιτι επιβίωσης.

Από τις 27 Μαρτίου, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που έγινε viral τόσο για τους τσακωμούς του αλλά και για τους ρόλους που επέλεξε να παίξει στο Survivor σχολιάζοντας «τα νέα του Survivor» κέρδισε αρκετά λεπτά δημοσιότητας αλλά και ένα σεβαστό ποσό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dokari.gr, έχοντας παραμείνει στο Survivor για οκτώ εβδομάδες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης με περίπου 8.000 ευρώ στον λογαριασμό του, καθώς -σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά- το ποσό που λάμβανε εβδομαδιαία ανερχόταν στα 1.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags