Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Βόμβα για Survivor! Ποια παίκτρια μίλησε στο τηλέφωνο με Αθήνα μαζί με Σοϊλέδη - Το... έκρυψε ο Ατζούν!
Life
| 2022-06-13 15:31:00

Βόμβα για Survivor: Ποια παίκτρια μίλησε στο τηλέφωνο με Αθήνα μαζί με Σοϊλέδη - Το έκρυψε ο Ατζούν!

Sportdog Team
Βόμβα για Survivor: Ποια παίκτρια μίλησε στο τηλέφωνο με Αθήνα μαζί με Σοϊλέδη - Το έκρυψε ο Ατζούν!

Μία μεγάλη αποκάλυψη για το ριάλιτι επιβίωσης, που αλλάζει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Το όνομά της δεν είχε γραφτεί και το αποκάλυψε πρώην συμπαίκτης τους...

Για την αποχώρησή του από το Survivor, για την εκρηκτικότητα του Άρη Σοϊλέδη, την παρεξήγηση, που έχει δημιουργηθεί με τη Μαρία Αντωνά, αλλά και την αποκάλυψη ότι και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε ο Θανάσης Μπέλλος.

Όπως τόνισε, ακόμη δεν έχει καταλάβει, γιατί αποχώρησε από το Survivor, καθώς στατιστικά ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες.

«Το παράπονό μου…

Βλέπω τώρα τους παίκτες, τον Άρη, την Ασημίνα.

Ο Άρης έκατσε 10 ημέρες, η Ασημίνα άλλες τόσες μέρες…

Εγώ όταν είπα ότι είχα κάποιο πρόβλημα, γιατί έφυγα», αποκάλυψε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί του κανείς από την παραγωγή.

Όσον αφορά τη διαδικτυακή του διαφωνία με τη Μαρία Αντωνά, δήλωσε ότι «δεν έχει λυθεί ακόμη το θέμα τους».

«Αποδείχθηκε η επικοινωνία.

Ο Άρης μιλούσε με την Αντωνά, η Ναυσικά το ίδιο», σημείωσε και εξήγησε ότι υπήρξαν βρισιές, που δεν έδειξαν οι κάμερες, αλλά ποτέ χειροδικίες.

Παράλληλα, σχολίασε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει στο Survivor All Star!

 

 

Αποκάλυψη-φωτιά από κουκλάρα παίκτρια του Survivor - "Έγινε σεξ στον Άγιο Δομίνικο"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο ερώτημα που ακολουθεί όλους τους κύκλους του Survivor τα τελευταία χρόνια, είναι εάν έχει υπάρξει ερωτική επαφή μεταξύ των παικτών στο νησί.

Παρά τη σχετική φημολογία που υπάρχει κάθε σεζόν και τις δηλώσεις κάποιων παικτών, στο τέλος όλα διαψεύδονται όταν γυρίζουν στην Αθήνα.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη όμως, που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ, σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό κανάλι του Κώστα Μαλιάτση, αποκάλυψε πως όντως υπήρξε σεξ μεταξύ των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, αν και η ίδια δεν είχε καμία ερωτική διάθεση!

 

Το μεγάλο κόλπο Ατζούν στο Survivor - Η παραγωγή… κάρφωσε Σοϊλέδη και Σοφιάνα - Βίντεο αποκάλυψη!

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Love it” ήταν σήμερα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του.

Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…” και τον προστάτευσα τον Άρη», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε στη συνέχεια: «Κι επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;».

Αυτές ήταν κάποιες από τις… βόμβες που έριξε ο πρώην παίκτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο και την τεράστια ίντριγκα που δημιούργησε μιλώντας για τους δύο συμπαίκτες του. Είπε όμως και κάτι άλλο, που αλήθεια είναι δεν το είχαμε ξανακούσει.

Ο Εμμανουήλ λοιπόν απαντώντας στις ερωτήσεις για ποιο λόγο έβγαινε και μιλούσε στην κάμερα, χωρίς να έχει στοιχεία ή χωρίς να έχει δει ο ίδιος κάτι, έριξε τη… βόμβα. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι στο παιχνίδι, ρωτήθηκαν από τους «ρεπόρτερ» της παραγωγής για τη σχετική φήμη που κυκλοφορεί για τον Άρη και τη Σοφιάννα. Ουσιαστικά, όλα ξεκίνησαν από τους ίδιους και όχι τόσο από τους παίκτες.

Ήταν άραγε τόσο τυχαίο ή απλά έψαχναν κάποιον… πρόθυμο να βγει στην κάμερα και να μιλήσει για «φλερτ» και να κάνει νούμερα;

Δείτε το βίντεο μετά το 1.20’’:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags