Facebook Pixel Survivor: Αποκάλυψη για Σοφιάννα - Σοϊλέδη πριν τον τελικό του Survivor - Το απίστευτο αίτημα στην παραγωγή!
Life
| 2022-07-04 11:10:00

Αποκάλυψη για Σοφιάννα και Σοϊλέδη πριν τον τελικό του Survivor - Απίστευτο αίτημα στην παραγωγή!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Σοφιάννα και Σοϊλέδη πριν τον τελικό του Survivor - Απίστευτο αίτημα στην παραγωγή!

Λίγο πριν το φινάλε του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, πρώην παίκτης... άνοιξε τα χαρτιά για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο, τις ερωτικές στιγμές και τα γλυκά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
 

Το φετινό Survivor μπορεί να μην κέρδισε τους τηλεθεατές μέσα από τις… μάχες στα αγωνίσματα, όμως εκτόξευσε την τηλεθέασή του από την ίντριγκα και τις φήμες για φημολογούμενα ζευγάρια στον Άγιο Δομίνικο.

Το σενάριο που κυκλοφόρησε και μας απασχόλησε για σχεδόν δύο μήνες, αφορούσε την στενή σχέση της Σοφιάννας Αβραμάκη και Άρη Σοϊλέδη, με συμπαίκτες τους να αφήνουν υπονοούμενα πως είχαν έρθει πολύ κοντά. Αμφότεροι όμως το έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά, ενώ και ο Γιώργος Ταλάντσεβ που έχει επιστρέψει πλέον στην Αθήνα, μιλώντας στο OPEN, ξεκαθάρισε την κατάσταση. Αφού σημείωσε πως βρισκόταν μαζί τους σχεδόν 24 ωρες, τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό… φλερτ!

Από εκεί και πέρα όμως, δεν μπόρεσε να πει το ίδιο για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Αν και δήλωσε πως στην αρχή και ο ίδιος πίστευε πως ήταν όλα… στημένα, στο τέλος κατέληξε πως μάλλον ήταν αληθινά όσα έγιναν. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο φαρμακοποιός όταν έφυγε το εντυπωσιακό μοντέλο από το παιχνίδι, ζήτησε από την παραγωγή of camera να πάρουν χρήματα από το πορτοφόλι του και να στείλουν γλυκά στο ξενοδοχείο της!

Δείτε το βίντεο:

 

Διαρροή-βόμβα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor - Ποιος παίκτης παίρνει τις 100.000 - Ανατροπή! 

To Survivor βρίσκεται στην τελική ευθεία για φέτος και η Kingbet μίλησε με τις στοιχηματικές εταιρίες κι έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις αποδόσεις και τα φαβορί για το μεγάλο έπαθλο!

Survivor 2022 αποδόσεις

Μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντζεφ, πλέον ο Αρης Σοϊλέδης είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τις €100.000! Οχι ότι δεν ήταν και πριν, αλλά τώρα δείχνει να μην… έχει αντίπαλο, τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι στοιχηματικές εταιρίες τα έχουν προσέξει όλα αυτά και προσφέρουν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή σε απόδοση 2.00!

Στη 2η θέση βρίσκουμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου σε απόδοση 3.50. Το «βουνό» του φετινού survivor μπορεί να μην είναι η καλύτερη αγωνιστικά γυναίκα αυτή τη στιγμή, ωστόσο δείχνει ότι έχει… πέραση στον κόσμο και τα προγνωστικά τη δείχνουν έτοιμη για τελικό!’

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει άλλη μία γυναίκα: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε απόδοση 4.50! Τρομερή αγωνιστικά. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η μόνη στο ριάλιτι επιβίωσης που έχει καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια τον Αρη Σοϊλέδη στους στίβους μάχης! Ωστόσο, όλα τα spoilers την θέλουν να αποχωρεί την Κυριακή!

Λίγο πιο κάτω και σε απόδοση 5.00 βρίσκουμε τον Στάθη Σχίζα, ενώ η Μαίη Εμμανουηλίδου πληρώνει 10.00 για κατάκτηση!

Πηγή: kingbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags