Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Γιώργος Αυτιάς: Η μεταγραφή της χρονιάς - "Κλέβει" το πρώην κορίτσι του Ευαγγελάτου ο Αυτιάς (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-07-06 09:20:00

Η μεταγραφή της χρονιάς - "Κλέβει" το πρώην κορίτσι του Ευαγγελάτου ο Αυτιάς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η μεταγραφή της χρονιάς - "Κλέβει" το πρώην κορίτσι του Ευαγγελάτου ο Αυτιάς (ΦΩΤΟ)

Η εντυπωσιακή Βάσω Μητρομάρα, που έχει χαρακτηριστεί ως το "Next Big Thing" της ελληνικής δημοσιογραφίας, επέλεξε για συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Αυτιάς προετοιμάζει ήδη την εκπομπή για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται για μία μεγάλη… μεταγραφή.

Η ιστοσελίδα newspistol αναφέρει πως έπεσε στο τραπέζι το όνομα της Βάσως Μητρομάρα που στο παρελθόν έχει παρουσιάσει δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.

Η πανέμορφη δημοσιογράφος - παρουσιάστρια δεν είναι ακόμα… ζεστή για κάτι τέτοιο μιας και οι υποχρεώσεις που έχει με την Περιφέρεια αλλά και με άλλες συνεργασίες στο κομμάτι του Marketing και δημοσίων σχέσεων, δεν της αφήνουν πολύ χρόνο.

Ο Γιώργος Αυτιάς αλλά και ο ΣΚΑΙ θα ήθελαν την Βάσω στην εκπομπή Καλημέρα και δεν αποκλείεται να επιμένουν για να την πείσουν, αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους αυτή τη στιγμή.

Βάσω Μητρομάρα: Το πρώην κορίτσι του Ευαγγελάτου είναι καλλονή

Η δημοσιογράφος Βάσω Μητρομάρα, στο τηλεοπτικό πέρασμά της από τη μικρή οθόνη, άφησε τις καλύτερες και πιο “έντονες” εντυπώσεις!

Με αναλογίες μοντέλου, κλήθηκε να “υπηρετήσει” την ενημέρωση…

Ένα δύσκολο και βαρύ έργο για την ίδια, “όαση” ωστόσο στην πεζή καθημερινότητα των τηλεθεατών…αφού η καλλονή Βάσω έφερε το “μοντελινγκ” στον ενημερωτικό τομέα!

Με ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, η Βάσω Μητρομάρα, με μία φυσική λάμψη, ισχυρή προσωπικότητα και τις απαραίτητες γνώσεις, είχε όλο το πακέτο προσόντων που απαιτούνται για να “σταθεί” δίπλα στα “μεγαθήρια”… και το τόλμησε!

Λίγα χρόνια πίσω, όταν η καλλονή Βάσω στάθηκε δίπλα στον Νίκο Ευαγγελάτο, φέρνοντας αέρα ανανέωσης στην…ενημέρωση!

Είχε όμως και τη δική της ανεξάρτητη πορεία με την παρουσίαση εκπομπών, αλλά και τα δελτία ειδήσεων, διεκδικώντας μαζί με την Εύα Μπάση, την περίοδο που ήταν στο Action 24, το πιο ¨καυτό” δίδυμο της μικρής οθόνης.

Δείτε την καλλονή, πρώην κορίτσι του Ευαγγελάτου, Βάσω!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags