Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο κρυφός "νόμος" Ατζούν για τον τελικό Survivor - "Έριξε πόρτα" σε κορυφαία ονόματα - Μία εξαίρεση!
Life
| 2022-07-06 09:00:00

Ο κρυφός "νόμος" Ατζούν για τον τελικό Survivor - "Έριξε πόρτα" σε κορυφαία ονόματα - Μία εξαίρεση!

Sportdog Team
Ο κρυφός "νόμος" Ατζούν για τον τελικό Survivor - "Έριξε πόρτα" σε κορυφαία ονόματα - Μία εξαίρεση!

Ο Τούρκος παραγωγός έχει δώσει εντολή στην παραγωγή και δεν υπάρχει περίπτωση να τον παρακούσει κανείς. Ποιους και γιατί δεν θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης;

Με πολλές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε πολύ αργά το βράδυ της Τρίτης, περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο ημιτελικός του φετινού Survivor.

 Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας, έπειτα από ψηφοφορία του κοινού, πήραν το εισιτήριο για τον αυριανό μεγάλο τελικό. Οι δύο άντρες, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο τελευταίο κομμάτι αυτού του ταξιδιού που ξεκίνησε πριν έξι μήνες.

«Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα» ήταν τα πρώτα λόγια του Άρη.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που στην αρχή του ημιτελικού κέρδισε τη Μαίη και πέρασε στην επόμενη φάση, δεν κατάφερε να πιει νερό από την πηγή.

Ο ημιτελικός του Survivor ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (06/07), σηματοδοτώντας το τέλος του συναρπαστικού ταξιδιού 6,5 μηνών στον Άγιο Δομίνικο. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέρος ο μεγάλος τελικός.

 

Σε αυτόν θα είναι παρόντες και πάλι οι περισσότεροι παίκτες του φετινού Survivor, δημοσιογράφοι, συγγενείς και φίλοι των δύο φιναλίστ και φυσικά το κοινό. Ποιους δεν θα δούμε στον μεγάλο τελικό; Παίκτες από τους παλιότερους κύκλους του ριάλιτι, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί εκτιμά πως η παρουσία τους θα τραβήξει τα φώτα και θα προκαλέσει «ζημιά» στο προϊόν.

Αυτός είναι ο λόγος που τόσα χρόνια δεν έχουμε δει παίκτες από προηγούμενους κύκλους σε ημιτελικό και τελικό που γίνονται παρουσία κοινού. Η μοναδική εξαίρεση μάλιστα έγιναν την Τρίτη το βράδυ, όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος από πέρυσι, αλλά με την ιδιότητα του Ζαχαροπλάστη. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι έχει ήδη κλείσει θέση στο Survivor All Star που θα δούμε του χρόνου!

 

Αποκάλυψη για Σοφιάννα και Σοϊλέδη πριν τον τελικό του Survivor - Απίστευτο αίτημα στην παραγωγή!

Το φετινό Survivor μπορεί να μην κέρδισε τους τηλεθεατές μέσα από τις… μάχες στα αγωνίσματα, όμως εκτόξευσε την τηλεθέασή του από την ίντριγκα και τις φήμες για φημολογούμενα ζευγάρια στον Άγιο Δομίνικο.

Το σενάριο που κυκλοφόρησε και μας απασχόλησε για σχεδόν δύο μήνες, αφορούσε την στενή σχέση της Σοφιάννας Αβραμάκη και Άρη Σοϊλέδη, με συμπαίκτες τους να αφήνουν υπονοούμενα πως είχαν έρθει πολύ κοντά. Αμφότεροι όμως το έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά, ενώ και ο Γιώργος Ταλάντσεβ που έχει επιστρέψει πλέον στην Αθήνα, μιλώντας στο OPEN, ξεκαθάρισε την κατάσταση. Αφού σημείωσε πως βρισκόταν μαζί τους σχεδόν 24 ωρες, τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό… φλερτ!

Από εκεί και πέρα όμως, δεν μπόρεσε να πει το ίδιο για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Αν και δήλωσε πως στην αρχή και ο ίδιος πίστευε πως ήταν όλα… στημένα, στο τέλος κατέληξε πως μάλλον ήταν αληθινά όσα έγιναν. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο φαρμακοποιός όταν έφυγε το εντυπωσιακό μοντέλο από το παιχνίδι, ζήτησε από την παραγωγή of camera να πάρουν χρήματα από το πορτοφόλι του και να στείλουν γλυκά στο ξενοδοχείο της!

Δείτε το βίντεο:

 

Διαρροή-βόμβα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor - Ποιος παίκτης παίρνει τις 100.000 - Ανατροπή! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags