Facebook Pixel Κατερίνα Καραβάτου: Στο Κανάλι του Γιώργου Λιάγκα;
Life
| 2022-07-10 08:38:00

Βόμβα με Γιώργο Λιάγκα - Διάσημη παρουσιάστρια η νέα του παρτενέρ - Ούτε Σκορδά ούτε Μαλέσκου!

Sportdog Team
Βόμβα με Γιώργο Λιάγκα - Διάσημη παρουσιάστρια η νέα του παρτενέρ - Ούτε Σκορδά ούτε Μαλέσκου!

Η είδηση κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και έχει προκαλέσει ντόρο. Πρόκειται για κορυφαίο όνομα...

Ο χορός των υποψήφιων κυριών που θα σερβίρουν… πρωινό καφέ στον ΑΝΤ1 καλά κρατεί. Ποια μένει, ποια φεύγει, ποια θα διαδεχτεί τη Φαίη Σκορδά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα;

Ιδού το μεγάλο ερώτημα, με δεδομένο βεβαίως ότι η Φαίη Σκορδά όντως θα αποχωρήσει μετά από πολλά χρόνια από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Το όνομα «βόμβα» όμως που έπεσε στο τραπέζι πίσω από τις κλειστές πόρτες των συσκέψεων -εκτός από αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου- είναι αυτό της Κατερίνας Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Μega και αποχαιρέτησε το κοινό της.

Φήμες θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση για να είναι η τηλεοπτική παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα από Σεπτέμβρη.

Μένει να δούμε βεβαίως αν οι φήμες επαληθευτούν ή παραμείνουν ένα ακόμη σενάριο -αλλά ιδιαίτερα ιντριγκαδόρικο- στα πολλά για την πρωινή ζώνη της νέας σεζόν.

Πηγή: znews.gr

"Κόλαση" με Λιάγκα και Σκορδά - "Πέτρα του σκανδάλου" η Μαλέσκου - "Στενή παρέα" με τον Γιώργο!

Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν όλα τα κανάλια έχουν γίνει άνω-κάτω και μαζί τους και πολοί από τους παρουσιαστές. Περισσότερο, όμως, όπως φαίνεται, το πρώην ζεύγος στη ζωή Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει δεχτεί δύο άκρως δελεαστικές προτάσεις.

Η μία πρόταση από το STAR, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο δελεαστική από την παρουσία δύο συγκεκριμένων ανθρώπων, της Ζήνας Κουτσελίνη και του Σάββα Βέλα από την εταιρεία παραγωγής Green Pixel, που ήταν ο παραγωγός της Φαίης στα πρώτα της τηλεοπτικά χρόνια.

Το STAR δίνει την δυνατότητα στην Φαίη Σκορδά να χτίσει η ίδια την ομάδα της από την αρχή. Αυτό, λοιπόν, βάζει ξανά στο παιχνίδι πρόσωπα που διεκδίκησε η Φαίη το προηγούμενο διάστημα, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η εκπομπή θα έχει και info κομμάτι, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων. Γι’ αυτό θα αναζητηθεί και ανάλογος συνεργάτης. Όσον αφορά στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή θα μεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα 09:00 – 12:00. Όλα αυτά αν και εφόσον η Φαίη Σκορδά πει το μεγάλο ναι στο STAR.

Όσον αφορά την πρόταση του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει νέο σημαντικό ραντεβού με την Διευθύνουσα Σύμβουλο του σταθμού, Εύη Κουτσαφτάκη. Το Mega από την άλλη, είναι και αυτός ένας βασικός διεκδικητής της παρουσιάστριας καθώς πληροφορίες μας θέλουν την ίδια να έχει στενές επαφές με συνεργάτες του προέδρου του σταθμού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο θυμός με τον Λιάγκα

Η Φαίη θεωρεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα μπορούσε να έχει μεσολαβήσει ώστε να εξομαλυνθεί η σχέση της με τον ΑΝΤ1 και να παραμείνει στο κανάλι, όπως εξάλλου είχε κάνει και η ίδια όταν εκείνος είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Ο Γιώργος Λιάγκας αυτήν την εποχή κάνει πάρα πολύ στενή παρέα με την Ιωάννα Μαλέσκου για την οποία οι φήμες φουντώνουν ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει την πόρτα του STAR για την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του χρόνου.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι η Μαλέσκου πρόκειται να κάνει εκπομπή με το Γιώργο Λιάγκα, γεγονός που εξόργισε τη Φαίη, καθώς το θεώρησε προδοσία.

Τη στιγμή που όλα είναι κυριολεκτικά «στον αέρα», οι δύο παρουσιαστές και πρώην σύζυγοι είναι «στον πάγο», καθώς η Φαίη προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της και ταυτόχρονα να δει τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον, το οποίο κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι.

Πηγή Ciao

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags