Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Αυτοί υπογράφουν στο All Star Survivor - Ο όρος του Ατζούν - Πρόβλημα με Ντάνο και Τζέιμς
Life
| 2022-07-15 16:18:00

Αυτοί υπογράφουν στο All Star Survivor - Ο όρος του Ατζούν - Πρόβλημα με Ντάνο και Τζέιμς

Sportdog Team
Αυτοί υπογράφουν στο All Star Survivor - Ο όρος του Ατζούν - Πρόβλημα με Ντάνο και Τζέιμς

Στον ΣΚΑΪ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον νέο κύκλο του ριάλιτι. Το προανήγγειλε, άλλωστε, ο ίδιος ο Τούρκος στον μεγάλο τελικό του φετινού!

Το All Star Survivor, άλλωστε, αποτελεί τον διακαή πόθο του Τούρκου παραγωγού. Ο οποίος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να βγει στις οθόνες μας τη νέα σεζόν. Το πότε, είναι βέβαια ένα ερώτημα. Γιατί υπάρχουν αντικειμενικες δυσκολίες να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, όπως ακούγεται έντονα τελευταία.

Το γεγονός ότι θα έχουν περάσει μόλις δύο μήνες από το τέλος του φετινού Survivor, είναι σίγουρα αποτρεπτικός παράγοντας. Πόσο μάλλον όταν τα νούμερα φέτος δεν είχαν καμία σχέση με τα περσινά. Επίσης, ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στο Love Island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και θέλει να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, όπως έγινε γνωστό στην τελευταία συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια.

Περίπτωση να ξεκινήσουν μαζί τα δύο ριάλιτι δεν υπάρχει. Οπότε, προηγείται το ερωτικό ριάλιτι και αυτό της επιβίωσης πάει για τις γνωστές ημερομηνίες. Για Δεκέμβριο δηλαδή και προς τα τέλη του.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Ατζούν κάνει κινήσεις για να εξασφαλίσει δύο ναι που μέχρι τώρα δεν έχουν ειπωθεί. Είναι του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Τζέιμς Καφετζή. Εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις που ακόμη δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από και και πέρα, υπάρχουν παίκτες που είναι με το… στιλό στο χέρι για τις υπογραφές. Έχουν συμφωνήσει και ετοιμάζονται για προσύμφωνο ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης. Υπάρχει ακόμη απόσταση με τον Αλέξη Παππά και την Κατερίνα Δαλάκα, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που έχει εκφράσει την επιθυμία του να ταξιδέψει πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ατζούν δεν είναι αρνητικός, αρκεί μαζί του να είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όσο για τους Ντάνο και Τζέιμς, οι συζητήσεις συνεχίζονται αλλά υπάρχει απόσταση. Ενώ ο Τούρκος παραγωγός ακόμη δεν έχει αναλάβει προσωπικά δράση στα δύο μεγάλα ερωτηματικά του All Star Survivor.

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags