Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε νέος "πόλεμος" ανάμεσα σε Λιάγκα και Σκορδά - Γιατί... τρελάθηκε η Φαίη και τα αντίποινα!
Life
| 2022-08-10 09:20:00

Ξέσπασε "πόλεμος" ανάμεσα σε Λιάγκα-Σκορδά - Γιατί... τρελάθηκε η Φαίη και το πρώτο της χτύπημα!

Sportdog Team
Ξέσπασε "πόλεμος" ανάμεσα σε Λιάγκα-Σκορδά - Γιατί... τρελάθηκε η Φαίη και το πρώτο της χτύπημα!

Στα... μαχαίρια ξανά το πρώην ζευγάρι, καθώς τα όσα έγιναν πριν από λίγο καιρό, έχουν προκαλέσει μεγάλη ένταση. Τα αντίποινα και η πρώτη αντίδραση της παρουσιάστριας στον πρώην σύζυγό της;
 

Μπορεί μπροστά στις κάμερες όλα να είναι μέλι γάλα, αλλά πίσω από αυτές βγαίνουν τα μεγαλύτερα μαχαίρια. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά αποτελούν τον κανόνα ή την εξαίρεση; Πάντως μετά το τηλεοπτικό διαζύγιό τους, τα πράγματα δείχνουν να ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί.

Η Φαίη Σκορδά έπειτα από 9 χρόνια αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και βρήκε στον ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική στέγη της. Ένα διαζύγιο πολύ… προσεκτικό από όλες τις πλευρές. Η παρουσιάστρια δεν είπε τίποτα εναντίον του καναλιού στο τελευταίο Πρωινό της, αλλά ούτε και εναντίον του Λιάγκα. Το κανάλι από την πλευρά του την αποχαιρέτησε… λιτά και απέριττα, ενώ ο Λιάγκας προτίμησε να κρατήσει έξυπνα αποστάσεις. Κι ας ήταν η Φαίη η αιτία που γύρισε στο κανάλι του Αμαρουσίου κι έκανε restart με αυτό το comeback.

Όλα αυτά μπροστά στις κάμερες. Γιατί πίσω από αυτές οι σχέσεις του πρώην (τηλεοπτικού και κανονικού) ζευγαριού δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και οι ιδανικές. Η Φαίη θεωρεί ότι η αιτία που έφυγε από τον ΑΝΤ1 ήταν ο Γιώργος και η απόφασή του να αλλάξει τη μορφή του Πρωινού, θέλοντας να είναι εκείνος νούμερο ένα και να περιορίσει τη Φαίη σε νούμερο δύο. Κάτι που δεν δέχθηκε ούτε ως αστείο εκείνη. Μάλιστα το κανάλι υιοθέτησε την πρόταση του παρουσιαστή και έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσία της στον σταθμό του Αμαρουσίου.

Είναι κοινό μυστικό ότι το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε πόλεμο. Και μάλιστα υπάρχουν κινήσεις που το δείχνουν. Το γεγονός ότι η Φαίη θα ξεκινάει τελικά νωρίτερα από τις 10 δεν είναι τυχαίο, αφού αυτή ήταν η πρόταση του Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Ούτε και η κίνηση του παρουσιαστή να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για να είναι στο Πρωινό της νέας σεζόν. Η Μπαρμπαρίγου ήταν σε επαφές με τη Φαίη και όλα έδειχναν ότι θα έκλεινε στην εκπομπή της.

Όμως παρουσιάστηκαν θεματάκια τα οποία θέλει να εκμεταλλευθεί ο Λιάγκας. Ο οποίος κλείνοντας την Μπαρμπαρίγου, θα έχει πετύχει ισχυρό χτύπημα στη Σκορδά.

Πηγή: iciao.gr

"Κολλημένος" ο Γιώργος Λιάγκας με Δώρα Παντέλη - Χαμός με τις φωτογραφίες - Θα... τρελαθεί η Φαίη!

Η 34χρονη Δώρα Παντέλη με ύψος 1,80, πρώην μπασκετμπολίστρια και νυν αθλητική δημοσιογράφος είναι λόγος όταν δημοσιεύει φωτογραφίες με μαγιό να πατάς το like.

Το ξέρει καλά ο Γιώργος Λιάγκας που ανέκαθεν του άρεσαν οι ψηλές γυναίκες! Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι σε κάθε φωτογραφία με μαγιό βρίσκουμε την δική του “καρδούλα”

Η Δώρα Παντέλη ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών και αγωνίστηκε σε οκτώ ελληνικούς συλλόγους. Ο μπαμπάς της ήταν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Τον Μάιο του 2019 έγινε η πρώτη γυναίκα που περιέγραψε αγώνα μπάσκετ της Euroleague στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τον μικρό τελικό του Final Four της Victoria και μόλις η τέταρτη γυναίκα σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο λογαριασμός της στο instagram είναι εκπληκτικός, οι θαυμαστές της αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και η ίδια ξέρει να τους κρατάει με τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες, αφού δεν βλέπεις καθημερινά μια τέτοια κουκλάρα να φωτογραφίζεται όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω!

Είναι λόγος άλλωστε για να πατήσεις και εσύ το like όπως κάνει ο Γιώργος Λιάγκας

 

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags