Facebook Pixel Survivor: Δύο παίκτες του Survivor έφαγαν από σκουπίδια - Τους έπιασε η παραγωγή - Δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ!
Life
| 2022-08-16 11:17:00

Δύο παίκτες του Survivor έφαγαν από σκουπίδια - Τους έπιασε η παραγωγή - Δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ!

Sportdog Team
Δύο παίκτες του Survivor έφαγαν από σκουπίδια - Τους έπιασε η παραγωγή - Δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ!

Οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες στο φετινό ριάλιτι και κάποιοι δεν άντεξαν την πείνα και βρήκαν τρόπο για να... γεμίσουν το στομάχι τους. Πώς; Κλέβοντας φαγητό από τα σκουπίδια. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής...

Οι ατάκες του “Όοοολο λάθος”, “Β-α-ρ-ι-ε-μ-α-ι” και “Πάμε δυνατά” έγιναν viral κατά τη διάρκεια του φετινού “Survivor”. Έφτιαξε μέχρι και δική του στήλη …ενημέρωσης μέσα στο reality, προτρέποντας τους τηλεθεατές να “φτιάξουν καφέ για να τους τα πει…καλύτερα”. Υπήρξαν φορές που Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λειτούργησε ως αφορμή για ομηρικούς καβγάδες με τους συμπαίκτες τους, άλλες τους έκανε να γελούν με την καρδιά τους λόγω του χιουμοριστικών αντιδράσεων του. Το σίγουρο είναι πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο ο γνωστός performer προκάλεσε έντονα συναισθήματα και (φυσικά!) έστειλε πολλούς survivors… στα σπίτια τους.

Στη συνέντευξή του λοιπόν στην εφημερίδα Espresso, που συζητήθηκε κυρίως για τη νέα κόντρα που άνοιξε με τον Άρη Σοϊλέδη και τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όπου δεν μάθαμε ποτέ από το νησί. Πότε έφαγε από τα σκουπίδια και με ποια συμπαίκτριά του προσπάθησαν να κλέψουν, αλλά τους έπιασαν;

Διαβάστε αναλυτικά!

– Έφαγες από τα σκουπίδια στο “Survivor”;

Ναι, αυτό δεν το έχω πει πουθενά. Δυο φορές έψαξα στα σκουπίδια να βρω φαγητό. Κάποια στιγμή που πείνασα πολύ, την εποχή που οι Μπλε δεν κερδίζαμε κανένα έπαθλο, πήγα στα σκουπίδια που πετούσαν οι δημοσιογράφοι τα αποφάγια τους. Εκεί βρήκα και έφαγα κάτι που ήταν σαν πατάτες, είχε και ζουμιά. Ένιωσα πολύ δυσάρεστα αλλά το έφαγα. Ένα άλλο βράδυ πήγαμε μαζί με την Ασημίνα στο δάσος, όπου γίνονταν κάτι αγωνίσματα, και ψάξαμε στα σκουπίδια, αλλά ένας σεκιούριτι άναψε τον φακό του προς το μέρος μας και φύγαμε. Ταυτίστηκα πάρα πολύ με την ψυχολογία ενός άστεγου μέσα στο “Survivor”. Έχει μεγάλη πείνα το παιχνίδι, δεν αντέχεται…

-Με τον Τάκη Καραγκούνια ποια είναι η σχέση σου σήμερα; 

Με το που βγήκα από τα παιχνίδι, βρήκα πολλά μηνύματα του στο Instagram. Μου ζήτησε συγνώμη για ότι μου έκανε μέσα στο “Survivor” και μου είπε ότι αναθεώρησε τη γνώμη μου για μένα. Μου πρότεινε να γίνουμε φίλοι και να βγούμε για καφέ να τα πούμε. Έχουμε κάνει πολλές φορές βίντεο κλήση με τον Τάκη μετά το “Survivor”.

-Με τον Άρη και τη Σοφιάνα τι “έπαιξε” πραγματικά; 

Σε παρακαλώ να γράψεις ότι δεν είδα ποτέ κάτι σοβαρό με τον Άρη και τη Σοφιάννα, ούτε να φιλιούνται, ούτε τίποτα…. Έβλεπα απλώς μια ιδιαίτερη συμπάθεια και θεωρούσα ότι υπήρχε ένα φλερτ, το οποίο και σχολίασα με χιούμορ. Και το κλείνουμε εδώ γιατί έχει ανακυκλωθεί πολύ αυτό.

-Συμφώνησες με την αποβολή του Κατσαούνη; 

Με τον Γιώργο έχουμε πολύ καλή σχέση μετά το παιχνίδι, κάνουμε live στο Instagram, ξέρει όλα μου τα τραγούδια. Παρόλο που ερχόμαστε από διαφορετικούς κόσμους, εκείνος είναι άνθρωπος του χωριού κι εγώ της κοσμικής ζωής και του life style, έχουμε έρθει κοντά. Επειδή όμως  είμαι εναντίον της βίας σε οποιαδήποτε μορφή της, συμφώνησα με την αποβολή του. Σαφώς ο Τάκης τον έφτασε στα όρια του, όπως είχε κάνει σε όλους μας κατά καιρούς, αλλά έπραξε ορθά η παραγωγή θεωρώ.

-Ήταν δίκαιο  να κερδίσει ο Στάθης στο “Survivor” από τη στιγμή που ο Άρης ήταν καλύτερος αγωνιστικά;

Μα δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι που μετράει. Φυσικά πάιζε σημαντικό ρόλο, αλλά πρέπει να σε συμπαθεί και το κοινό. Στο τουρκικό “All Star Survivor” για παράδειγμα κέρδισε μια κοπέλα που ήταν μέτρια αγωνιστικά αλλά πολύ αγαπητή στον κόσμο… Θεωρώ ότι καλώς έπραξε το τηλεοπτικό κοινό και δεν τον έβγαλε νικητή τον Άρη γιατί παραβίασε τους κανόνες και είχε έπαρση. Ο κόσμος προτίμησε τον Στάθη που ήταν λιγότερο καλός από τον Άρη αγωνιστικά, αλλά πιο χαμηλών τόνων. Ούτε κι εγώ ήθελα να κερδίσει ο Άρης, αν με ρωτάς.

Survivor Spoiler: Έσπασε το ρόδι ο Ατζούν - Η πρώτη συμφωνία για το All Star - "Χουνέρι" σε Λιανό!

Το Survivor 5 μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler. Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση.

O Ατζούν όμως εχει σηκώσει τα μανίκια για να οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το επόμενο survivor.

Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει ακόμα προς το καλύτερο το Survivor. Αυτό είναι μια πραγματικότητα, για να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα.

Μεγάλη διάρκεια το ξεχνάμε. Θα πάει όπως και τα προηγούμενα. Λίγο πριν το τέλος του έτους και λήξη στις αρχές Ιουλίου.

Με τον Γιώργο Λιανό ως παρουσιαστή, και πολύ δύσκολο να δούμε βοηθό παρουσιαστή. Δύσκολο το σενάριο, να υπάρχουν δύο παρουσιαστές, ο ένας για τους στίβους μάχης, και ο άλλος την γενική παρουσίαση.

Ποιο πρόσωπο δείχνει να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ατζούν;

Ο πρώτος παίκτης!

Το φετινό Survivor ολοκληρώθηκε με πολύ καλές περγαμηνές. Πιο δυνατά μάλιστα που ούτε οι ίδιοι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ δεν το περίμεναν. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι ήταν χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

H τηλεθέαση με τις απανωτές ανατροπές δεν έπεφτε, οπότε γιατί το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να έχει κάποιο παράπονο; Έρχεται πλέον το All Star και σίγουρα εκεί οι μάχες θα είναι αδιανόητα μεγάλες και ονειρικές. Αλήθεια, μήπως έχουμε από νωρίς όμως και εκπλήξεις; Πάμε να δούμε.

Σχεδόν πριν από έναν μήνα ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Αναμφίβολα το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε πολύ δανατά χαρτιά ωστόσο μόνο ένας μπορούσε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Από την άλλη, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν όπως φαίνεται το Survivor θα συνεχίσει κανονικά για ακόμη μια χρονιά καθώς ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους πρώην παίκτες για να δει πώς θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες.

Το πρώτο πρόσωπο που «κλείδωσε» για το Survivor All Star…

Πολλά ονόματα είναι εκείνα τα οποία ακούγονται τον τελευταίο καιρό ωστόσο για ένα όνομα έχει γίνει ντόρος. Όπως φαίνεται «κλείδωσε» ο πρώτος παίκτης. Ο Γιώργος Ταλάντσεφ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν αγωνιστικά στον πιο πρόσφατο κύκλο του ριάλιτι. Σύντομα λέτε να έχουμε και ανακοινώσεις;

Πηγή: sports365.gr - thrylos24.ht

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags