Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: Κορυφαίος ηθοποιός ο διάδοχος του Σπύρου Παπαδόπουλου στη νέα εκπομπή… "Στην υγεία μας"!
Life
| 2022-08-26 10:14:00

Κορυφαίος ηθοποιός ο διάδοχος του Σπύρου Παπαδόπουλου στη νέα εκπομπή… "Στην υγεία μας"!

Sportdog Team
Κορυφαίος ηθοποιός ο διάδοχος του Σπύρου Παπαδόπουλου στη νέα εκπομπή… "Στην υγεία μας"!

Το νέο μουσικό πρόγραμμα που έρχεται για να καλύψει το κενό που άφησε η αγαπημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ και ο παρουσιαστής από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης! Πασίγνωστος ηθοποιός και φίλος του Σπύρου...

Ήταν η εκπομπή που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το «Στη υγειά μας ρε παιδιά» ξεκίνησε την τηλεοπτική του το 2004 από την τηλεόραση της ΕΡΤ και κατάφερε να κερδίσει σημαντικό κομμάτι του κοινού.

Η εκπομπή ολοκλήρωσε την παρουσία της μετά από 17 χρόνια. Όπως γνωστοποίησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αιτία για τη διακοπή της ήταν η διαφωνία του όταν του προτάθηκε να αλλάξει ύφος.

Ωστόσο, όπως φαίνεται θα υπάρξει αντίστοιχη μουσική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realife» το Open σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μουσική εκπομπή. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το κανάλι με έδρα το Κορωπί έχει δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Μπέζο.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής για δύο μήνες. Ο Γιάννης Μπέζος θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Ό,τι αγαπώ» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Πρωτοσέλιδο ΣΟΚ για Σπύρο Παπαδόπουλο - "Γολγοθάς για τον ηθοποιό - Μάχη για να ζήσει" (ΦΩΤΟ)

Η δύσκολη ζωή του Σπύρου Παπαδόπουλου και οι 36 δουλειές που έχει κάνει πριν γίνει ηθοποιός, έγιναν πρωτοσέλιδο χτύπημα στο περιοδικό ΥΕΣ!

Πρόκειται για έναν από τους παρουσιαστές που έχει ορίσει την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης ενώ παράλληλα ο ίδιος συνεχίζει να παίζει στο θέατρο αλλά και σε σειρές. Πρόκειται για τον Σπύρο Παπαδόπουλο ο οποίος έχει χαράξει μεγάλη πορεία στο θέατρο και στη τηλεόραση.

Όμως, ο γνωστός ηθοποιός, όπως έχει αποκαλύψει σε παλιότερες συνεντεύξεις του, στη ζωή του έχει κάνει κι άλλες δουλειές.

Όχι μία και δύο, αλλά 36! Όταν ήταν νεαρός λόγω φτώχειας, αναγκάστηκε να περάσει από διάφορα επαγγέλματα για να μπορέσει να επιβιώνει. Σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω» έχει δηλώσει ότι ανάμεσα στις δουλειές που έχει κάνει ήταν το πέρασμά του από την ταβέρνα «Νότης» στην Καλλιθέα και στο σινεμά «Λούσυ» στον Κορυδαλλό. «36 δουλειές έχω αλλάξει. Έχω αλλάξει 36 επαγγέλματα. Όταν δούλευα σε τρία εργοστάσια ή τρεις ταβέρνες τα μετράω σαν ένα», είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η διαμονή του Σπύρου Παπαδόπουλου σε μοναστήρι

Στην ίδια συνέντευξη είχε αναφερθεί και στη διαμονή του σε μοναστήρι. «Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών, με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αυγά φρέσκα και διάφορα». Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι θαυμάζει όσους ανθρώπους πιστεύουν χωρίς όμως ο ίδιος να είναι θρήσκος.

Επίσης, σε εκείνη τη συνέντευξη ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε μιλήσει και για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. «O καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Έχω δουλειές τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Δεν σοκαρίστηκα όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου μου το είπε λίγο χοντρά. “Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει δύο τρεις μήνες το πολύ και έφυγες” έτσι μου το είπε. Είπα ΟΚ μέχρι εδώ ήτανε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο αγαπητός παρουσιαστής και ηθοποιός έχει γεννηθεί στις 9 Μαρτίου του 1955 στον Πειραιά. Ανάμεσα σε άλλα, έχει παρουσιάσει τα: «Στην υγειά μας» (το κάνει μέχρι και σήμερα στον ΣΚΑΪ), «Χρυσή κάρτα» (ΝΕΤ, 1992-1993), «Κόντρα πλακέ» (MEGA, 1996-1999), «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» (MEGA, 1999-2002), (ΝΕΤ, 2002-2004) και «Τοις μετρητοίς» (ΝΕΤ, 2005-2007).

Θρυλικός είναι ο ρόλος του στους «Απαράδεκτους» που άφησαν εποχή, ενώ τώρα παίζει στη σειρά «Έτερος Εγώ» που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

Σάλος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Τεράστια απάτη στο διαδίκτυο - Το 1 εκατομμύριο και ο πλούτος!

Σε ένα πυκνό δίχτυ απάτης που έχει απλωθεί στο διαδίκτυο από «επενδυτικές πλατφόρμες» έχουν παγιδευτεί εκατοντάδες πολίτες που δελεάζονται από υποσχέσεις για εύκολο κέρδος.

Ο ιστός υφαίνεται με αμέτρητες ιστοσελίδες που τάζουν επικερδείς επενδύσεις, με «βομβαρδισμό» των κοινωνικών δικτύων με απατηλές καταχωρίσεις που χρησιμοποιούν την εικόνα γνωστών προσώπων της showbiz και καταξιωμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι δήθεν «αποκαλύπτουν» πώς κέρδισαν τεράστια ποσά, αλλά και με την πειστική φωνή ενός «μάνατζερ» ο οποίος μυεί διά τηλεφώνου κάθε ανυποψίαστο στον μαγικό κόσμο των επενδύσεων.

Μάλιστα, πρόσφατα ρεποτάζ ανέφεραν πως τεράστια ποσά έχουν κάνει φτερά μέσω της «επενδυτικής πλατφόρμας» B…Z με έδρα σε Άγιο Βικέντιο και Γρεναδίνες, η οποία έχει «δαγκώσει» άγνωστο αριθμό Ελλήνων.

Θύμα της συγκεκριμένης απάτης, όπως αποκαλύπτει το Sportdog.gr έχει πέσει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος παρουσιάζεται σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο όχι μόνο να έχει τεράστια κέρδη από επενδύσεις 1.3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δίνει και... συνεντεύξεις για αυτό!


Στο ψεύτικο δημοσίευμα διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

Ο ηθοποιόςΣπύρος Παπαδόπουλος κάνει όνομα ως ένας ατρόμητος, προσγειωμένος ομιλητής που αδιαφορεί για την ειλικρίνεια στο πώς βγάζει τα λεφτά του.

ΟΣπύρος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο "Κρήτη TV" μέσω της συνέντευξης του ΣΚΑΪ με οικοδέσποινα την Γιώργο Σαχίνη και ανακοίνωσε ένα νέο «παραθυράκι πλούτου» που αποδεικνύει πως μπορεί να μετατρέψει τον καθένα σε εκατομμυριούχο μέσα σε 3-4 μήνες.

ΟΣπύρος Παπαδόπουλος κάλεσε τους πάντες στην Ελλάδα να συμμετάσχουν και να μην χάσουν αυτός την εκπληκτική ευκαιρία, πριν οι μεγάλες τράπεζες κλείσουν για πάντα.

Και βέβαια, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος προσπάθησε να σταματήσει τη μετάδοση της εκπομπής- αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Τι ακριβώς συνέβη:

Η οικοδέσποινα του “Κρήτη TV” Γιώργο Σαχίνη κάλεσε τονΣπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή για να μοιραστεί συμβουλές σχετικά με τη δημιουργία πλούτου και στη συνέχεια έσκασε η βόμβα LIVE στην τηλεόραση:

"Αυτό που με οδήγησε στην επιτυχία είναι το ότι άρπαζα γρήγορα νέες ευκαιρίες- χωρίς κανέναν δισταγμό. Και τώρα, ο νούμερο ένα χρηματιστής μου είναι ένα νέο πρόγραμμα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Bitcoin Bank. Είναι η μεγαλύτερη μοναδική ευκαιρία που έχω δει στη ζωή μου για να φτιάξεις γρήγορα μια μικρή περιουσία. Σας καλώ όλους να το τσεκάρετε πριν οι τράπεζες διακόψουν τη λειτουργία του."

Η Γιώργο Σαχίνη αρνούνταν να το πιστέψει, καθώς έβλεπε πόσα χρήματα είχαν ήδη κατατεθεί σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς θεατών μέσω αυτού του νέου προγράμματος που βγάζει χρήματα και για το οποίο ψιθυρίζουν πια όλοι στην Ελλάδα.

Η συνέντευξη τελείωσε πριν οΣπύρος Παπαδόπουλος μπορέσει να ολοκληρώσει, οπότε πήραμε μια αποκλειστική συνέντευξη από τον ίδιο άνθρωπο, για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτός την αμφιλεγόμενη ευκαιρία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ Σπύρος Παπαδόπουλος:

"Μπορεί να έχετε ακούσει για αυτός τη νέα πλατφόρμα επενδύσεων κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Bitcoin Bank και που βοηθά τους απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική να χτίζουν περιουσίες από τη μια μέρα στην άλλη. Ίσως είστε επιφυλακτικοί, γιατί ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό".

ΟΣπύρος Παπαδόπουλος συνεχίζει:

"Το καταλαβαίνω γιατί σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο πράγμα, όταν μου το πρότεινε ένας αξιόπιστος φίλος. Αλλά αφού είδα με τα μάτια μου πόσα χρήματα έβγαζε, έπρεπε να το δοκιμάσω κι εγώ.

Χαίρομαι που το δοκίμασα, γιατί ήταν μερικά από τα μεγαλύτερα και ευκολότερα χρηματικά ποσά που έβγαλα ποτέ. Μιλάω για δεκάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα στον αυτόματο πιλότο. Είναι κυριολεκτικά ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε τόνους μετρητών αυτός τη στιγμή. Και δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ ακόμη, γιατί το ανακαλύπτουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Και οι τράπεζες μπορεί να το κλείσουν για τα καλά."


Πρόκειται προφανώς για μία ακόμα διαδυκτυακή απάτη και θα πρέπει όλοι πλέον να προσέχουν πάρα πολύ. Καλό θα ήταν και ο ίδιος ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά, για να κατέβει το συντομότερο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags