Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Δούκισσα Νομικού: "Γύπας" ο Γιώργος Λιάγκας on camera - Απίστευτο τι ζήτησε από τη Δούκισσα - Ξέχασε τη Φαίη! (Vid)
Life
| 2022-09-06 09:00:00

"Γύπας" ο Γιώργος Λιάγκας on camera - Απίστευτο τι ζήτησε από τη Δούκισσα - Ξέχασε τη Φαίη! (Vid)

Sportdog Team
"Γύπας" ο Γιώργος Λιάγκας on camera - Απίστευτο τι ζήτησε από τη Δούκισσα - Ξέχασε τη Φαίη! (Vid)

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν έχασε λεπτό και έδειξε και πόσο του αρέσει το γυναικείο φύλλο, αλλά και ότι έχει αφήσει πίσω του τη Σκορδά!

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα το πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού η οποία ουσιαστικά θα έχει το ρόλο που είχε πέσει η Φαίη Σκορδά.

Η αλήθεια είναι ότι η σκαλέτα της εκπομπής έχει αλλάξει λίγο, τουλάχιστον για την αρχή και η Δούκισσα δεν θα βγαίνει από την έναρξη αλλά λίγο αργότερα. Αυτό έχει να κάνει ανάλογα με την τρέχουσα ειδησεογραφία και την επικαιρότητα!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε πώς θα λειτουργήσει και πόσο θα... αντέξει. Χθες πάντως, η ξανθιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε περίπου στις 11:30, όπως πάντα κούκλα και ο Λιάγκας απέφυγε να την κοίτα στα μάτια και η δικαιολογία που προέβαλλε είναι ότι δεν έχει καλό προφίλ!

Αυτό όμως που άφησε τον κόσμο άφωνο ήταν όταν ο Λιάγκας ζήτησε προξενιό από τη Δούκισσα Νομικού με κάποια φίλη της...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 01.00:

 

 

Σε Τήνο και Ιθάκη με τη νέα εντυπωσιακή σύντροφό του ο Γιώργος Λιάγκας - Δείτε τον σε ΦΩΤΟ με μαγιό!

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γιώργος Λιάγκας αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο νησί της Τήνου με τα παιδιά του αποφάσισε να συνεχίσει τις διακοπές του στο Ιόνιο πέλαγος και συγκεκριμένα στην Ιθάκη.

Τα παιδιά πλέον βρίσκονται με τη μαμά Φαίη Σκορδά τη Χαλκιδική και έτσι ο παρουσιαστής μπορεί άνετα με κάνει ανέμελες διακοπές και να βγάζει φωτογραφίες από αυτές.

Λίγο πριν την επιστροφή του στην Αθήνα για το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, που θα τον βρει να είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της πρωινής ζώνης του καναλιού, μετά και την αποχώρηση της πρώην συζύγου του, η οποία θα είναι πλέον ανταγωνίστρια του από το κανάλι του ΣΚΑΪ,  ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει το υπόλοιπο του καλοκαιριού και γεμίζει τις μπαταρίες του.

Ο ίδιος όπως φαίνεται έχει ερωτευτεί το νησί της Ιθάκης και το Ιόνιο πέλαγος αφού εκεί πέρα οι θάλασσες δεν έχουν καμία σχέση με τις Κυκλάδες που φυσάει διαρκώς και μάλιστα αφήνει ένα χαρακτηριστικό μήνυμα στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανάρτησε σήμερα.

Ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε χαρακτηριστικά: Κρυμμένοι παράδεισοι του Ιονίου, με τις απίστευτες ομορφιές και τις μπουνάτσες του…

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο παρουσιαστής στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram με τον παρουσιαστή να επιλέγει να φωτογραφηθεί αγκαλιά με μία σαμπρέλα θέλοντας ίσως να δείξει ότι παραμένει ακόμα ένα μικρό παιδί.

Τις φωτογραφίες φυσικά τις τράβηξε η νέα σύντροφος του η οποία περιλαμβάνει μαζί του τις ομορφιές του Ιονίου Πελάγους και της Ιθάκης.

Δείτε τις φωτογραφίες από το.. σήμερα και δύο που είναι μαζί από παλιότερα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags